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Agitated water bath
American water bath cover
Bathing water pollution
Concentric ring water bath
Concentric-ring water bath
Constant temperature bath
Constant temperature water bath
Exposure to polluted bathing water
Fixation-implant water bath drape
Shaking water bath
Thermostatically controlled water-bath
Water bath and shaker
Water bath shaker

Translation of "Agitated water bath " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


shaking water bath | water bath and shaker | water bath shaker

bain-marie à agitation | bain-marie agitateur


constant temperature water bath/circulator | constant temperature water bath

bain-marie/thermostat à circulation


concentric ring water bath | concentric-ring water bath

bain-marie à anneaux concentriques | bain-marie à rondelles concentriques


constant temperature bath [ constant temperature water bath ]

bain à température constante [ bain-marie à température constante | bain-marie thermostatique ]


Fixation-implant water bath drape

drap de bain-marie pour implant de fixation


thermostatically controlled water-bath

bain-marie thermostaté


American water bath cover

couvercle pour bain-marie American


Exposure to polluted bathing water

exposition à de l'eau de baignade polluée


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
3. Ensure that the unopened container containing the carbonated beverage is equilibrated to a test temperature by storing it in a water bath at 25°C for four hours and is equilibrated as to pressure at that temperature by ultrasonic agitation immediately prior to the test.

3. S’assurer que le contenant renfermant une boisson gazeuse atteint la température d’essai en le plaçant au bain-marie à 25 °C pendant quatre heures, et vérifier que la pression est équilibrée à cette température en procédant à une agitation ultrasonique immédiatement avant l’essai.


4. Ensure that the unopened container containing the carbonated beverage is equilibrated to a test temperature by storing it in a water bath at 22°C for four hours and is equilibrated as to pressure at that temperature by ultrasonic agitation immediately prior to the test.

4. S’assurer que le contenant non ouvert renfermant la boisson gazeuse atteint la température d’essai en le plaçant au bain-marie à 22 °C pendant quatre heures, et vérifier que la pression est équilibrée à cette température en procédant à une agitation ultrasonique immédiatement avant l’essai.


Add 10 ml of the 0,05 M sulphuric acid solution (3.1) to the ash from 20 ml of wine contained in the platinum dish. Place the dish on the boiling water-bath for about 15 minutes, breaking up and agitating the residue with a glass rod to speed up the dissolution.

Dans la capsule de platine contenant les cendres de 20 ml de vin ajouter 10 ml de solution 0,05 M d'acide sulfurique (3.1); la placer sur un bain d'eau à 100 °C pendant 15 minutes environ, en écrasant le résidu avec une baguette de verre pour activer la dissolution.


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