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Bruce's septicemia
Brucelliasis
Brucellosis
Cyprus fever
Dried goat's milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Dried skim milk
Fat content of between 14 % and 16 %
Febris melinensis
Febris sudoralis
Febris undulans
Gibraltar fever
Goat fever
Goat's milk
Goat's milk fever
Goat's milk yogurt
Made from goat's milk
Malta fever
Maltese fever
Mediterranean fever
Mediterranean phthisis
Melitensis
Melitensis septicemia
Neopolitan fever
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Partly skimmed-milk powder
Powdered skim milk
Rock fever
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Undulant fever

Traduction de «dried goat's milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


brucellosis | brucelliasis | Bruce's septicemia | Cyprus fever | febris melinensis | febris sudoralis | febris undulans | Gibraltar fever | goat fever | goat's milk fever | Malta fever | Maltese fever | Mediterranean fever | melitensis | melitensis septicemia | neopolitan fever | rock fever | undulant fever | Mediterranean phthisis

brucellose | fièvre de Chypre | fièvre de Gibraltar | fièvre de Malte | fièvre méditerranéenne | fièvre ondulante | fièvre sudorale | fièvre sudoro-algique | mélitococcie | septicémie de Bruce | phtisie méditerranéenne










dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | lait demi-écrémé en poudre: | lait en poudre partiellement écrémé | poudre de lait partiellement écrémé Note:






skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
He needs 20 per cent of dried goat's milk for the feta cheese he produces.

Il a besoin de 20 p. 100 de lait de chèvre séché pour la feta qu'il produit.


(iii) milk, partly skimmed milk, skim milk, goat’s milk, partly skimmed goat’s milk, skimmed goat’s milk, (naming the flavour) milk, (naming the flavour) partly skimmed milk, (naming the flavour) skim milk or cream sold in a refillable glass container.

(iii) du lait, du lait partiellement écrémé, du lait écrémé, du lait de chèvre, du lait de chèvre partiellement écrémé, du lait de chèvre écrémé, du lait (indication de l’arôme), du lait partiellement écrémé (indication de l’arôme), du lait écrémé (indication de l’arôme) ou de la crème, vendu dans un contenant réutilisable en verre.


(2) Notwithstanding sections D.01.009 to D.01.011, no person shall sell partly skimmed goats milk, skimmed goat’s milk, partly skimmed goat’s milk powder or skimmed goat’s milk powder to which vitamins have been added unless the product contains not less than 35 International Units of vitamin D and 140 International Units of vitamin A and not more than 45 International Units of vitamin D and 300 International Units of vitamin A per 100 mL of food when ready-to-serve.

(2) Nonobstant les articles D.01.009 à D.01.011, il est interdit de vendre du lait de chèvre partiellement écrémé, du lait de chèvre écrémé, du lait de chèvre partiellement écrémé en poudre ou du lait de chèvre écrémé en poudre auxquels on a ajouté des vitamines, à moins qu’ils ne contiennent, par 100 mL de l’aliment prêt à servir, au moins 35 et au plus 45 unités internationales de vitamine D et au moins 140 et au plus 300 unités internationales de vitamine A.


B.08.029 (1) Notwithstanding sections D.01.009 to D.01.011, no person shall sell goats milk or goat’s milk powder to which vitamin D has been added unless the goat’s milk or goat’s milk powder contains not less than 35 International Units and not more than 45 International Units of vitamin D per 100 mL of the food when ready-to-serve.

B.08.029 (1) Nonobstant les articles D.01.009 à D.01.011, il est interdit de vendre du lait de chèvre ou du lait de chèvre en poudre additionnés de vitamine D, à moins qu’ils ne contiennent au moins 35 et au plus 45 unités internationales de vitamine D par 100 mL de l’aliment prêt à servir.


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(4) Notwithstanding sections D.01.009 to D.01.011, no person shall sell evaporated partly skimmed goats milk or evaporated skimmed goat’s milk to which vitamins have been added unless 100 mL of the evaporated partly skimmed goat’s milk or the evaporated skimmed goat’s milk, when reconstituted according to directions for use, contains not less than 140 International Units of vitamin A, seven milligrams of vitamin C, 35 International Units of vitamin D and 10 micrograms of ...[+++]

(4) Nonobstant les articles D.01.009 à D.01.011, il est interdit de vendre du lait de chèvre concentré partiellement écrémé ou du lait de chèvre concentré écrémé auxquels on a ajouté des vitamines, à moins que, une fois reconstitués selon le mode d’emploi, ils ne contiennent par quantité de 100 mL au moins 140 et au plus 300 unités internationales de vitamine A, au moins sept et au plus neuf milligrammes de vitamine C, au moins 35 et au plus 45 unités internationales de vitamine D et au moins 10 et au plus 20 microgrammes d’acide folique.


The definition of the herd has been specified on the basis of the national text for the previous specification registered: ‘Herd means, in the context of this specification, the entire herd of goats comprising lactating goats, dry goats, female kids and billy goats’.

La définition du troupeau est précisée sur la base du texte national associé au précédent cahier des charges enregistré: «On entend par troupeau, au sens du présent cahier des charges, l’ensemble du troupeau caprin composé des chèvres en lactation, des chèvres taries, des chevrettes et des boucs».


It is made exclusively from fresh goat’s and/or ewe’s milk whey supplemented with fresh whole ewe’s and/or goat’s milk used in its raw state and salt.

Il est obtenu exclusivement à partir de lactosérum frais de chèvre et/ou de brebis additionné de lait frais entier de brebis et/ou de chèvre mis en œuvre à l’état cru et de sel.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Description: Petit fromage de chèvre au lait cru et entier, à pâte très souple et à croûte naturelle constituée d'une peau solidaire, striée, légèrement veloutée, de couleur blanche à crème ou beige foncé, en forme de petit cylindre aplati, d'un poids de 35 grammes environ. Il contient au minimum 45 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation et son poids total de matière sèche ne doit pas être inférieur à 14 grammes par fromage.


It may also provide for measures to support milk production in the sheep and goat sector, to structure that sector, alleviate difficulties in the processing and marketing of local farm cheeses made from ewe's and goat's milk, rectify the fragmentation of supply, improve the quality of milk and assist diversification.

Il peut aussi prévoir des mesures en vue de soutenir le volet laitier du secteur ovin/caprin, de structurer ce secteur, de répondre aux difficultés de transformation et de commercialisation des fromages artisanaux de chèvre et de brebis locaux, de pallier l'atomisation de l'offre, d'améliorer la qualité du lait et d'aider à la diversification.


1. Raw goat's milk or sheep's milk intended for the production of heat-treated drinking milk or for the manufacture of heat-treated milk-based products must meet the following standards:

1. Le lait cru de chèvre ou de brevis destiné à la production de lait de chèvre ou de brebis de consommation traité thermiquement ou à la fabrication de produits à base de lait de chèvre ou de brebis traités thermiquement doit satisfaire aux normes suivantes:




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dried goat's milk ->

Date index: 2022-09-29
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