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Bone part of the rib
Mastoid part of the temporal bone
Nasal part of the frontal bone

Translation of "Bone part the rib " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


nasal part of the frontal bone

portion nasale du frontal


mastoid part of the temporal bone

partie mastoidienne du temporal
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The pelvis is constructed from an iliac-sacrum bone part covered with a plastic flesh outer contour simulation.

Le bassin est constitué d’un ensemble sacrum/os iliaque, recouvert d’une mousse plastique simulant la chair, dans lequel s’insèrent des hanches amovibles.


(12) If the meat product or a part of it is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in a registered establishment, the utensils, equipment, room or area used shall be cleaned and sanitized before any food animal meat product is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in the room or area.

(12) Si les produits de viande ou une partie de ceux-ci sont habillés, désossés, coupés, transformés ou autrement manutentionnés dans un établissement agréé, l’équipement, les ustensiles, la pièce et l’aire utilisés sont nettoyés et assainis avant qu’un produit de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine ne soit habillé, désossé, coupé, transformé ou autrement manutentionné dans la pièce ou l’aire.


(12) If the meat product or a part of it is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in a registered establishment, the utensils, equipment, room or area used shall be cleaned and sanitized before any food animal meat product is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in the room or area.

(12) Si les produits de viande ou une partie de ceux-ci sont habillés, désossés, coupés, transformés ou autrement manutentionnés dans un établissement agréé, l’équipement, les ustensiles, la pièce et l’aire utilisés sont nettoyés et assainis avant qu’un produit de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine ne soit habillé, désossé, coupé, transformé ou autrement manutentionné dans la pièce ou l’aire.


I think if it starts to become, in the Korean mindset, that if they can do a settlement with Canada that's commercially meaningful to us, because most of the product we're going to sell into Korea is from cattle under 30 months, and bone-in product is very important in Korea, ribs, long cut leg bones, and those sorts of things.If we can get about 80% to 90% of the access we need, and get that now as opposed to going through a WTO process, where we get a first-level decision next spring and then an appeal.they can ...[+++]

Les perspectives ne sont pas très bonnes pour eux. Je crois que si l'idée commence à faire son chemin, chez les Coréens, qu'ils peuvent en arriver à une entente commerciale avec le Canada qui soit significative pour nous, parce que la plupart des produits que nous vendrons à la Corée seront tirés de bovins âgés de moins de 30 mois, et les produits non désossés sont très importants en Corée, comme les côtelettes, les coupes longues de hauts de cuisses et autres choses du genre.Si nous pouvons obtenir dès maintenant 80 à 90 p. 100 de l' ...[+++]


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I was delighted with the decision that we would have two parts to the process and, therefore, two biddable programs to which many could apply: one for the bones, if you will, of the helicopter and the other for the mission systems.

Je suis ravie de la décision de scinder le programme en deux, donnant à beaucoup d'entreprises la possibilité de faire des soumissions concernant, d'une part, le squelette, si on veut, de l'hélicoptère et, d'autre part, les équipements de mission.


(d) "unseparated forequarters", for the purposes of subheadings 0201 20 30 and 0202 20 30: the front part of a carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, with a minimum of four pairs of ribs and a maximum of 10 pairs of ribs (the first four pairs of ribs must be whole, the others may be cut) with or without the thin flank;

d) "quartier avant attenant", au sens des sous-positions 0201 20 30 et 0202 20 30, la partie antérieure de la carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et les épaules, avec au minimum quatre paires de côtes et au maximum dix paires de côtes (les quatre premières paires devant être entières, les autres pouvant être coupées), avec ou sans le flanchet;


The Italian Government is to contribute to RISO through RIBS (a public undertaking providing venture capital to the agri-food industry) in the form of an equity holding in the recipient business and a 15-year loan at reduced interest. RIBS will also be advancing part of the participation of agricultural producers in the project for another year.

L'État italien participera au projet RISO à travers la RIBS (entreprise publique pour l'octroi de capital à risque dans le secteur agro-industriel) sous forme de participation au capital social de la société bénéficiaire et d'un prêt à 15 ans à taux bonifié. RIBS avancera encore pendant une année une partie de la participation des producteurs agricoles au projet.


(g) "separated hindquarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 3 and 02.01 A II b) 3 : the rear part of a half-carcase comprising all the bones and the thigh and sirloin, with a minimum of three whole or cut ribs with or without the knuckle and with or without the thin flanks. The front part of a half-carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder but with more than 10 ribs shall be regarded as "sepa ...[+++]

g) quartier arrière séparé, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 3 et 02.01 A II b) 3, la partie postérieure de la demi-carcasse comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau, avec au minimum trois côtes entières ou coupées, avec ou sans le jarret et avec ou sans le flanchet ; est à traiter comme quartier arrière séparé la partie antérieure de la demi-carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, mais avec plus de dix côtes;


(f) "unseparated hindquarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 3 and 02.01 A II b) 3 : the rear part of a carcase comprising all the bones and the thigh and sirloin, with a minimum of three pairs of whole or cut ribs with or without the knuckle and with or without the thin flanks. The front part of a carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder but with more than 10 pairs of ribs shall be regarded as "unseparated hindquarters";

f) quartier arrière attenant, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 3 et 02.01 A II b) 3, la partie postérieure de la carcasse comprenant tous les os ainsi que les cuisses et les aloyaux avec au minimum trois paires de côtes entières ou coupées, avec ou sans le jarret et avec ou sans le flanchet ; est à traiter comme quartier arrière attenant la partie antérieure de la carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et les épaules, mais avec plus de dix paires de côtes;


(e) "separated forequarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 2 and 02.01 A II b) 2 : the front part of a half-carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, with a minimum of four ribs and a maximum of 10 ribs (the first four ribs must be whole while the others may be cut) with or without the thin flank;

e) quartier avant séparé, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 2 et 02.01 A II b) 2, la partie antérieure de la demi-carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, avec au minimum quarte côtes et au maximum dix côtes (les quatre premières côtes devant être entières, les autres pouvant être coupées), avec ou sans le flanchet;




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Date index: 2022-07-31
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