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Cream powder
Dried high-fat milk
Dried skim milk
FCM
Fat component of milk
Fat component of milk
Fat controlled milk
Fat corrected milk
Fat filled milk powder
High-fat concentrated milk
High-fat milk powder
Low fat evaporated milk
Milk component
Milk constituent
Milk fat
Milk fat
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Powdered skim milk
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Standardized milk

Traduction de «Fat component milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fat component of milk | milk fat

matière grasse du lait | matière grasse lactique | matière grasse laitière


fat component of milk (1) | milk fat (2)

matière grasse du lait (1) | matière grasse lactique (2) | graisse de lait (3) | graisse lactique (4)


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


fat corrected milk [ FCM | standardized milk | fat controlled milk ]

lait standardisé [ lait standard | lait normalisé ]




fat filled milk powder

poudre de lait à base de graisse végétale


Low fat evaporated milk

lait concentré non sucré allégé


milk component [ milk constituent ]

composant du lait [ constituant du lait ]


high-fat concentrated milk

lait concentré enrichi en matière grasse


dried high-fat milk (1) | high-fat milk powder (2) | cream powder (3)

lait en poudre à forte teneur en matière grasse | lait en poudre enrichi en matière grasse | crème en poudre
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In the past, research centres started off with a whole molecule, which was milk, and they separated it into three different components: fat, protein and lactose.

Les centres de recherche, dans le passé, sont partis d'une molécule entière qui était le lait, et l'ont fragmentée en trois éléments différents : le gras, la protéine et le lactose.


Milk has various components in it: fat, protein, lactose, and other solids.

Le lait comporte plusieurs éléments constitutifs: le gras, les protéines, le lactose et d'autres solides du lait.


non-fat components of milk (maximum 2 kilograms) referred to in (b),

composants non gras du lait (2 kilogrammes au maximum) visés au point b)


It should be stressed that under no circumstances may individual downward corrections of the fat content of delivered milk or the separation of milk into its different components result in a deduction from the levy payment of any quantity in excess of the guaranteed total quantity in a Member State.

Il est opportun de souligner que, en aucun cas, des corrections individuelles à la baisse, consécutives à la teneur en matière grasse du lait livré, ou la séparation du lait en différents constituants, ne peuvent soustraire au paiement du prélèvement une quelconque quantité de lait qui dépasse la quantité globale garantie dans un État membre.


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It should be stressed that under no circumstances may individual downward corrections of the fat content of delivered milk or the separation of milk into its different components result in a deduction from the levy payment of any quantity in excess of the guaranteed total quantity in a Member State.

Il est opportun de souligner que, en aucun cas, des corrections individuelles à la baisse, consécutives à la teneur en matière grasse du lait livré, ou la séparation du lait en différents constituants, ne peuvent soustraire au paiement du prélèvement une quelconque quantité de lait qui dépasse la quantité globale garantie dans un État membre.


(2c) The possibility of linking the Community's contribution to milk products to other components than fat should be utilised (2d) The Community's contribution should be based on the consumption per pupil which would provide the desirable simplification of the programme

(2 quater) Il conviendrait d'utiliser la possibilité d'établir un lien entre la contribution de la Communauté aux produits laitiers et d'autres composants que la graisse.


For the same reasons, I am unable to accept Amendments Nos 8 and 10, which are designed to link the level of aid to milk components other than fat.

Pour les mêmes raisons, je ne peux accepter les amendements 8 et 10 qui visent à lier le niveau des aides à d'autres composants du lait que les matières grasses.


7. When imported in the form of an assortment, goods falling within subheading 1704 90 are subject to an agricultural component (EA) fixed according to the average content in milk fats, milk proteins, sucrose, isoglucose, glucose and starch of the assortment as a whole.

7. Les marchandises du n° 1704 90 qui sont présentées sous forme d'assortiments sont passibles d'un élément agricole (EA) établi selon la teneur moyenne en matières grasses provenant du lait, en protéines du lait, en saccharose, en isoglucose, en glucose et en amidon ou fécule, de la totalité de l'assortiment.


Note: The milk-fat component of the products listed in the Annex may be modified only by physical processes.

Note: La composante en matières grasses laitières des produits mentionnés à l'annexe ne peut être modifiée que par un procédé physique.


WHEREAS , FOR POWDERS WITH A FAT CONTENT OF OVER 1 * 5 % , THE LEVY , OR IN THE CASE OF COMPOUND PRODUCTS OR PRODUCTS IN SMALL PACKAGES THE MILK COMPONENT OF THE LEVY , SHOULD BE CALCULATED ON THE BASIS OF THE FAT CONTENT OF THE PILOT PRODUCT UNLESS THE FAT CONTENT OF THOSE VARIOUS PRODUCTS IS GREATER THAN THAT OF THE PILOT PRODUCT ; WHEREAS , IN THE LATTER CASE , THE LEVY OR THE MILK COMPONENT OF THE LEVY MUST BE CALCULATED ON THE BASIS OF A STANDARD FAT CONTENT CORRESPONDING TO THAT OF THE PRODUCTS ON THE MARKET ;

CONSIDERANT QU'EN CE QUI CONCERNE LES POUDRES D'UNE TENEUR EN MATIERES GRASSES SUPERIEURE A 1,5 % , IL CONVIENT DE CALCULER LE PRELEVEMENT OU , S'IL S'AGIT DE PRODUITS COMPOSES OU DE PRODUITS EN PETITS EMBALLAGES , L'ELEMENT LAITIER DU PRELEVEMENT , SUR LA BASE DE LA TENEUR EN MATIERES GRASSES DU PRODUIT PILOTE , A MOINS QUE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DE CES DIVERS PRODUITS NE SOIT SUPERIEURE A CELLE DU PRODUIT PILOTE ; QU'IL S'EST AVERE NECESSAIRE , DANS CE DERNIER CAS , DE CALCULER LE PRELEVEMENT OU L'ELEMENT LAITIER DU PRELEVEMENT A PARTIR D'UNE TENEUR FORFAITAIRE CORRESPONDANT A CELLE DES PRODUITS COMMERCIALISES ;




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'Fat component milk' ->

Date index: 2021-10-05
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