Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bromatology
CIFST
Canadian Institute of Food Science and Technology
Canadian Institute of Food Technology
Explain food science
FLAIR
Food investigation
Food science
Food science lecturer
Food sciences
Food sciences department chairman
Food sciences department chairperson
Food sciences department chairwoman
Food sciences docent
Food sciences instructor
Food study
Food-linked Agro-industrial Research
HAFL
IUFOST
IUFoST
International Committee of Food Science and Technology
International Union of Food Science and Technology
Nutritional science
Provide instruction on food science
Teach food science
Teaches food science
University food science lecturer

Traduction de «food science » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
food sciences docent | university food science lecturer | food science lecturer | food sciences instructor

enseignante-chercheuse en sciences des aliments | enseignant-chercheur en sciences des aliments | enseignant-chercheur en sciences des aliments/enseignante-chercheuse en sciences des aliments


explain food science | provide instruction on food science | teach food science | teaches food science

enseigner les sciences agroalimentaires


food sciences | food study | food investigation | food science

sciences alimentaires | sciences agroalimentaires | sciences agro-alimentaires


food sciences department chairman [ food sciences department chairwoman | food sciences department chairperson ]

directeur de département des sciences de l'alimentation [ directrice de département des sciences de l'alimentation ]


International Union of Food Science and Technology [ IUFoST | International Committee of Food Science and Technology ]

Union internationale de science et de technologie alimentaires [ Comité international des sciences et technique alimentaire ]


Canadian Institute of Food Science and Technology [ CIFST | Canadian Institute of Food Technology ]

Institut canadien de science et technologie alimentaires [ ICSTA | Institut canadien de technologie alimentaire ]


Food-linked Agro-industrial Research | Specific Research and Technological Development Programme in the field of Food Science and Technology | FLAIR [Abbr.]

programme spécifique de recherche et de développement dans le domaine de la science et des technologies de l'alimentation | FLAIR [Abbr.]


School of Agricultural, Forest and Food Sciences [ HAFL ]

Haute école des sciences agronomiques, forestières et alimentaires | département Agronomie, foresterie et technologie alimentaire | Haute école suisse d'agronomie | Haute école suisse d'agronomie de Zollikofen [ HAFL | HESA ]


International Union of Food Science and Technology | IUFOST [Abbr.]

Union internationale de science et de technologie alimentaires | IUFOST [Abbr.]


bromatology | food science | nutritional science

bromatologie | science de l'alimentation
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The Joint Research Centre has long-standing expertise in food science including authenticity research and expertise in developing, applying and validating analytical test methods to detect fraud in the food chain.

Le Centre commun de recherche possède une expertise acquise de longue date dans le domaine des sciences de l'alimentation, notamment au niveau des recherches en matière d'authenticité et de l'expertise pour ce qui est de concevoir, d'appliquer et de valider des méthodes de test analytiques visant à détecter toute fraude éventuelle dans la chaîne alimentaire.


European Antibiotic Awareness Day 2017 - Statement by Vytenis Andriukaitis, Commissioner for Health and Food Safety, and Carlos Moedas, Commissioner for Research, Science and Innovation // Brussels, 15 November 2017

Journée européenne d'information sur les antibiotiques 2017 – Déclaration de MM. Vytenis Andriukaitis, commissaire pour la santé et la sécurité alimentaire, et Carlos Moedas, commissaire pour la recherche, la science et l'innovation // Bruxelles, le 15 novembre 2017


15. Calls on the Member States to ensure that teachers are properly trained, in collaboration with nutritionists and doctors, to teach food sciences correctly in schools and universities; points out that nutrition and the environment are co-dependent and also calls, therefore, for the updating of knowledge about the natural environment;

15. demande aux États membres de veiller à bien former les enseignants et professeurs, en collaboration avec les nutritionnistes et les médecins, pour leur permettre d'enseigner correctement les "sciences de l'alimentation" dans les écoles et universités; rappelle que nutrition et environnement sont co-dépendants et demande aussi, par conséquent, l'actualisation des connaissances relatives à l'environnement naturel;


15. Calls on the Member States to ensure that teachers are properly trained, in collaboration with nutritionists and doctors, to teach food sciences correctly in schools and universities; points out that nutrition and the environment are co-dependent and also calls, therefore, for the updating of knowledge about the natural environment;

15. demande aux États membres de veiller à bien former les enseignants et professeurs, en collaboration avec les nutritionnistes et les médecins, pour leur permettre d'enseigner correctement les «sciences de l'alimentation» dans les écoles et universités; rappelle que nutrition et environnement sont co-dépendants et demande aussi, par conséquent, l'actualisation des connaissances relatives à l'environnement naturel;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Food Science and Techniques Reports of the Scientific Committee for Food (29th series), p. 1-11.

Rapports «Sciences et techniques de l’alimentation humaine» du comité scientifique de l’alimentation humaine (vingt-neuvième série), p. 1-11.


However, the information must be provided in such a way that you do not need a degree in food science to understand it.

Toutefois, les informations doivent être fournies de manière à ce qu’on puisse les comprendre sans avoir besoin d’un diplôme en sciences alimentaires.


50. Highlights the need for expert information for food science studies and dietetics in all forms of education;

50. souligne l'importance de disposer d'informations spécialisées sur les sciences alimentaires et la diététique dans toutes les formes d'action de formation;


The idea of prohibiting the making of such claims about the nutrient profile on particular foods goes against the principle of food science, according to which there are no good or bad foods, but only a good or bad diet.

L’idée d’interdire l’élaboration de telles allégations concernant les profils nutritionnels de certaines denrées alimentaires va à l’encontre du principe de la science alimentaire, selon laquelle il n’existe pas d’aliments bons ou mauvais, mais seulement de bons ou de mauvais régimes alimentaires.


Fork to farm’ — food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technolo ...[+++]

«De la fourchette à la fourche»: alimentation (y compris les produits de la mer), santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pour l ...[+++]


Building a European knowledge-based bio-economy by bringing together science, industry and other stakeholders, to exploit new and emerging research opportunities that address social, environmental and economic challenges: the growing demand for safer, healthier, higher quality food and for sustainable use and production of renewable bio-resources; the increasing risk of epizootic and zoonotic diseases and food related disorders; threats to the sustainability and security of agricultural, aquaculture and fisheries production; and th ...[+++]

Créer une bioéconomie européenne fondée sur la connaissance, en réunissant la communauté scientifique, les entreprises et d'autres parties prenantes, afin d'exploiter des perspectives de recherche nouvelles et émergentes qui répondent aux défis sociaux, environnementaux et économiques: la demande croissante pour une alimentation plus sûre, plus saine et de meilleure qualité et pour une utilisation et une production viables de bioressources renouvelables; le risque croissant de maladies épizootiques et de zoonoses ainsi que de troubles liés à l'alimentation; les menaces qui pèsent sur la viabilité et la sûreté de la production agricole, ...[+++]


w