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Clam-shucking machine tender
Corn shuck
Husk fall
In SHUCK-ch N'Quat'qua
Industrial management
Maize shuck
Production management
Production policy
Reorganisation of production
Shuck fall
Shuck split
Shucked
Shucked product
Shucked shellfish
Shucking

Translation of "shucked product " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


shuck split [ shuck fall | husk fall ]

chute de la collerette [ chute des cépales ]










clam-shucking machine tender

ouvrier à la décortiqueuse de palourdes [ ouvrière à la décortiqueuse de palourdes ]






production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

politique de production [ gestion de la production | gestion industrielle | orientation de la production | restructuration de la production ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Shelling or shucking must be carried out hygienically, avoiding contamination of the product.

Le décorticage ou le décoquillage doivent être effectués dans des conditions d’hygiène de nature à éviter toute contamination du produit.


After shelling or shucking, cooked products must be frozen immediately, or be chilled as soon as possible to the temperature set out in Chapter VII.

Après décorticage ou décoquillage, les produits cuits doivent être congelés immédiatement ou réfrigérés dès que possible à la température fixée au chapitre VII.


Shelled and shucked products of cooked crustaceans and molluscan shellfish

Produits décortiqués et décoquillés de crustacés et de mollusques cuits


Shelled and shucked products of cooked crustaceans and molluscan shellfish

Produits décortiqués et décoquillés de crustacés et de mollusques cuits


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3.2. ‘Factory vessel’ means any vessel on board which fishery products undergo one or more of the following operations followed by wrapping or packaging and, if necessary, chilling or freezing: filleting, slicing, skinning, shelling, shucking, mincing or processing.

3.2. «navire-usine»: tout navire à bord duquel des produits de la pêche subissent une ou plusieurs des opérations suivantes avant d'être conditionnés ou emballés et, si nécessaire, réfrigérés ou congelés: filetage, tranchage, pelage, décorticage, décoquillage, hachage ou transformation.


After shelling or shucking, cooked products must be frozen immediately, or be chilled as soon as possible to the temperature set out in Chapter VII.

Après décorticage ou décoquillage, les produits cuits doivent être congelés immédiatement ou réfrigérés dès que possible à la température fixée au chapitre VII.


Shelling or shucking must be carried out hygienically, avoiding contamination of the product.

Le décorticage ou le décoquillage doivent être effectués dans des conditions d’hygiène de nature à éviter toute contamination du produit.


‘Factory vessel’ means any vessel on board which fishery products undergo one or more of the following operations followed by wrapping or packaging and, if necessary, chilling or freezing: filleting, slicing, skinning, shelling, shucking, mincing or processing.

«navire-usine»: tout navire à bord duquel des produits de la pêche subissent une ou plusieurs des opérations suivantes avant d'être conditionnés ou emballés et, si nécessaire, réfrigérés ou congelés: filetage, tranchage, pelage, décorticage, décoquillage, hachage ou transformation.


3.2. ‘Factory vessel’ means any vessel on board which fishery products undergo one or more of the following operations followed by wrapping or packaging and, if necessary, chilling or freezing: filleting, slicing, skinning, shelling, shucking, mincing or processing.

3.2. «navire-usine»: tout navire à bord duquel des produits de la pêche subissent une ou plusieurs des opérations suivantes avant d'être conditionnés ou emballés et, si nécessaire, réfrigérés ou congelés: filetage, tranchage, pelage, décorticage, décoquillage, hachage ou transformation;


After shelling or shucking, cooked products must be frozen immediately, or be chilled as soon as possible to the temperature laid down in Chapter VII.

après décorticage ou décoquillage, les produits cuits doivent être congelés immédiatement ou réfrigérés dès que possible à la température fixée au chapitre VII.




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Date index: 2021-08-27
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