Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Billy-goat
Bronchitis of cheese makers
Caprine species
Cheese
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Goat
Goat cheese
Goat milk cheese
Goat's beard
Goat's cheese
Goat's milk
Goat's milk cheese
Goats’ milk cheese
Half-goat's cheese
Kid
Mixed ewes'-goats'milk cheese

Translation of "Goat's cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
half-goat's cheese

fromage demi-chèvre | fromage mi-chèvre






mixed ewes'-goats'milk cheese

fromage mi-chèvre et mi-brebis


goat cheese [ goat milk cheese ]

fromage de chèvre [ fromage de lait de chèvre ]








bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

maladie des laveurs de fromage


goat [ billy-goat | caprine species | kid | [http ...]

caprin [ bouc | cabri | chèvre | chevreau ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘Rocamadour’ is a small round goat's cheese made from unpasteurised whole milk, weighing around 35 g. The weight of dry matter is slight: a minimum of 14 g per cheese.

Le «Rocamadour» est un petit fromage de chèvre au lait cru et entier en forme de palet de 35 g environ, dont le poids de matière sèche est faible (14 grammes minimum par fromage).


This is mainly a Quebec problem, which also affects a number of producers from Ontario, and a few from Manitoba, specifically goat-milk cheese producers in the case of Manitoba. They all ask that the proposed regulation be made more flexible.

Le problème vient surtout du Québec et de certains producteurs de l'Ontario, quelqu'uns du Manitoba, et particulièrement les producteurs au Manitoba de fromage à base de lait de chèvre, et ils demandent un assouplissement à la proposition du Règlement.


Using know-how acquired over centuries, Corsican shepherds make ‘Brocciu corse’/‘Brocciu’ from whey leftover from the production of other cheeses, which may vary depending on the microregion of the island (soft or hard-pressed ewe’s and/or goat’s cheese).

Les bergers corses fabriquent, selon un savoir-faire ancestral, du Brocciu corse/Brocciu à partir de lactosérum issu de fabrications fromagères qui peuvent être différentes selon les microrégions de l’île (fromage de brebis et/ou de chèvre à pâte molle ou à pâte pressée).


Among the whole range of goats cheeses, ‘Chevrotin’ stands out in that it is produced using a rapid coagulation technique and has a washed rind.

Dans la famille des fromages de chèvre, le «Chevrotin» présente la particularité d’être issu d’une technologie à coagulation rapide et à croûte lavée.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
As Dr. Harwig said, roquefort, camembert, some brie, some old cheddar, goat cheeses, and also two lesser known cheeses outside of the province of Quebec, Le Migneron and Le Saint Basile, are varieties of cheese made from raw milk of which we are aware, courtesy of our colleagues in Agriculture and Agri-Food Canada.

Comme le docteur Harwig l'a mentionné, le roquefort, le camembert, certains brie, certains cheddar forts, les fromages de chèvre, de même que deux fromages moins connus à l'extérieur de la province de Québec, le Migneron et le Saint-Basile, sont des variétés de fromage de lait cru que nous connaissons mieux grâce à la courtoisie de nos collègues d'Agriculture et Agroalimentaire Canada.


This particular diet and the know-how employed to make this traditional goat's cheese, which has been handed down from one generation to the next in these mountain areas, give the ripened cheese a characteristic taste and aroma, with a very distinctive, pleasant flavour.

Ce régime alimentaire particulier, associé à la technique de fabrication du fromage de chèvre traditionnel, fruit d'un savoir transmis au fil des générations dans ces régions de montagne, confère au fromage affiné une saveur et un arôme caractéristiques, du caractère et un goût agréable.


In light of the above, the European Commission advises no change in current consumption of goat milk, cheese and meat.

À la lumière de ce qui précède, la Commission européenne estime qu’aucun changement n’est nécessaire dans la consommation actuelle de lait, de fromage et de viande de chèvre.


Are goat milk, cheese and meat safe?

Le lait, le fromage et la viande de chèvre représentent-ils un danger?


I'm engaged in goat production; I raise goats, and I have a cheese house.

Je fais de la production caprine, j'élève des chèvres et j'ai une fromagerie.


Figure 4a: Isoelectric focusing of plasmin-treated caseins from ewes' and goats' milk cheese containing different amounts of cows' milk.

Figure 4a: focalisation isoélectrique des caséines de fromage de lait de brebis et de lait de chèvre contenant différentes quantités de lait de vache, soumises à l'action de la plasmine




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Goat's cheese ->

Date index: 2023-07-24
w