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Electronically excited oxygen
Electronically excited oxygen atom
Excited atomic oxygen
Excited oxygen
Excited oxygen atom
Excited singlet oxygen
Operate oxygenation equipment
Oxygen and ozone therapy
Oxygen-ozone therapy
Oxygenation equipment operating
Oxygenation equipment using
Ozone and oxygen therapy
Ozone-oxygen therapy
Quencher of singlet oxygen
Scavenger of singlet oxygen
Singlet
Singlet oxygen
Singlet oxygen quencher
Singlet oxygen scavenger
Singlet state
Use oxygenation equipment
V neck singlet

Translation of "singlet oxygen " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
singlet oxygen quencher | singlet oxygen scavenger | quencher of singlet oxygen | scavenger of singlet oxygen

piégeur d'oxygène singulet












oxygen/ozone therapy [ oxygen-ozone therapy | oxygen and ozone therapy | ozone-oxygen therapy | ozone/oxygen therapy | ozone and oxygen therapy ]

thérapie par l'oxygène et l'ozone [ thérapie par l'ozone et l'oxygène | thérapie par oxygène-ozone | thérapie oxygène-ozone | thérapie oxygène/ozone | thérapie par ozone-oxygène | thérapie ozone-oxygène | thérapie ozone/oxygène ]


operate oxygenation equipment | oxygenation equipment using | oxygenation equipment operating | use oxygenation equipment

utiliser des dispositifs d’oxygénation


electronically excited oxygen atom [ electronically excited oxygen | excited oxygen atom | excited oxygen | excited atomic oxygen ]

atome excité d'oxygène [ oxygène excité ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘appropriate physical process’ shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring, without prejudice to the listing of traditional food preparation processes in Annex II, and does not involve, inter alia, the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, metal catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation.

on entend par «procédé physique approprié» un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l’arôme, sans préjudice de la liste des procédés traditionnels de préparation de denrées alimentaires visée à l’annexe II, et ne fait pas intervenir, entre autres, de l’oxygène singulet, de l’ozone, des catalyseurs inorganiques, des catalyseurs métalliques, des réactifs organométalliques et/ou des rayons ultraviolets.


(k) "appropriate physical process" shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring and does not involve, inter alia, the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, metal catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation.

(k) on entend par "procédé physique approprié" un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l'arôme et ne fait pas intervenir, entre autres, de l'oxygène singulet, de l'ozone, des catalyseurs inorganiques, des catalyseurs métalliques, des réactifs organométalliques et/ou des rayons ultraviolets.


(k) "appropriate physical process" shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring, without prejudice to the listing of traditional food preparation processes in Annex II, and does not involve, inter alia, the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, metal catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation.

(k) on entend par "procédé physique approprié" un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l'arôme, sans préjudice de la liste des procédés traditionnels de préparation de denrées alimentaires visée à l'annexe II, et ne fait pas intervenir, entre autres, de l'oxygène singulet, de l'ozone, des catalyseurs inorganiques, des catalyseurs métalliques, des réactifs organométalliques et/ou des rayons ultraviolets.


‘appropriate physical process’ shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring, without prejudice to the listing of traditional food preparation processes in Annex II, and does not involve, inter alia, the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, metal catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation.

on entend par «procédé physique approprié» un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l’arôme, sans préjudice de la liste des procédés traditionnels de préparation de denrées alimentaires visée à l’annexe II, et ne fait pas intervenir, entre autres, de l’oxygène singulet, de l’ozone, des catalyseurs inorganiques, des catalyseurs métalliques, des réactifs organométalliques et/ou des rayons ultraviolets.


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"appropriate physical process" shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring, without prejudice to the listing of traditional food preparation processes in Annex II, in which the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, █organometallic reagents and/or UV radiation is not included .

"procédé physique approprié": un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l'arôme, sans préjudice de la liste des procédés traditionnels de préparation de denrées alimentaires visée à l'annexe II. Le recours à l'oxygène singulet, à l'ozone, à des catalyseurs inorganiques, █à des réactifs organométalliques et/ou à des rayons ultraviolets est exclu .


(k) ‘appropriate physical process’ shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring, without prejudice to the listing of traditional food preparation processes in Annex II, in which the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation is not included.

(k) « procédé physique approprié » : un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l’arôme, sans préjudice de la liste des procédés traditionnels de préparation de denrées alimentaires visée à l'annexe II. Le recours à l’oxygène singulet, à l’ozone, à des catalyseurs inorganiques, à des réactifs organométalliques et/ou à des rayons ultraviolets est exclu.


(k) ‘appropriate physical process’ shall mean a physical process which does not intentionally modify the chemical nature of the components of the flavouring and does not involve the use of singlet oxygen, ozone, inorganic catalysts, metal catalysts, organometallic reagents and/or UV radiation.

(k) « procédé physique approprié » : un procédé physique qui ne modifie pas intentionnellement la nature chimique des composants de l’arôme et ne fait pas intervenir de l’oxygène singulet, de l’ozone, des catalyseurs inorganiques, des catalyseurs métalliques, des réactifs organométalliques et/ou des rayons ultraviolets.


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