Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Age class
Age group
Age groups
Age of mandatory separation
Age pyramid
Aged beef
Aged person
Ageing
Ageing persons
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Boneless diced beef
Bullock
CRA
Chopped beef
Compulsory age of retirement
Compulsory retirement age
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
DRA
Default retirement age
Diced beef
Diced stewing beef
Distribution by age
Dry aged beef
Elderly person
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Mandatory age of retirement
Mandatory age of separation
Mandatory retirement age
Minced beef
Old age
Old person
Older people
Regular ground beef
Senior citizen
Steer
Steer beef naturally aged
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Traduction de «Aged beef » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dry aged beef

bœuf vieilli à sec | viande mûrie à sec


aged beef

viande de boeuf maturée [ viande de boeuf attendrie ]


stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché


steer beef naturally aged

jeune boeuf vieilli naturellement




age of mandatory separation | compulsory age of retirement | compulsory retirement age | default retirement age | mandatory age of retirement | mandatory age of separation | mandatory retirement age | CRA [Abbr.] | DRA [Abbr.]

âge de départ obligatoire à la retraite | âge limite de la retraite


elderly person [ aged person | old age | older people | old person | senior citizen | ageing(UNBIS) | ageing persons(UNBIS) ]

personne âgée [ quatrième âge | troisième âge | vieillard | vieillesse | vieux ]


distribution by age [ age class | age group | age pyramid | age groups(UNBIS) ]

répartition par âge [ classe d'âge | groupe d'âge | pyramide des âges ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Though the United States reopened the border last Monday to animals over 30 months of age, as well as to meat from animals over 30 months old and breeding cattle, present conditions (non-harmonized regulations for SRMs, increased inspections at the American border, the high Canadian dollar, soaring costs for feed and energy, et cetera) suggest a dark future for the Canadian beef industry, and consequently for the beef producers of Canada and Quebec.

Bien que les États-Unis aient ouvert lundi dernier la frontière aux animaux de plus de 30 mois et à leur viande, ainsi qu'aux bovins de reproduction, la conjoncture, c'est-à-dire la réglementation non harmonisée pour les MRS; l'inspection accrue aux frontières américaines; le dollar canadien élevé; le coût important des grains et de l'énergie, laisse présager un futur sombre pour l'industrie bovine canadienne et, par conséquent, pour les producteurs de bovins du Canada et du Québec.


First, the United States and Mexico have partially reopened their borders to Canadian beef, recognizing that the science says that there is no or negligible risk associated with certain categories of product and beef cuts from cattle of certain ages and younger cattle, which is further mitigated by policies such as the removal of specified risk materials.

Premièrement, les États-Unis et le Mexique ont partiellement rouvert leurs frontières à la viande de boeuf canadienne, partant du principe que selon les données scientifiques il n'y a pas de risque ou un risque négligeable associé à certaines catégories de coupe de viande de bovins de certains âges et de bovins plus jeunes, risque encore moindre si certains morceaux à risque spécifié sont systématiquement écartés.


I was in Japan last week with the trade committee, where we were excited about the opening up of the export of our beef, from beef aged 21 months to beef aged 30 months now.

Nous étions emballés à l'idée que le Japon ouvre sa frontière au boeuf canadien de 30 mois, alors qu'il n'acceptait auparavant que la viande provenant d'animaux de 21 mois.


Naturally reared pigs and mini-pigs should not be weaned before four weeks of age, lambs, kids and beef calves before six weeks of age and equines before twenty weeks of age, unless there is justification on veterinary or welfare grounds.

Sauf s'il existe une justification sur un plan vétérinaire ou sur le plan du bien-être, les porcs et les miniporcs élevés naturellement ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 4 semaines; les agneaux, les chevreaux et les veaux de race à viande ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 6 semaines et les équidés ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 20 semaines.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2a. This Regulation shall only apply where the meat of bovine animals aged more than eight months is being marketed as other than "beef" (or the equivalent term for adult beef in other Community languages).

2 bis. Le présent règlement ne s'applique à la viande issue de bovins âgés de plus de 8 mois que lorsqu'elle est commercialisée autrement que comme "viande bovine" (ou le terme équivalent pour la viande issue de bovins adultes dans d'autres langues de la Communauté).


2a. This regulation shall only apply where the meat of bovine animals aged more than eight months is being marketed as other than "beef" (or the equivalent term for adult beef in other Community languages).

2 bis. Le présent règlement ne s'applique que lorsque la viande issue de bovins âgés de plus de 8 mois est commercialisée sous une autre forme que celle de la "viande bovine" (ou le terme équivalent pour la viande issue de bovins adultes dans d'autres langues de la Communauté).


2a. This Regulation shall only apply where the meat of bovine animals aged more than eight months is being marketed as other than "beef" (or the equivalent term for adult beef in other Community languages).

2 bis. Le présent règlement ne s'applique à la viande issue de bovins âgés de plus de 8 mois que lorsqu'elle est commercialisée autrement que comme "viande bovine" (ou le terme équivalent pour la viande issue de bovins adultes dans d'autres langues de la Communauté).


From 2003, all beef will be labelled with place of birth, place of fattening, place of slaughter, breed and age of the animal.

À partir de 2003, tous les bovins porteront une étiquette mentionnant leur lieu de naissance, d’engraissement, d’abattage ainsi que leur race et leur âge.


A label shall not contain any information relating to the animal from which the beef or beef products originate other than that which appears in the following list : - Member State, region of a Member State or third country of birth, the sex of the animal - method of fattening - other information in relation to feeding - Member states, regions of Member States or third countries where all, or at least 80 %, of the fattening took place - information on the slaughtering, like the Member State or region of a Member State or third country where slaughter took place, the age at slaughter and the date of slaughter or the period during which th ...[+++]

Aucune information relative à l'animal dont provient la viande bovine ou les produits à base de viande bovine autre que celles qui sont énumérées dans la liste ci-après ne peuvent figurer sur l'étiquette: - État membre, région d'un État membre ou pays tiers de naissance, sexe de l'animal; - méthode d'engraissement; - autres informations relatives à l'alimentation; - États membres, régions d'États membres ou pays tiers dans lesquels la totalité ou, au minimum, 80% de l'engraissement a eu lieu; - informations relatives à l'abattage, telles que État membre, région d'un État membre ou pays tiers où l'abattage a eu lieu, âge à l'abattage et date d'abattage ou période durant laquelle la viande bovine a été suspendue; - informations sur les m ...[+++]


The measures aim at reducing beef production in the short and medium term by promoting extensification of production; introducing intervention for young animals (8/9 months of age); reducing the total number of producer rights to the male beef premium and by obliging all Member States to introduce the calf-slaughter premium which formed part of the CAP reform decision in 1992 but whose aplication by Member States was on a voluntary basis.

Ces mesures visent à réduire la production de viande bovine à court et à moyen termes en favorisant l'extensification de la production, en introduisant le régime d'intervention pour les jeunes animaux (de 8 à 9 mois), en réduisant le nombre total des droits des producteurs à la prime aux bovins mâles et en obligeant les Etats membres à appliquer la prime à l'abattage des veaux qui figurait dans la décision de réforme de la PAC en 1992 mais dont l'application était laissée à l'appréciation des Etats membres.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Aged beef' ->

Date index: 2023-04-23
w