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Alcohol of vinous origin
Alcoholic hallucinosis
Aromatic wine
Aromatized wine
Autism and facial port-wine stain syndrome
Cheese and wine
Cheese and wine party
Cheese and wine reception
Chronic alcoholism Dipsomania Drug addiction
Delirium tremens
Disorder of personality and behaviour
Flavored wine
Flavoured wine
Jealousy
Low alcohol wine
Non-Alcoholic Wine Remission Order
Paranoia
Port-wine birthmark
Psychoactive substance abuse
Psychosis NOS
Raw vinous alcohol
Raw wine alcohol
Vinous alcohol
Wine alcohol
Wine alcohol or dried grape alcohol
Wine and cheese
Wine and cheese party
Wine and cheese reception
Wine cocktail

Translation of "wine alcohol " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
wine alcohol or dried grape alcohol

alcool de vin ou de raisins secs


alcohol of vinous origin | vinous alcohol | wine alcohol

alcool de vin | alcool d'origine vinique | alcool vinique | esprit de vin


raw vinous alcohol | raw wine alcohol

alcool brut de vin




Non-Alcoholic Wine Remission Order

Décret de remise des droits de douane sur le vin non alcoolisé


Definition: This block contains a wide variety of disorders that differ in severity and clinical form but that are all attributable to the use of one or more psychoactive substances, which may or may not have been medically prescribed. The third character of the code identifies the substance involved, and the fourth character specifies the clinical state. The codes should be used, as required, for each substance specified, but it should be noted that not all fourth character codes are applicable to all substances. Identification of the psychoactive substance should be based on as many sources of information as possible. These include sel ...[+++]

Modificateurs Les subdivisions suivantes peuvent être utilisées comme quatrième chiffre avec les rubriques F10-F19: Code Titre .0 Intoxication aiguë Etat consécutif à la prise d'une substance psycho-active et entraînant des perturbations de la conscience, des facultés cognitives, de la perception, de l'affect ou du comportement, ou d'autres fonctions et réponses psychophysiologiques. Les perturbations sont directement liées aux effets pharmacologiques aigus de la substance consommée, et disparaissent avec le temps, avec guérison complète, sauf dans les cas ayant entraîné des lésions organiques ou d'autres complications. Parmi les complications, on peut citer: les traumatismes, les fausses routes avec inhalation de vomissements, le delirium, ...[+++]


cheese and wine party [ cheese and wine | wine and cheese party | wine and cheese | wine and cheese reception | cheese and wine reception ]

vin et fromage


aromatic wine [ aromatized wine | flavoured wine | flavored wine | wine cocktail ]

vin aromatisé [ vin aromatique ]




Autism and facial port-wine stain syndrome

syndrome d'autisme-angiome facial
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavoured (naming the fruit) Wine, (naming the fruit) Wine Cocktail, or Aperitif (naming the fruit) Wine shall be fruit wine, a mixture of fruit wines, or a mixture of fruit wine and wine to which has been added herbs, spices, other botanical substances, fruit juices or a flavouring preparation, and shall contain not more than 20 per cent absolute alcohol by volume.

Le vin aromatisé (désignation de fruit), le cocktail au vin (désignation du fruit) ou le vin apéritif (désignation du fruit) est du vin de fruits, un mélange de vins de fruits ou un mélange de vins de fruits et de vin additionné d’herbes, d’épices, d’autres substances végétales, de jus de fruits ou de préparations aromatisantes, et renferme au plus 20 pour cent d’alcool absolu en volume.


Furthermore a number of interchangeable products – such as butter and butter-oil, different qualities and types of rice, hops, seeds, wine, alcohol, tobacco and cereals – have been considered as single groups allowing for surplus stocks of one product to be set-off – and hence not charged – by negative stocks in related products.

Un certain nombre de produits interchangeables, tels que le beurre et le «butter oil», différentes qualités et types de riz, de houblon, de semences, de vin, d'alcool, de tabac et de céréales, ont été considérés comme appartenant à des groupes distincts, ce qui a permis de compenser les stocks excédentaires d'un produit donné par les stocks négatifs des produits associés et d'éviter l'application de pénalités.


A tendering procedure for the sale of wine alcohol for exclusive use as bioethanol in the fuel sector in the Community should be organised in accordance with Article 92 of Regulation (EC) No 1623/2000 with a view to reducing Community stocks of wine alcohol and ensuring the continuity of supplies to firms approved under that Article.

Il convient de procéder, conformément à l’article 92 du règlement (CE) no 1623/2000, à une adjudication d’alcool d’origine vinique en vue de l’utilisation exclusive dans le secteur des carburants sous forme de bioéthanol dans la Communauté, afin de réduire les stocks d’alcool vinique communautaire et d’assurer la continuité des approvisionnements pour les entreprises agréées conformément à l’article 92 du règlement (CE) no 1623/2000.


In accordance with Article 80 of Regulation (EC) No 1623/2000, tendering procedures should be organised for the sale of wine alcohol for new industrial uses with a view to reducing the stocks of wine alcohol in the Community and enabling small-scale industrial projects to be carried out and such alcohol to be processed into goods intended for export for industrial uses.

Il convient de procéder, conformément à l'article 80 du règlement (CE) no 1623/2000, à des adjudications d'alcool d'origine vinique en vue de nouvelles utilisations industrielles afin de réduire les stocks d'alcool vinique communautaire et de permettre la réalisation dans la Communauté de projets industriels de dimensions réduites ou la transformation en marchandises destinées à l'exportation à des fins industrielles.


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1. In the case of liqueur wines and wines fortified for distillation, the V I 1 documents shall be recognised as valid only where the official agency as referred to in Article 29 has entered the following in box 15: "the alcohol added to this wine is certified as being wine alcohol".

1. En ce qui concerne les vins de liqueur et les vins vinés, les documents V I 1 ne sont reconnus valables que lorsque l'organisme officiel visé à l'article 29 a inscrit dans la case 15 la mention: "il est certifié que l'alcool ajouté à ce vin est d'origine vinique".


1. List of quality liqueur wines psr the production of which involves the addition of wine alcohol or dried-grape alcohol with an alcoholic strength of not less than 95 % vol. and not more than 96 % vol.

1. Liste des v.l.q.p.r.d. dont l'élaboration comporte une addition d'alcool de vin ou de raisins secs et dont le titre alcoométrique est égal ou supérieur à 95 % vol et inférieur ou égal à 96 % vol


Pursuant to Article 42(3) of Regulation (EC) No 1493/1999, the addition of alcohol to semi-sparkling wine shall not lead to an increase of more than 0,5 %/vol. in the total alcoholic strength by volume of the semi-sparkling wine. Alcohol may only be added in the form of expedition liqueur and provided that such a method is allowed under the regulations in force in the producer Member State and that such regulations have been communicated to the Commission and to the other Member States.

En application de l'article 42, paragraphe 3, du règlement (CE) no 1493/1999, l' addition d'alcool aux vins pétillants ne peut entraîner une augmentation du titre alcoométrique volumique total des vins pétillants de plus de 0,5 % vol. L' addition d'alcool ne peut se faire que sous forme d'une liqueur d'expédition et à condition que cette méthode soit admise par la réglementation en vigueur dans l'État membre producteur et que cette réglementation ait été communiquée à la Commission et aux autres États membres.


Minister Coore also emphasized the importance to Jamaica of continued access to purchases of EC wine alcohol for the production in Jamaica of ethanol for re-export to the U.S.A. Vice-President Marín replied that the Commission appreciated this situation and that the present arrangements were being examined by the relevant services of the Commission.

Le Ministre Coore a souligné également l'importance pour la Jamaïque d'un accès continu aux achats d'alcool de vin communautaire pour la production en Jamaïque d'éthanol afin de l'exporter aux Etats-Unis. Le Vice-Président Marin a répondu que la Commission est pleinement consciente de cette situation et que les accords actuels sont en train d'être examinés par les services compétents de la Commission.


The reform has seven broad objectives: to improve the balance between supply and demand on the Community markets and to allow producers to take advantage of expanding markets, to enable the sector to become more competitive in the longer term, to eliminate intervention, considered an artificial outlet to surplus production, to maintain all traditional outlets for potable wine alcohol and vine-based products, to take regional diversity into account, to formalise the role of producer and interbranch organisations, and to simplify the legislation considerably (substituting 23 existing Regulations).

La réforme poursuit sept objectifs principaux : améliorer l'équilibre entre l'offre et la demande sur les marchés de la Communauté et permettre aux producteurs de tirer profit de marchés en expansion, mettre le secteur en état de devenir plus compétitif à long terme, supprimer les interventions, considérées comme un exutoire artificiel à la production d'excédents, maintenir les débouchés traditionnels des alcools de vin de consommations et des produits à base de vin, tenir compte de la diversité régionale, préciser le rôle des organisations de producteurs et des organisations interprofessionnelles et simplifier considérablementl la légis ...[+++]


Spirits and alcoholic beverages - distilled beverages and spirits with an alcoholic strength exceeding 22% vol., non-denatured ethyl alcohol with an alcoholic strength of 80% vol. or more 1 litre or - distilled spirits, aperitifs based on wine or alcohol, tafia, sake or similar beverages with an alcoholic strength of not more than 22% vol., sparkling wine, liqueur wine 2 litres and - still wine 2 litres A combination of these amounts is possible.

Alcools et boissons alcooliques - boissons distillées et boissons spiritueuses ayant un titre alccométrique de plus de 22% vol., alcool éthylique non dénaturé de 80% vol. et plus 1 litre ou - boissons distillées spiritueuses, apéritifs à base de vin ou d'alcool, tafia, saké ou boissons similaires ayant un titre alcoolétrique de 22% vol. ou moins, vins mousseux, vins de liqueur 2 litres et - vins tranquilles 2 litres Une combinaison de ces quantités peut être acceptée.


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