Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brandy butter
Brandy butter cream
Brandy spreadable fat
Butter preparation
Cocoa butter powder
Creamery butter
Dairy butter
Dehydrated butter
Dehydration of food processes
Dehydration processes for gas
Fat reduced butter
Food dehydration operations
Food dehydration process
Food dehydration processes
Gas dehydration processes
Half fat butter
Low fat butter
Mycryo
Mycryo butter
Mycryo cocoa butter
Mycryo cocoa powder
Mycryo powder
Powdered cocoa butter
Process of gas dehydration
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Three quarter butter
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Types of gas dehydration processes

Traduction de «dehydrated butter » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


dehydrated butter

beurre déshydraté (1) | beurre exempt d'eau (2)


dehydration processes for gas | process of gas dehydration | gas dehydration processes | types of gas dehydration processes

procédés de déshydratation du gaz


administer different dehydration processes of fruits and vegetables | implement different dehydration processes of fruits and vegetables | apply different dehydration processes of fruits and vegetables | utilise different dehydration processes of fruits and vegetables

utiliser différents procédés de déshydratation des fruits et légumes


dehydration of food processes | food dehydration process | food dehydration operations | food dehydration processes

procédés de déshydratation d'aliments


fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

beurre à 40% | beurre à 60% | beurre à faible teneur en matières grasses | beurre à teneur réduite en matières grasses


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


cocoa butter powder | powdered cocoa butter | mycryo | mycryo butter | mycryo cocoa butter | mycryo powder | mycryo cocoa powder

beurre de cacao en poudre | beurre de cacao cryogénisé | mycryo | beurre mycryo | beurre de cacao mycryo | poudre mycryo


butter preparation (1) | brandy spreadable fat (2) | brandy butter cream (3) | brandy butter (4)

préparation à base de beurre (1) | préparation au beurre (2)


dairy butter (1) | creamery butter (2)

beurre de fromagerie (1) | beurre de laiterie (2)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
0405 90 90 | FATS AND OILS DERIVED FROM MILK, DEHYDRATED BUTTER AND GHEE (EXCLUDING OF A FAT CONTENT, BY WEIGHT, OF >= 99,3 % AND A WATER CONTENT, BY WEIGHT, OF

0405 90 90 | MATIÈRES GRASSES PROVENANT DU LAIT AINSI QUE BEURRE DÉSHYDRATÉ ET GHEE (SAUF D’UNE TENEUR EN POIDS DE MATIÈRES GRASSES >= 99,3 % ET D’UNE TENEUR EN POIDS D’EAU


2. For the purposes of subheading 0405 10 the term "butter" does not include dehydrated butter or ghee (subheading 0405 90).

2. Aux fins du n° 0405 10 le terme "beurre" ne couvre pas le beurre déshydraté et le "ghee" (n° 0405 90).


designates the product obtained from cocoa butter, milk or milk products and sugars which contains not less than 20 % cocoa butter and not less than 14 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, of which not less than 3,5 % is milk fat.

Désigne le produit obtenu à partir de beurre de cacao, de lait ou produits de lait et de sucres contenant pas moins de 20 % de beurre de cacao et pas moins de 14 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, dont pas moins de 3,5 % de matière grasse lactique.


- "vermicelli" or "flakes": the product presented in the form of granules or flakes must contain not less than 20 % total dry cocoa solids, not less than 12 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, and not less than 12 % total fat (cocoa butter and milk fat),

- "vermicelle" ou "en flocons": le produit présenté sous forme de granulés ou de flocons doit contenir pas moins de 20 % de matière sèche totale de cacao, pas moins de 12 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et pas moins de 12 % de matière grasse totale (beurre de cacao et matière grasse lactique),


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- in the case of milk chocolate, not less than 30 % total dry cocoa solids and not less than 18 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, including not less than 4,5 % milk fat,

- dans le cas du chocolat au lait: pas moins de 30 % de matière sèche totale de cacao et pas moins de 18 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, dont pas moins de 4,5 % de matière grasse lactique,


w