Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Botrytis
Botrytis Blight of Ginseng
Botrytis cinerea
Botrytis disease
Botrytis rot
Botrytis wine
Botrytis-affected wine
Botrytised wine
Botrytized wine
Clavulina cinerea
Creatophora cinerea
Dermatitis cinerea
Fascia cinerea
Fasciola cinerea
Fasciolar gyrus
Fruit mould
Grey mould
Grey rot
Gyrus fasciolaris
Wattled starling

Translation of "Botrytis cinerea " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


botrytis | botrytis disease | Botrytis rot | fruit mould | grey mould | grey rot

moisissure grise | pourriture grise


fascia cinerea [ fasciola cinerea | fasciolar gyrus | gyrus fasciolaris ]

gyrus fasciolaris [ fasciola cinerea ]


botrytised wine | botrytized wine | botrytis wine | botrytis-affected wine

sélection de grains nobles | vin de pourriture noble | vin botrytisé


Botrytis disease

maladie causée par le Botrytis [ maladie causée par la moisissure grise ]






creatophora cinerea | wattled starling

étourneau coroncule




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes, pulp, or wine must, possibly from wine produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area or sub-area concerned; where the yield per hectare was not exceeded; the wine was produced from grapes, whose origin, sugar content and weight, if need be variety or blend of varieties, or infection by grey mould Botrytis cinerea P. in noble-rot form were verified by the Inspection and comply with the requirements for particular sort of the quality wine with attributes, or through blending quality wines with attributes, the wine compli ...[+++]

Vin classé par l'autorité tchèque d'inspection agricole et alimentaire, produit à partir de raisin, de pulpe ou de moût, éventuellement de vin produit à partir de raisins récoltés dans un vignoble déterminé dans la zone ou sous-zone concernée où le rendement par hectare n'a pas été dépassé; le vin a été produit à partir de raisins dont l'origine, le poids et la teneur en sucre, le cas échéant, la variété ou le mélange de variétés, ou l'infection par Botrytis cinerea P. sous forme de pourriture noble ont été vérifiés par l'inspection et est conforme aux exigences pour ce type particulier de vin de qualité avec attributs, ou par le coupag ...[+++]


Wine with attributes of sorts — selection of grapes, selection of berries or selection of raisined berries was produced from the grapes, which were at least from the 30 % affected by the noble rot Botrytis cinerea P.

Vin avec attributs de types (sélection des raisins, sélection de grains ou sélection de raisins passerillés) produit à partir de raisins qui étaient affectés au moins à 30 % par Botrytis cinerea P.


cibébový výber yielded exclusively from manually selected overripe grape berries refined by effect of Botrytis cinerea Persoon, having natural sugar contents of at least 28oNM,

cibébový výber produit exclusivement à partir de grains de raisin surmûris, sélectionnés manuellement, raffinés par l'effet de Botrytis cinerea Persoon, ayant une teneur naturelle en sucre d'au moins 28 NM.


(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region.

(Auslese): produits à partir de raisins tout à fait mûrs sélectionnés individuellement qui peuvent être concentrés par Botrytis cinerea dont le poids du moût se situe entre 85 et 100 degrés Öchsle, selon la variété de raisin et la région.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
cibébový výber yielded exclusively from manually selected overripe grape berries refined by effect of Botrytis cinerea Persoon, having natural sugar contents of at least 28oNM,

cibébový výber produit exclusivement à partir de grains de raisin surmûris, sélectionnés manuellement, raffinés par l'effet de Botrytis cinerea Persoon, ayant une teneur naturelle en sucre d'au moins 28 NM;


Wines of that category are made from carefully selected, over-ripe grapes whose juice has been concentrated by botrytis cinerea (noble rot). The berries are shrivelled like raisins.

Les vins de cette catégorie sont produits à partir de raisins surmûris soigneusement sélectionnés et dont le jus a été concentré par Botrytis cinerea (pourriture noble).Les grains sont déformés comme des raisins secs.


(Beerenauslese): Made from specially selected, fully ripe berries with a high sugar concentration thanks to botrytis cinerea (noble rot); mostly harvested some time after the normal harvest.

(Beerenauslese): produit à partir de grains sélectionnés spécialement et tout à fait mûrs avec une concentration élevée en sucre grâce à Botrytis cinerea (pourriture noble); récoltés la plupart du temps après la récolte normale.


(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region;

(Auslese): produits à partir de raisins tout à fait mûrs sélectionnés individuellement qui peuvent être concentrés par Botrytis cinerea dont le poids du moût se situe entre 85 et 100 degrés Öchsle, selon la variété de raisin et la région;


2. Beta-glucan hydrolase (breaking down the glucan in Botrytis cinerea)

2. Bêta-glucane hydrolase (dégradant le glucane de Botrytis cinerea)


2. Beta-glucan hydrolase (breaking down the glucan in Botrytis cinerea)

2. Bêta-glucane hydrolase (dégradant le glucane de Botrytis cinerea)




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Botrytis cinerea' ->

Date index: 2021-05-16
w