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10-Hendecenoic
10-Hendecenoic acid
10-Henedecenoic acid
10-Undecenoic acid
10-Undecylenic acid
3-phenyl-2-propenoic acid
3-phenylacrylic acid
3-phenylprop-2-enoic acid
3-phenylpropenoic acid
Acidity regulator
Benzalacetic acid
C11H20O2
Caprilic acid
Caprylic acid
Cinnamic acid
Cinnamylic acid
Growth regulator herbicide
Hormone weed killer
Hormone-type herbicide
N- caprylic acid
N-Undecylenic acid
Octanoic acid
Octoic acid
Octylic acid
Phenoxy acid herbicide
Phenoxy alkanoic acid herbicide
Phenoxy herbicide
Phenylacrylic acid
Phenylpropenoic acid
Styrylformic acid
Tert-ß-phenylacrylic acid
Titrable acidity
Titratable acidity
Total acidity
Total acidity content
Undec-10-enoic acid
Undecen-10-acid-1
Undecyl-10- enic acid
Undecylenic acid
ß-phenylacrylic acid

Translation of "acidity regulator " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below




acidity regulator

régulateur de l'acidité [ correcteur d'acidité ]




hormone-type herbicide [ phenoxy herbicide | phenoxy acid herbicide | phenoxy alkanoic acid herbicide | growth regulator herbicide | hormone weed killer ]

herbicide du type phénoxy [ herbicide de type hormonal | herbicide à action hormonale | phytohormone herbicide | phytohormone de synthèse | auxine de synthèse | hormone ]


phenoxy herbicide | phenoxy acid herbicide | phenoxy alkanoic acid herbicide | growth regulator herbicide | hormone weed killer

phytohormone herbicide | phytohormone de synthèse | auxine de synthèse Detroux | herbicide à base d'hormones | herbicide à action hormonale | herbicide de type hormonal | auxine de synthèse | herbicide hormonal | hormone


3-phenylprop-2-enoic acid [ benzalacetic acid | cinnamic acid | cinnamylic acid | 3-phenylacrylic acid | ß-phenylacrylic acid | tert-ß-phenylacrylic acid | phenylacrylic acid | 3-phenyl-2-propenoic acid | 3-phenylpropenoic acid | phenylpropenoic acid | styrylformic acid ]

acide 3-phénylprop-2-énoïque [ acide benzalacétique | acide cinnamique | acide cinnamylique | acide 3-phénylacrylique | acide ß-phénylacrylique | acide tert-ß-phénylacrylique | acide phénylacrylique | acide 3-phényl-2-propénoïque | acide 3-phénylpropénoïque | acide phénylpropénoïque | acide styrylformique ]


undecylenic acid | 10-Undecenoic acid | Undec-10-enoic acid | 10-Hendecenoic acid | 10-Henedecenoic acid | 10-Undecylenic acid | n-Undecylenic acid | Undecyl-10- enic acid | Undecen-10-acid-1 | 10-Hendecenoic | 9-Undecylenic acid, Kyselina Undecylenova [ C11H20O2 ]

acide undécylène-10 oïque


caprylic acid | caprilic acid | n- caprylic acid | octanoic acid | octoic acid | octylic acid

acide caprylique | acide octanoïque


titratable acidity (1) | total acidity (2) | total acidity content (3) | titrable acidity (4)

acidité titrable
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Commission Regulation (EU) No 298/2014 of 21 March 2014 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council and the Annex to Commission Regulation (EU) No 231/2012 as regards Magnesium dihydrogen diphosphate for use as raising agent and acidity regulator Text with EEA relevance

Règlement (UE) n ° 298/2014 de la Commission du 21 mars 2014 modifiant l’annexe II du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil et l’annexe du règlement (UE) n ° 231/2012 de la Commission en ce qui concerne le dihydrogéno-diphosphate de magnésium utilisé comme poudre à lever et correcteur d’acidité Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


Commission Regulation (EU) No 1084/2014 of 15 October 2014 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of diphosphates (E 450) as a raising agent and acidity regulator in prepared yeast based doughs Text with EEA relevance

Règlement (UE) n ° 1084/2014 de la Commission du 15 octobre 2014 modifiant l'annexe II du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l'utilisation de diphosphates (E 450) comme poudre à lever et correcteur d'acidité dans les pâtes levées préparées Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


An application for authorisation of the use of diphosphates (E 450) as a raising agent and acidity regulator in prepared yeast doughs was submitted on 7 July 2013 and was made available to the Member States.

Une demande d'autorisation concernant l'utilisation de diphosphates (E 450) comme poudre à lever et correcteur d'acidité dans les pâtes levées préparées a été introduite le 7 juillet 2013 et communiquée aux États membres.


At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

À la demande de certains États membres, l'utilisation de l'acide acétique et des acétates (E 260 — 263), de l'acide lactique et des lactates (E 270, E 325 — 327), de l'acide ascorbique et des ascorbates (E 300 — 302), de l'acide citrique et des citrates (E 330 — 333) comme régulateurs d'acidité, conservateurs et/ou antioxydants pour prévenir l'oxydation et/ou le rancissement et améliorer la stabilité microbiologique a été examinée et il convient de l'autoriser dans toutes les préparations de viandes auxquelles des ingrédients autres que des additifs ou du sel ont été ajoutés.


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At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

À la demande de certains États membres, l'utilisation de l'acide acétique et des acétates (E 260 — 263), de l'acide lactique et des lactates (E 270, E 325 — 327), de l'acide ascorbique et des ascorbates (E 300 — 302), de l'acide citrique et des citrates (E 330 — 333) comme régulateurs d'acidité, conservateurs et/ou antioxydants pour prévenir l'oxydation et/ou le rancissement et améliorer la stabilité microbiologique a été examinée et il convient de l'autoriser dans toutes les préparations de viandes auxquelles des ingrédients autres que des additifs ou du sel ont été ajoutés.


acidity regulators’ are substances which alter or control the acidity or alkalinity of a foodstuff.

Les «correcteurs d'acidité» sont des substances qui modifient ou limitent l’acidité ou l’alcalinité d’une denrée alimentaire.


acidity regulators’ are substances which alter or control the acidity or alkalinity of a foodstuff;

Les «correcteurs d'acidité» sont des substances qui modifient ou limitent l’acidité ou l’alcalinité d’une denrée alimentaire.


The proposal for a Regulation lists and defines several categories of food additive, including sweeteners, colours, preservatives, antioxidants, carriers, acids, acidity regulators, anti-caking agents, anti-foaming agents and bulking agents (Annex I).

La proposition de règlement énumère et définit plusieurs catégories d'additifs alimentaires: en incluant les édulcorants, les colorants, les conservateurs, les antioxydants, les supports, les acidifiants, les correcteurs d'acidité, les anti-agglomérants, les antimoussants et les agents de charge (à l'annexe I).


(e) 'acidity regulators` are substances which alter or control the acidity or alkalinity of a foodstuff;

e) «correcteurs d'acidité», les substances qui modifient ou limitent l'acidité ou l'alcalinité d'une denrée alimentaire;


3. Substances having primarily an acid or acidity regulator function, such as citric acid and ammonium hydroxide.

3) les substances ayant essentiellement une fonction d'acidifiant ou de correcteur d'acidité, telles que l'acide citrique et l'hydroxyde d'ammonium.




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'acidity regulator' ->

Date index: 2024-01-26
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