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Bean cake
Bean cheese
Bean curd
Beancurd
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Crushing of curd
Curd
Curd cheese
Curd fork
Curd knife
Curd rake
Curds
Lemon butter
Lemon cheese
Lemon cheese curd
Lemon curd
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Pounding of curd
Soya bean curd
Soybean curd
Tofu
Washed curd cheddar
Washed curd cheddar cheese
Washed-curd cheddar
Whey cheese
White cheese

Translation of "curd " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

transformer le caillé du fromage


washed curd cheddar cheese [ washed curd cheddar | washed-curd cheddar ]

cheddar à caillé lavé






lemon curd | lemon cheese | lemon cheese curd | lemon butter

crème au citron | lemon curd


curd rake [ curd fork ]

râteau à caillé [ fourche à caillé ]




tofu [ beancurd | bean curd | soybean curd | bean cake | soya bean curd | bean cheese ]

tofu [ fromage de soja | caillé de soja | caillé de soya ]


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

iii) fromages et caillebotte relevant du code NC 0406;


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

iii) fromages et caillebotte relevant du code NC 0406;


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(i) be the product made by coagulating cream with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey, and

(i) être le produit de la coagulation de la crème à l’aide de bactéries, en vue de former, après égouttement du lactosérum, une masse homogène de caillé, et


(a) shall be the product made by coagulating whey or concentrated whey with the aid of heat to form a curd and shaping the curd; and

a) doit être le produit de la coagulation, à l’aide d’une source de chaleur, du lactosérum ou du lactosérum concentré en vue de former un caillé auquel une forme est donnée; et


(3) Cheddar cheese shall be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and subjecting the curd to the cheddar process or any process other than the cheddar process that produces a cheese having the same physical, chemical and organoleptic properties as those of cheese produced by the cheddar process, and

(3) Le fromage cheddar est le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, du lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former un caillé qui est ensuite soumis au procédé cheddar ou à un autre procédé qui donne un fromage possédant les mêmes propriétés physiques, chimiques et organoleptiques que le fromage produit par le procédé cheddar, et :


(i) be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey,

(i) être le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, de lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former, après égouttement du lactosérum, une masse homogène de caillé,


(i) be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey,

(i) être le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, de lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former, après égouttement du petit-lait, une masse homogène de caillé,


Olmützer Quargel is an acid curd cheese which originated in Austrian Moravia (cf'. Handbuch der Käse', Dr Heinrich Mair-Waldburg (ed.)) and has been produced in Austria since about the end of the 19th century.

L’«Olmützer Quargel» est un fromage de lait caillé originaire de la Moravie autrichienne (cf. ‘Handbuch der Käse’, sous la direction de Heinrich Mair-Waldburg) qui est produit en Autriche depuis à peu près la fin du 19e siècle.




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'curd' ->

Date index: 2021-08-23
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