Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
DFISA
Dairy Industries Association
Dairy and Food Industries Supply Association
Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association
Euroglaces
European Ice Cream Association
NICMA
National Association of Dairy Equipment Manufacturers
National Conference of Ice Cream Industries
National Ice Cream Mix Association
Who owns the ice cream industry in Canada today?

Traduction de «Association the Ice Cream Industries the EU » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]


Association of the Ice Cream Industries of the EEC

Association des industries alimentaires des glaces et des crèmes glacées de la CEE


Association of the Food Industries of Ices and Ice Creams of the European Economic Community

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE


National Ice Cream Mix Association [ NICMA | National Conference of Ice Cream Industries ]

National Ice Cream Mix Association [ NICMA | National Conference of Ice Cream Industries ]


Dairy and Food Industries Supply Association [ DFISA | National Association of Food and Dairy Equipment Manufacturers | National Association of Dairy Equipment Manufacturers | Dairy Industries Association | Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association ]

Dairy and Food Industries Supply Association [ DFISA | National Association of Food and Dairy Equipment Manufacturers | National Association of Dairy Equipment Manufacturers | Dairy Industries Association | Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Who are we here defending, the Canadian dairy industry or foreign ownership of companies that own the Canadian ice cream industry?

Qui défendons-nous ici, l'industrie laitière canadienne, ou bien les propriétaires étrangers de sociétés qui sont propriétaires de l'industrie de la crème glacée canadienne?


Who are we here defending, the Canadian dairy industry or foreign ownership of companies that own the Canadian ice cream industry?

Qui défendons-nous ici, l'industrie laitière canadienne, ou bien les propriétaires étrangers de sociétés qui sont propriétaires de l'industrie de la crème glacée canadienne?


Who owns the ice cream industry in Canada today?

Qui est propriétaire de l'industrie de la crème glacée au Canada aujourd'hui?


- technological hazards at the EU-25+ level with particular attention to the risks associated with industrial activities and maritime transport, including oil spills and ice monitoring.

- des risques technologiques dans l'UE à 25 ou plus et en particulier des risques liés aux activités industrielles et au transport maritime, y compris les déversements d'hydrocarbures et la surveillance des glaces.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Last year, when the price of butter reached more than EUR 4 for a short time, a large proportion of the ice cream industry stopped processing butter fat.

L’an dernier, quand le prix du beurre a dépassé quatre euros pendant une courte période, l’industrie de la crème glacée a largement cessé de traiter la matière grasse butyrique.


I would also have preferred to see stronger sales promotion measures instead of a greater amount of intervention, such as butter fat being used once again in the ice cream industry.

J’aurais également préféré que des mesures plus énergiques de promotion des ventes soient prises plutôt que d’augmenter le volume des interventions, comme par exemple l’utilisation de matière grasse butyrique dans l’industrie de la crème glacée.


The Ontario chemical ice cream industry wanted to stop using cream to make its ice cream, to reduce its production costs.

L'industrie ontarienne de la crème glacée chimique voulait cesser d'utiliser la crème dans la fabrication de sa crème glacée pour diminuer ses coûts de production.


First, as Mr. McAlpine pointed out, the factors influencing the import of dairy blends are cost savings, security of supply, competition in the ice cream industry, and certain technical benefits, such as a longer shelf life.

Tout d'abord, comme l'a signalé M. McAlpine, les facteurs qui influent sur l'importation des mélanges laitiers sont les économies de coûts, la sécurité de l'approvisionnement, la concurrence entre producteurs de crème glacée et certains avantages techniques, entre autres une plus grande durée de conservation.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2002(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certain goods.

(5) Le règlement (CE) n° 2571/97 de la Commission du 15 décembre 1997 relatif à la vente à prix réduit de beurre et à l'octroi d'une aide à la crème, au beurre et au beurre concentré destinés à la fabrication de produits de pâtisserie, de glaces alimentaires et autres produits alimentaires(5), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 635/2002(6), autorise la livraison, aux industries ...[+++]


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certain goods.

(5) Le règlement (CE) n° 2571/97 de la Commission du 15 décembre 1997 relatif à la vente à prix réduit de beurre et à l'octroi d'une aide à la crème, au beurre et au beurre concentré destinés à la fabrication de produits de pâtisserie, de glaces alimentaires et autres produits alimentaires(5), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 635/2000(6), autorise la livraison, aux industries ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Association the Ice Cream Industries the EU' ->

Date index: 2021-05-30
w