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Beef
Beef Commission Act
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef on the bone
Beef performance
Beef-on-the-bone
Beefing performance
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Chopped beef
Conversion to beef production
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Dairy herd conversion
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Meat performance
Minced beef
Regular ground beef
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Traduction de «beef » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché




beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]

Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]


beef performance | beefing performance | meat performance

aptitude bouchère




laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


conversion to beef production [ dairy herd conversion ]

reconversion lait-viande
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
4. The Board may, for the purpose of stabilizing the price of beef calves at the prescribed price, make payments pursuant to paragraph 10(1)(c) of the Agricultural Stabilization Act to any producer of beef calves who has more than five beef cows kept in his basic herd for the production of beef calves subject to the following conditions:

4. Pour stabiliser le prix des veaux de boucherie au prix prescrit, l’Office peut, aux termes de l’alinéa 10(1)c) de la Loi sur la stabilisation des prix agricoles, effectuer des paiements à l’éleveur qui possède un troupeau de base de plus de cinq vaches d’abattage, pour la production des veaux de boucherie, sous réserve des conditions suivantes :


(d) where a producer has beef cows registered under a provincial plan referred to in paragraph (b) and other beef cows, the payments shall, subject to this section, be made in respect of the beef cows registered under the provincial plan in excess of five and in respect of all the other beef cows; and

d) lorsqu’un producteur a des vaches de boucherie enregistrées en vertu d’un régime provincial visé à l’alinéa b) et d’autres vaches de boucherie, les paiements sont faits, sous réserve de cet article, pour les vaches de boucherie, enregistrées en vertu du régime provincial, en excès de cinq et pour toutes les autres vaches de boucherie, et


(c) designate that the farm products in relation to which the Canadian Beef Cattle Research, Market Development and Promotion Agency may exercise its powers are beef cattle, beef and beef products as defined in the annexed schedule, and

c) désignons les bovins de boucherie, le boeuf et les produits du boeuf, au sens de l’annexe ci-après, comme produits agricoles ressortissant à l’Office canadien de recherche, de développement des marchés et de promotion des bovins de boucherie;


That is born out by the growth in the consumption of beef over July and August, when we saw significant increases in what is known as ``beef disappearance,'' which is a measure of beef consumption.

Cela est confirmé par la croissance de la consommation de boeuf en juillet et en août, lorsque nous avons constaté des hausses importantes de la «consommation apparente de boeuf».


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(32) For all indications other than those falling under the compulsory beef labelling system, a Community framework for labelling of beef should also be provided and, in view of the diversity of descriptions of beef marketed in the Community, the establishment of a voluntary beef labelling system is the most appropriate solution.

(32) Il est également nécessaire de prévoir un cadre communautaire d'étiquetage de la viande bovine pour couvrir les mentions autres que celles exigées par le système d'étiquetage obligatoire et, au vu de la diversité des descriptions de la viande bovine commercialisée dans la Communauté, l'établissement d'un système d'étiquetage facultatif est la solution la plus appropriée.


For all indications other than those falling under the compulsory beef labelling system, a Community framework for labelling of beef should also be provided and, in view of the diversity of descriptions of beef marketed in the Community, the establishment of a voluntary beef labelling system is the most appropriate solution.

Il est également nécessaire de prévoir un cadre communautaire d'étiquetage de la viande bovine pour couvrir les mentions autres que celles exigées par le système d'étiquetage obligatoire et, au vu de la diversité des descriptions de la viande bovine commercialisée dans la Communauté, l'établissement d'un système d'étiquetage facultatif est la solution la plus appropriée.


As a result, consumer confidence in the quality of beef and beef products will be improved, a higher level of protection of public health preserved and the lasting stability of the beef market will be reinforced.

Par conséquent, la confiance des consommateurs dans la qualité de la viande bovine et des produits à base de viande sera améliorée, un niveau élevé de protection de la santé publique préservé, et la stabilité durable du marché de la viande bovine renforcée.


Following the instability in the market in beef and beef products caused by the bovine spongiform encephalopathy crisis, the improvement in the transparency of the conditions for the production and marketing of the products concerned, particularly as regards traceability, has exerted a positive influence on consumption of beef.

À la suite de l'instabilité du marché de la viande bovine et des produits à base de viande bovine due à la crise de l'encéphalopathie spongiforme bovine, l'amélioration de la transparence des conditions de production et de commercialisation des produits concernés, notamment en matière de traçabilité, a eu un effet positif sur la consommation de viande bovine.


Article 19 of Council Regulation (EC) No 820/97 of 21 April 1997 establishing a system for the identification and registration of bovine animals and regarding the labelling of beef and beef products , states that a compulsory beef labelling system is to be introduced and obligatory in all Member States from 1 January 2000 onwards.

L'article 19 du règlement (CE) no 820/97 du Conseil du 21 avril 1997 établissant un système d'identification et d'enregistrement des bovins et relatif à l'étiquetage de la viande bovine et des produits à base de viande bovine dispose qu'un système d'étiquetage obligatoire de la viande bovine doit être mis en place et être obligatoire dans tous les États membres à compter du 1er janvier 2000.


Mr. Hanselmann: There is nothing wrong with B.C. beef, Quebec beef or Ontario beef.

M. Hanselmann: Ni le boeuf de la Colombie-Britannique ni celui du Québec, ni celui de l'Ontario ne présente de danger.


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