Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Barrel beer
Beer Distributors Secretaries of America
Beer wort
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Bottom fermenting beer
Bottom-fermentation beer
Bottom-fermented beer
Bottom-fermenting beer
Brewer's wort
Brewery wort
Cask beer
Cast wort
Copper wort
Draft beer
Draught beer
Hot wort
Lager
Lager beer
Low fermentation beer
State Beer Association of Executives of America
States Beer Wholesalers Secretaries
The wort boiling process
Top fermentation beer
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top-fermentation beer
Top-fermented beer
Top-fermenting beer
WBAE
Wholesale Beer Association Executive of America
Wort
Wort boiling process
Wort boiling processes
Wort boiling systems

Translation of "beer wort " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below




wort [ brewery wort | brewer's wort | beer wort ]

moût [ moût de bière | moût de brasserie ]


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


lager | lager beer | bottom fermented beer | bottom-fermented beer | bottom fermenting beer | bottom-fermenting beer | bottom-fermentation beer

bière de fermentation basse | bière à fermentation basse | lager


the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes

processus de cuisson du moût


Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]

Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]


hot wort [ copper wort | cast wort ]

mt chaud [ moût de pompage ]


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bière basse | bière blonde | bière blonde allemande | bière de fermentation basse


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bière à la pression
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol; “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %) except for “Obergäriges Einfachbier”; Beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the “oud bruin” type

Uniquement bière sans alcool ou ayant une teneur en alcool ne dépassant pas 1,2 % vol.Bière de table/Tafelbier/Table Beer (contenant moins de 6 % de moût primitif) sauf Obergäriges Einfachbier; bières ayant une acidité minimale de 30 milli-équivalents exprimée en NaOH; bières brunes du type oud bruin


(b) on the quantity of beer, wash or wort fermented or made in the distillery, at the rate of one litre (1 L) of absolute ethyl alcohol for every twenty-four and one-half litres (24.5 L) of beer, wash or wort,

b) sur la quantité de bière, de liquide à fermentation ou de moût, fermenté ou fabriqué dans la distillerie, à raison d’un litre (1 L) d’alcool éthylique absolu par vingt-quatre litres et demi (24,5 L) de bière, de liquide à fermentation ou de moût;


(b) on the quantity of beer, wash or wort fermented or made in the distillery, at the rate of one litre (1 L) of absolute ethyl alcohol for every twenty-four and one-half litres (24.5 L) of beer, wash or wort,

b) sur la quantité de bière, de liquide à fermentation ou de moût, fermenté ou fabriqué dans la distillerie, à raison d’un litre (1 L) d’alcool éthylique absolu par vingt-quatre litres et demi (24,5 L) de bière, de liquide à fermentation ou de moût;


(g) conceals by removing, or removes, or assists in concealing by removing or otherwise, any such still, worm, rectifying or other apparatus, or part thereof, or any beer, wash or wort suitable for the manufacture of spirits,

g) cache en l’enlevant, ou enlève, ou aide à cacher en l’enlevant ou d’autre manière, quelque alambic, serpentin, rectificateur ou autre appareil de ce genre, ou quelque partie de ces appareils, ou de la bière, un liquide à fermentation ou du moût propre à la fabrication d’eau-de-vie,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b) assists in distilling or rectifying any spirits, or in making or fermenting any beer, wash or wort, in any unlicensed place,

b) aide à distiller ou à rectifier de l’eau-de-vie, ou à fabriquer ou à fermenter de la bière, un liquide à fermentation ou du moût dans un lieu non muni de licence;


(a) distils or rectifies any spirits, or makes or ferments any beer, wash or wort,

a) distille ou rectifie de l’eau-de-vie, ou fabrique ou fermente de la bière, un liquide à fermentation ou du moût;


only “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %); Brown ale, porter, stout and old ale’

Uniquement bière de table/Tafelbier/Table Beer (contenant moins de 6 % de moût primitif).brown ale, porter, stout et old ale»


only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol.; ‘Bière de table/Tafelbier/Table beer’ (original wort content less than 6 %) except for ‘Obergäriges Einfachbier’; beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the ‘oud bruin’ type

Uniquement bière sans alcool ou ayant une teneur en alcool ne dépassant pas 1,2 % vol.; bière de table/Tafelbier/table beer (contenant moins de 6 % de moût primitif) sauf Obergäriges Einfachbier; bières ayant une acidité minimale de 30 milli-équivalents exprimée en NaOH; bières brunes du type oud bruin


Production of ‘Brněnské pivo’ or ‘Starobrněnské pivo’ uses a classic technological process rooted in the Staré Brno brewing tradition, in which the hopped wort is prepared by a two-mash decoction method and the beer is fermented in two stages.

La production de la «Brněnské pivo» ou «Starobrněnské pivo» se fait selon un procédé technologique classique qui s'inspire de la tradition brassicole à Staro Brno, à savoir la préparation du moût houblonné selon une méthode de double brassage par décoction et la double fermentation de la bière.


beer with a minimum alcohol content — up to 0,6 %, strong sharpness, lower colour and delicate hopped-wort aroma.

bière d'une teneur minimale en alcool (inférieure ou égale à 0,6 %), d'une âpreté prononcée, d'une couleur moins intense, au léger parfum de moût houblonné.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'beer wort' ->

Date index: 2020-12-30
w