Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Heat-resistant bacteria
Heat-resistant lactic bacteria
Lactic acid bacteria
Lactic acid ferment
Lactic acid starter culture
Lactic bacteria
Lactic bacterium
Lactic ferment
Lactic starter
Lactic starter culture
Mesophilic lactic acid bacteria
Mesophilic starter culture
Milk starter culture
Reduction of bacteria by chilling
Reduction of bacteria through refrigeration
Starter
Streptococcus lactis
Thermoduric bacteria
Thermoresistant bacteria

Traduction de «lactic bacteria » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


heat-resistant lactic bacteria

bactérie lactique thermodurique




mesophilic lactic acid bacteria (1) | mesophilic starter culture (2)

bactéries lactiques mésophiles


lactic acid bacteria

bactéries lactiques (1) | ferments lactiques (2) | lactobacilles (3)




lactic acid starter culture | lactic ferment | lactic starter | lactic starter culture

ferments lactiques


lactic starter [ lactic bacterium | milk starter culture | lactic acid ferment | lactic ferment | starter | Streptococcus lactis ]

levain lactique [ ferment lactique | Streptococcus lactis ]


thermoduric bacteria [ thermoresistant bacteria | heat-resistant bacteria ]

bactéries thermorésistantes [ bactéries thermotolérantes | bactéries thermostables ]


reduction of bacteria through refrigeration | reduction of bacteria by chilling

réduction des germes à froid
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Streptococcus culture dehydrated (IFN 8-16-285) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Streptococcus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Streptococcus bacteria.

Culture de Streptococcus déshydratée (NIA 8-16-285) — produit séché composé de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Streptococcus, et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Cattle skim milk cultured condensed (IFN 5-01-173) is the residue obtained by evaporating lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, et condensé (NIA 5-01-173) — résidu obtenu de l’évaporation de lait de culture écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Lactobacillus culture dehydrated (IFN 8-06-174) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Lactobacillus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Lactobacillus bacteria.

Culture de Lactobacillus déshydratée (NIA 8-06-174) — produit constitué de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Lactobacillus et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Cattle whey cultured condensed (or Condensed cultured whey) (IFN 4-01-181) is the residue obtained by partially removing water from lactic acid bacteria cultured whey.

Culture de lactosérum de bovins condensée (ou Culture de lactosérum condensée) (NIA 4-01-181) — résidu obtenu par extraction partielle de l’eau du lactosérum de culture, fermentée par des bactéries lactiques.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Cattle skim milk cultured dehydrated (IFN 5-01-174) is the residue obtained by drying lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, condensé et déshydraté (NIA 5-01-174) — résidu obtenu de la déshydratation de lait écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


the level of lactic bacteria of a species different from the strain or strains indicated must be less than 0,01 % of the total revivifiable lactic bacteria.

la teneur en bactéries lactiques d'une espèce différente de la ou des souches indiquées doit être inférieure à 0,01 % des bactéries lactiques totales revivifiables,


(zc) use of lactic bacteria in a vinous suspension, subject to conditions to be determined;

z c) l'emploi de bactéries lactiques en suspension vinique, dans des conditions à déterminer;


(zc) use of lactic bacteria in a vinous suspension, subject to conditions to be determined;

z c) l'emploi de bactéries lactiques en suspension vinique, dans des conditions à déterminer;


Lactic bacteria, the use of which is provided for in Annex IV(1)(q) and (3)(z) to Regulation (EC) No 1493/1999, may be used only if they meet the requirements set out in Annex VIII hereto.

Les bactéries lactiques dont l'emploi est prévu à l'annexe IV paragraphe 1 point q) et paragraphe 3 point z) du règlement no (CE) 1493/1999 ne peuvent être utilisées que si elles répondent aux prescriptions qui figurent à l'annexe VIII du présent règlement.


- the level of lactic bacteria of a species different from the strain or strains indicated must be less than 0.01 % of the total revivifiable lactic bacteria.

- la teneur en bactéries lactiques d'une espèce différente de ou des souches indiquées doit être inférieure à 0,01 % des bactéries lactiques totales revivifiables,


w