Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Caster sugar
Castor sugar
Confectioners' sugar
Crystal sugar
Crystallized sugar
Fodder sugar beet
Fruit powder
Fruit sugar
Granulated sugar
Half sugar mangel
Half-sugar mangold
Icing sugar
Instant dissolving sugar
Low-sugar content sugar beet
Maple season
Powdered sugar
Preserved with sugar
Semi-sweet sugarbeet
Sugar added
Sugar content
Sugar party
Sugar-bush party
Sugar-making season
Sugaring off
Sugaring party
Sugaring season
Sugaring time
Sugaring-off party
Super-fine sugar
Sweetened with sugar
Total sugar
Total sugars
With added sugar

Traduction de «total sugar » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




sugar content | total sugar

degré de liqueur | degré de sucre | richesse saccharine


caster sugar | castor sugar | super-fine sugar | fruit sugar | fruit powder | powdered sugar | instant dissolving sugar

sucre semoule | sucre-semoule | sucre superfin | sucre de fruit | poudre de fruit | sucre en poudre | sucre à dissolution instantanée


icing sugar [ confectioners' sugar | powdered sugar ]

sucre à glacer [ sucre glace | sucre impalpable ]


sugaring-off party | sugaring party | sugar party | sugar-bush party

partie de sucre | fête à la tire | fête au sucre | party de sucre


sugaring season | sugar-making season | maple season | sugaring off | sugaring time

temps des sucres | saison des sucres | sucres


granulated sugar [ crystallized sugar | crystal sugar ]

sucre cristallisé


sweetened with sugar (1) | preserved with sugar (2) | with added sugar (3) | sugar added (4)

sucré (1) | avec adjonction de sucre (2) | additionné de sucre (3)


fodder sugar beet | half sugar mangel | half-sugar mangold | low-sugar content sugar beet | semi-sweet sugarbeet

betterave demi-sucrière
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Use the solution with a total sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix): weigh a mass equal to 2 500/P and make up to 100 g with water (paragraph 3.1), where P = percentage (m/m) concentration of total sugars in the rectified concentrated must.

Utiliser la solution dont la teneur en sucres totaux est de 25 pour 100 (m/m) (25° Brix): peser une masse égale à 2500/P et compléter à 100 g avec l’eau (point 3.1), avec P = teneur pour 100 (m/m) en sucres totaux du moût concentré rectifié.


2. Without prejudice to paragraphs 3 and 4, the sucrose content plus, where applicable, the content of other sugars expressed as sucrose shall be the total sugar content resulting from the application of the Lane and Eynon method (copper reduction method) to the inverted solution in accordance with Clerger-Herzfeld.

2. Sans préjudice des dispositions des paragraphes 3 et 4, la teneur en saccharose augmentée, le cas échéant, de la teneur en d'autres sucres convertis en saccharose est égale à la teneur totale en sucre d'après la méthode Lane et Eynon (méthode de réduction cuivre) à partir de la solution invertie selon Clerget-Herzfeld.


(a)increased by one forty-eighth for each percentage point of total sugar content where the sugar content of the molasses concerned is less than 48 %.

a)majorés d'un 48e par fraction de 1 % de teneur totale en sucre, lorsque cette teneur se situe au-dessous de 48 % pour la mélasse considérée.


reduced by one forty-eighth for each percentage point of total sugar content where the sugar content of the molasses concerned is more than 48 %.

réduits d'un 48e par fraction de 1 % de teneur totale en sucre, lorsque cette teneur se situe au-dessus de 48 % pour la mélasse considérée.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
increased by one forty-eighth for each percentage point of total sugar content where the sugar content of the molasses concerned is less than 48 %.

majorés d'un 48e par fraction de 1 % de teneur totale en sucre, lorsque cette teneur se situe au-dessous de 48 % pour la mélasse considérée.


C. whereas the provisions contained in part 3 of Annex I are contrary to all health advice from the World Health Organisation (WHO) – which recommends limiting the intake of free sugars to less than 10 % of total energy intake, with a further reduction to less than 5 % of total energy intake for additional health benefits – and from scientific committees in Member States, which have recommended significant reductions in total sugar intake; whereas the introduction of such foods – especially at such an early stage – is likely to contribute to rising levels of childhood obesity and may affect the developing taste preferences of children; ...[+++]

C. considérant que la disposition de l'annexe I, partie 3, est contraire à tous les conseils de santé émis par l'Organisation mondiale de la santé (OMS) – qui recommande de réduire l'apport de sucres libres à moins de 10 % de l'apport énergétique total et qui estime que ramener l'apport de sucres libres à moins de 5 % présenterait des avantages supplémentaires pour la santé – et par les comités scientifiques des États membres, qui préconisent des réductions significatives de la consommation totale de sucre; que l'introduction de telles denrées, particulièrement à un stade si précoce, est susceptible de contribuer à l'augmentation des t ...[+++]


C. whereas the provisions contained in part 3 of Annex I are contrary to all health advice from the World Health Organisation (WHO) and from scientific committees in Member States, which have recommended significant reductions in total sugar intake; whereas the introduction of such foods – especially at such an early stage – is likely to contribute to rising levels of childhood obesity and may affect the developing taste preferences of children; whereas, in the case of infants and young children in particular, added sugar levels should be kept to a minimum;

C. considérant que la disposition de l'annexe I, partie 3, est contraire à tous les conseils de santé émis par l'Organisation mondiale de la santé (OMS) et par les comités scientifiques des États membres, qui préconisent des réductions significatives de la consommation totale de sucre; que l'introduction de telles denrées, particulièrement à un stade si précoce, est susceptible de contribuer à l'augmentation des taux d'obésité infantile et peut avoir des conséquences sur la formation du goût des enfants; que, pour les nourrissons et les enfants en bas âge, les quantités de sucres ajoutés devraient être limitées à un niveau minimal;


1a. Member States shall have the option of making, in the marketing year in which this Regulation comes into force, a total sugar payment to sugar beet and chicory growers equivalent to three marketing years.

1 bis. Les États membres ont la possibilité d'effectuer, pendant la campagne au cours de laquelle le présent règlement entre en vigueur, un paiement "sucre" global aux producteurs de betteraves à sucre et de chicorée équivalant à trois campagnes.


5a. At least 50% of the total amount per tonne of quota renounced and made available to the sugar industry for restructuring shall be for sugar beet and chicory growers.

Les producteurs de betteraves et de chicorée, les travailleurs des sucreries et les fournisseurs de machines servant à la production de betteraves et de chicorée subiront des pertes à la suite des restructurations et de la disparition de la production de betteraves sucrières et de chicorée.


CA: actual total consumption of sugar

CA = consommation totale réelle de sucre




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'total sugar' ->

Date index: 2024-02-23
w