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Canker of chestnut
Chestnut
Chestnut Cryphonectria canker
Chestnut blight
Chestnut canker
Chestnut purée
Chestnut purée and paste
Chestnut tree
Chestnut-bark disease
Endothia canker of chestnut
Italian chestnut
Mashed chestnuts
Pure crop
Pure forest
Pure stand
Pure wood
Puréed chestnut
Spanish chestnut
Sweet chestnut
Sweetened chestnut purée

Traduction de «Chestnut purée » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






sweetened chestnut purée

crème de marrons | purée de marrons




Spanish chestnut | sweet chestnut | Italian chestnut | chestnut tree | chestnut

châtaignier


chestnut blight [ chestnut canker | chestnut-bark disease | Endothia canker of chestnut | chestnut Cryphonectria canker ]

chancre du châtaignier [ brûlure du châtaignier | chancre de l'écorce du châtaignier | Endothiose du châtaignier ]


chestnut blight | canker of chestnut

chancre du châtaignier


canker of chestnut | chestnut blight

chancre du châtaignier | chancre de l'écorce du châtaignier


pure stand | pure forest | pure crop | pure wood

peuplement pur
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
· 2001/113/EC of 20 December 2001 relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption,

· 2001/113/CE du 20 décembre 2001 relative aux confitures, gelées et marmelades de fruits, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine,


Council Directive 2001/113/EC relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption

Directive 2001/113/CE du Conseil relative aux confitures, gelées et marmelades de fruits, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine


Currently, Council Directive 2001/112/EC of 20 December 2001 relating to fruit juices and certain similar products intended for human consumption and Council Directive 2001/113/EC of 20 December 2001 relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption lay down specific provisions regarding production, composition and labelling of these products.

Actuellement, la directive 2001/112/CE du Conseil du 20 décembre 2001 relative aux jus de fruit et à certains produits similaires destinés à l'alimentation humaine et la directive 2001/113/CE du Conseil du 20 décembre 2001 relative aux confitures, gelées et marmelades, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine prévoient des dispositions spécifiques en ce qui concerne la production, la composition et l'étiquetage de ces produits.


on the proposal for a Council directive amending Directive 2001/113/EC relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption

sur la proposition de directive du Conseil modifiant la directive 2001/113/CE relative aux confitures, gelées et marmelades de fruits, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine


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By letter of 16 March 2004 the Council consulted Parliament, pursuant to Article 37 of the EC Treaty, on the proposal for a Council directive amending Directive 2001/113/EC relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption (COM(2004) 151 – 2004/0052(CNS)).

Par lettre du 16 mars 2004, le Conseil a consulté le Parlement, conformément à l'article 37 du traité CE, sur la proposition de directive du Conseil modifiant la directive 2001/113/CE relative aux confitures, gelées et marmelades de fruits, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine (COM(2004) 151 – 2004/0052(CNS)).


the possibility of not indicating the composition of compound ingredients used in quantities less than 5% when the composition of the compound ingredient is defined in current Community legislation (for instance in the case of chocolates, fruit jams, jellies, marmalades and chestnut purée) (am. 5).

- la possibilité de ne pas indiquer la composition des ingrédients composés utilisés en quantité inférieure à 5 % lorsque la composition de l'ingrédient composé est définie dans la législation communautaire actuelle (par exemple dans le cas du chocolat, des confitures, gelées, marmelades de fruits et de la purée de marrons) (am. 5).


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21134 - EN - Fruit jams and sweetened chestnut purée

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21134 - EN - Confitures et crème de marrons


In addition, the labelling of jams, jellies, marmalades and sweetened chestnut puree must include the following:

Par ailleurs, l’étiquetage des confitures, des gelées, des marmelades et de la crème de marrons comporte l'indication de:


The composition and labelling of fruit jams and sweetened chestnut purée are subject to specific rules in regard to their fruit and sugar content, residual content of sulphur dioxide and other permitted additives.

La composition et l'étiquetage des confitures et de la crème de marrons sont soumis à des règles spécifiques en matière de teneur en fruits et en sucre, et de teneur résiduelle en anhydride sulfureux et autres additifs autorisés.


Council Directive 2001/113/EC of 20 December 2001 relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption [See amending act(s)].

Directive 2001/113/CE du Conseil du 20 décembre 2001 relative aux confitures, gelées et marmelades de fruits, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine [Voir acte(s) modificatif(s)].




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'Chestnut purée' ->

Date index: 2022-07-05
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