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Apple and thorn fruit weevil
Apple fruit rhynchites
Apple fruit weevil
Apple leaf sucker
Apple proliferation mycoplasm
Apple proliferation mycoplasma-like organism
Apple proliferation phytoplasma
Apple psyllid
Apple sucker
Apple variety
Apple witches' broom phytoplasma
Categories of apples
Chemical components of apples
Chemical composition of apples
Chemical constitution of apples
Chemical make up of apples
Core apples
Coring an apple
Cut up an apple
Cut up apples
Dysphonia
Multiline variety
Multilineal variety
Multistrain variety
Music hall
Psychogenic aphonia
Selections of apples
Siberian crab apple variety
Variety of apples
Variety theater
Variety theatre

Traduction de «Variety apples » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
apple variety | categories of apples | selections of apples | variety of apples

variétés de pommes


Siberian crab apple variety

pommetier de Mandchourie variété


chemical components of apples | chemical composition of apples | chemical constitution of apples | chemical make up of apples

composition chimique des pommes


apple proliferation mycoplasm | apple proliferation mycoplasma-like organism | apple proliferation phytoplasma | apple witches' broom phytoplasma

mycoplasme de la prolifération du pommier | phytoplasme de la prolifération du pommier


coring an apple | cut up an apple | core apples | cut up apples

utiliser un vide-pomme


Definition: In the commonest varieties there is loss of ability to move the whole or a part of a limb or limbs. There may be close resemblance to almost any variety of ataxia, apraxia, akinesia, aphonia, dysarthria, dyskinesia, seizures, or paralysis. | Psychogenic:aphonia | dysphonia

Définition: Dans les formes les plus fréquentes de ces troubles, il existe une perte de la capacité à bouger une partie ou la totalité d'un membre ou de plusieurs membres. Les manifestations de ce trouble peuvent ressembler à celles de pratiquement toutes les formes d'ataxie, d'apraxie, d'akinésie, d'aphonie, de dysarthrie, de dyskinésie, de convulsions ou de paralysie. | Aphonie | Dysphonie | psychogène


apple and thorn fruit weevil | apple fruit rhynchites | apple fruit weevil

rynchite rouge du pommier


apple leaf sucker | apple psyllid | apple sucker

psylle du pommier


music hall [ variety theatre | variety theater ]

music-hall


multiline variety [ multilineal variety | multistrain variety ]

variété multilignée [ multilignée | mélange de lignées | association de lignées ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Some apple pie fillings including other Bramley apple pie fillings may contain a mix of apple varieties and these do not adhere to our definition of ‘Traditional Bramley Apple Pie Filling’, which is made using Bramley apples exclusively.

Certaines garnitures pour tourte aux pommes, y compris d’autres garnitures à base de pommes Bramley, peuvent contenir un mélange de différentes variétés de pommes et ne correspondent donc pas à notre définition de la «Traditional Bramley Apple Pie Filling», qui n’est confectionnée qu’avec des pommes de la variété Bramley.


The United Kingdom’s Good Housekeeping Institute has conducted research that confirms Bramley apples’ superiority over dessert apple varieties when cooked in popular recipes.

Le Good Housekeeping Institute du Royaume-Uni a mené des recherches qui confirment la supériorité des pommes Bramley par rapport aux variétés de pommes de table en cas d’utilisation dans des recettes populaires.


Most other varieties of apples have lower levels of acid and higher sugar content, giving them the sweet flavour that makes them good to eat — but this flavour is lost when the apple is cooked.

La plupart des autres variétés de pommes présentent une teneur en acide plus faible et un taux de sucre plus élevé, qui leur donnent une saveur sucrée et les rendent bonnes à manger.


(c) have a minimum diameter of 63 mm (2 1/2 inches) in the case of apples of the Northern Spy variety and a minimum diameter of 57 mm (2 1/4 inches) in the case of apples of other varieties.

c) avoir un diamètre d’au moins 63 mm (2 1/2 pouces) dans le cas des pommes de la variété Northern Spy et d’au moins 57 mm (2 1/4 pouces) dans le cas des pommes des autres variétés.


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(c) have a minimum diameter of 63 mm (2 1/2 inches) in the case of apples of the Northern Spy variety and a minimum diameter of 57 mm (2 1/4 inches) in the case of apples of other varieties.

c) avoir un diamètre d’au moins 63 mm (2 1/2 pouces) dans le cas des pommes de la variété Northern Spy et d’au moins 57 mm (2 1/4 pouces) dans le cas des pommes des autres variétés.


(ii) in the case of apples of the Red Delicious variety, affects an aggregate area per apple exceeding 13 mm (1/2 inch) in diameter, or

(ii) dans le cas des pommes de la variété Red Delicious, couvrent une superficie globale dont le diamètre excède 13 mm (1/2 pouce) par pomme,


24. A grade name established by these Regulations shall not be applied to apples displayed for sale in a retail store unless the variety of the apples is clearly indicated.

24. Le nom de catégorie établi par le présent règlement ne peut être appliqué à des pommes mises en vente dans un magasin de détail, à moins que leur variété ne soit clairement indiquée.


(3) Every label applied to a container of apples or pears shall show the name of the variety of the apples or pears therein.

(3) L’étiquette apposée sur un contenant de pommes ou de poires porte le nom de leur variété.


APPLE VARIETIES FOR WHICH REDDENING IS A CHARACTERISTIC OF THE SKIN OF THE VARIETY AND DOES NOT CONSTITUTE A DEFECT IF CONFORMS WITH THE TYPICAL APPEARANCE OF THE VARIETY .

VARIETES DE POMMES POUR LESQUELLES LE ROUSSISSEMENT EST UNE CARACTERISTIQUE EPIDERMIQUE DE LA VARIETE ET NE CONSTITUE PAS UN DEFAUT S'IL EST CONFORME A L'ASPECT VARIETAL TYPIQUE .


THIS STANDARD APPLIES TO DESSERT AND CULINARY APPLES AND PEARS , BEING FRESH FRUIT GROWN FROM VARIETIES OF PYRUS MALUS L . AND PYRUS COMMUNIS L . , TO BE SUPPLIED FRESH TO THE CONSUMER , APPLES AND PEARS FOR PROCESSING BEING EXCLUDED .

La présente norme vise les pommes et les poires de table, fruits frais des variétés issues du «Pyrus Malus» L. et du «Pyrus Communis» L., destinées à être livrées au consommateur à l'état frais, à l'exclusion des pommes et poires destinées à la transformation.


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