Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Air fryer
Airfryer
Cream powder
Dried high-fat milk
Dried high-fat milk
Dried high-fat milk or high-fat milk powder
Healthy fryer
Healthy low fat fryer
High-fat milk powder
High-fat milk powder
Low fat deep fryer
Low fat fryer
Low fat milk
Low fat milk powder
Low-fat milk
Low-fat milk bread
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Reduced fat milk powder
Skimmed milk bread
Solids non-fat
Solids not-fat

Translation of "low-fat milk " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
low-fat milk [ low fat milk ]

lait faible en gras [ lait à basse teneur en matière grasse ]




reduced fat milk powder | low fat milk powder

lait en poudre à teneur réduite en matière grasse


skimmed milk bread (1) | low-fat milk bread (2)

pain au lait écrémé




non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


low fat fryer [ low fat deep fryer | air fryer | airfryer | healthy fryer | healthy low fat fryer ]

friteuse à air chaud [ friteuse à convection ]


dried high-fat milk | high-fat milk powder

lait en poudre riche en matière grasse | poudre de lait riche en matière grasse


dried high-fat milk or high-fat milk powder

lait en poudre riche en matière grasse


dried high-fat milk (1) | high-fat milk powder (2) | cream powder (3)

lait en poudre à forte teneur en matière grasse | lait en poudre enrichi en matière grasse | crème en poudre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Moreover, the Authority concluded that while plant stanol esters added to foods such as margarine-type spreads, mayonnaise, salad dressings and to dairy products such as milk, yoghurts including low-fat yoghurts, and cheese have been shown consistently to lower blood LDL-cholesterol levels, the extent of the cholesterol-lowering effect of plant stanols added to other food formats is less well established.

De plus, selon les conclusions de l'Autorité, alors qu'il a été régulièrement démontré que les esters de stanols végétaux ajoutés à des denrées alimentaires telles que les matières à tartiner de type margarine, la mayonnaise, les sauces pour salades ou des produits laitiers comme le lait, les yaourts, dont les yaourts maigres, et le fromage abaissaient le taux de cholestérol LDL sanguin, l'ampleur de l'effet réducteur des stanols végétaux sur le cholestérol est moins bien établi quand ces derniers sont ajoutés à d'autres types de denrées.


Following an application from Valio Ltd submitted pursuant to Article 14(1)(a) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the effects of Lactobacillus helveticus fermented Evolus® low-fat milk products on arterial stiffness (Question No EFSA-Q-2008-218) (10).

À la suite d’une demande de Valio Ltd soumise conformément à l’article 14, paragraphe 1, point a), du règlement (CE) no 1924/2006, l’Autorité a été invitée à rendre un avis sur une allégation de santé concernant les effets des produits lactés Evolus® à faible teneur en matières grasses, fermentés au Lactobacillus helveticus, sur la rigidité artérielle (question no EFSA-Q-2008-218) (10).


On the basis of the data presented, the Authority concluded that a cause and effect relationship had not been established between the consumption of Lactobacillus helveticus fermented Evolus® low-fat milk products and the claimed effect.

L’Autorité a conclu que les données présentées ne permettaient pas d’établir un lien de cause à effet entre la consommation de produits lactés Evolus® à faible teneur en matières grasses, fermentés au Lactobacillus helveticus, et l’effet allégué.


Low-fat choices of milk and milk products are available and are more appropriate for certain consumers

il existe du lait et des produits laitiers à faible teneur en matières grasses, qui conviennent mieux à certains consommateurs,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
That is why it is most important to promote milk and all the various milk products, from yoghurts to soft drinks and low-fat products, which children and schoolchildren love so much.

C'est pourquoi il est très important de promouvoir le lait et tous les autres produits laitiers, des yogourts aux boissons et aux produits allégés, que les enfants et les élèves aiment tant.


That is why it is most important to promote milk and all the various milk products, from yoghurts to soft drinks and low-fat products, which children and schoolchildren love so much.

C'est pourquoi il est très important de promouvoir le lait et tous les autres produits laitiers, des yogourts aux boissons et aux produits allégés, que les enfants et les élèves aiment tant.


This covers the ‘butter’, ‘low-fat butter’, ‘half-butter’ and ‘spreadable milk fats’ that are everyday staple foods.

Cette demande vise le "beurre", le "beurre allégé, le "demi-beurre", les "matières grasses laitières à tartiner" qui sont à la base de notre alimentation quotidienne.


Low-fat choices of milk and milk products are available and may be more appropriate for certain consumers

Il existe du lait et des produits laitiers à faible teneur en matières grasses, qui conviennent mieux à certains consommateurs.


I am thinking of drinking yoghurt, low-fat cheese, skimmed milk and in this regard valuable amendments have been tabled by my own Group, and also by the Group of the European Liberal, Democrat and Reform Party, among others by Mr Pesl for Scandinavia.

Je pense notamment au yoghourt à boire, au fromage maigre, au lait écrémé ; des amendements de grande valeur ont été déposés à cet effet par mon groupe, mais aussi par le groupe libéral, entre autres par M. Pesälä pour la Scandinavie.


For products other than full-cream milk, the subsidy should be calculated on the basis of low-fat solids or a maximum butterfat content of 50%.

Pour les autres produits que le lait entier, il faut calculer la subvention sur la base de substance sèche à faible teneur en matière grasse ou sur une teneur maximale de matière grasse du lait de 50 %.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'low-fat milk' ->

Date index: 2023-11-05
w