Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Back quarter light
Beef Carcass Grading Regulations
Body
Carcass
Carcass of a tyre
Casing
Hog Carcass Grading Regulations
Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations
Livestock Carcass Grading Regulations
Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations
Opera window
Quarter carcass
Quarter glass
Quarter mile mark
Quarter mile pole
Quarter mile post
Quarter pole
Quarter window
Quarter window glass
Quarter-mile mark
Quarter-mile pole
Quarter-mile post
Quartered carcass
Rear quarter light
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Veal Carcass Grading Regulations

Traduction de «quarter carcass » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations [ Livestock Carcass Grading Regulations | Beef Carcass Grading Regulations | Hog Carcass Grading Regulations | Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations | Veal Carcass Grading Regulations ]

Règlement sur la classification des carcasses de bétail et de volaille [ Règlement sur la classification des carcasses de bétail | Règlement sur la classification des carcasses de boeuf | Règlement sur le classement des carcasses de boeuf | Règlement sur la classification des carcasses de porc | Règlement sur le classement des carcass ]


quarter pole [ quarter-mile pole | quarter-mile post | quarter mile mark | quarter mile pole | quarter mile post | quarter-mile mark ]

poteau au quart de mille [ quart de mile ]


categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

trier des parties de carcasses dans des chambres froides


quarter glass | quarter window glass | quarter window | opera window

glace de custode | vitre de custode




reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(3) No person shall convey from an establishment a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(3) Il est interdit d’acheminer d’un établissement une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :


(4) No person shall import into Canada a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(4) Il est interdit d’importer au Canada une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :


In field trials that were conducted in Manitoba and Saskatchewan in canola fields, well-trained search teams were only able to find about a quarter of carcasses that were placed there the night before by experimenters.

Dans les essais effectués dans les champs de colza canola, au Manitoba et en Saskatchewan, des équipes de recherche bien formées n'ont pu trouver que 25 p. 100 des carcasses d'oiseaux placées dans les champs la soirée précédente.


(Return tabled) Question No. 20 Mr. Alex Atamanenko: With regard to the horse slaughter industry in Canada: (a) what was the reason for the temporary halt, initiated by European Union (EU) officials, to horse meat imports from Canada on October 12, 2012; (b) has Canada participated in talks with EU officials regarding the safety of horse meat from Canada since that time, (i) if so, what topics were discussed, (ii) what conclusions were reached; (c) what restrictions effective in 2013 will be imposed upon the Canadian horse meat industry by the EU, (i) what is the anticipated impact of these restrictions on the frequency and type of drug residue testing on horse meat in Canada as well as on the data required on Equine Information Documents ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 20 M. Alex Atamanenko: En ce qui concerne l’industrie de l’abattage des chevaux au Canada: a) quelle était la raison de l’interruption temporaire des importations de viande chevaline du Canada décrétée par les représentants de l’Union européenne (UE) le 12 octobre 2012; b) le Canada a-t-il participé aux pourparlers avec les représentants de l’UE au sujet de la salubrité de la viande chevaline du Canada depuis, (i) dans l’affirmative, quels ont été les sujets abordés, (ii) à quelles conclusions en est-on arrivé; c) quelles seront les restrictions imposées à partir de 2013 par l’UE à l’industrie canadi ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Then we transport the carcasses in quarters by truck to Montreal for fabbing.

Ensuite nous transportons les carcasses dépecées par camion jusqu'à Montréal pour qu'on y procède à la transformation.


Carcasses, half-carcasses and quarter-carcasses containing no specified risk material other than the vertebral column may be dispatched to another Member State.

Les carcasses, les demi-carcasses et les quarts de carcasses ne contenant aucune matière à risque spécifiée autre que la colonne vertébrale peuvent être expédiées dans un autre État membre.


Carcasses, half-carcasses and quarter-carcasses containing no specified risk material other than the vertebral column may be dispatched to another Member State.

Les carcasses, les demi-carcasses et les quarts de carcasses ne contenant aucune matière à risque spécifiée autre que la colonne vertébrale peuvent être expédiées dans un autre État membre.


(2) The health marking of carcasses of domestic ungulates, farmed game mammals other than lagomorphs, and large wild game, as well as half-carcasses, quarters and cuts produced by cutting half-carcasses into three wholesale cuts, shall be carried out in slaughterhouses and game-handling establishments in accordance with Section I, Chapter III, of Annex I. Health marks shall be applied by, or under the responsibility of, the official veterinarian when official controls have not identified any deficiencies that would make the meat unfi ...[+++]

2) Le marquage de salubrité des carcasses d'ongulés domestiques, de gibier d'élevage, mammifère, autre que les lagomorphes, et de gros gibier sauvage ainsi que les demi-carcasses, les quartiers et les découpes produites en découpant les demi-carcasses en trois gros morceaux s'effectue en abattoir et dans des établissements de traitement du gibier conformément à l'annexe I, chapitre III, section I. Les marques de salubrité sont apposées par le vétérinaire officiel ou sous sa responsabilité dès lors que les contrôles officiels n'ont dé ...[+++]


2. After completion of the post mortem inspection, carcasses, half carcasses, quarters and carcasses cut into three pieces shall be stamped in ink or hot-branded on their external surface so as to ensure that the slaughterhouse of origin is easily identifiable.

2. Après l'inspection post mortem, les carcasses, demi-carcasses, quartiers et carcasses découpées en trois morceaux doivent être estampillés à l'encre ou par le feu sur la face externe, de sorte que l'abattoir d'origine puisse être facilement identifié.


2. After completion of the post mortem inspection, carcasses, half carcasses, quarters and carcasses cut into three pieces shall be stamped in ink or hot-branded on their external surface so as to ensure that the slaughterhouse of origin is easily identifiable.

2. Après l'inspection post mortem, les carcasses, demi‑carcasses, quartiers et carcasses découpées en trois morceaux doivent être estampillés à l'encre ou par le feu sur la face externe, de sorte que l'abattoir d'origine puisse être facilement identifié.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'quarter carcass' ->

Date index: 2021-02-15
w