Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analysis of hazard and critical control points
Contaminants Control Branch
Contamination control point
Control a reorder point
Control reorder points
Critical control points and hazard analysis
Discrete control
Environmental Contaminants Control Branch
HACCP
HACCP system
Hazard analysis and critical control point
Hazard analysis and critical control points
Hazard analysis critical control point system
Hazard analysis of critical control points
Oversee reorder points
PTP
PTP control
PTP path control
Point positioning
Point to point control
Point to point path control
Point to point positioning
Point to point programming
Point-to-point N-C
Point-to-point control
Point-to-point motion control
Positional control
Positioning control
Positioning control system
Positioning system
Ptp programming
Simultaneous adjustment of a block of control points
Simultaneous adjustment of a group of control points
Simultaneous computation of a block of control points
Simultaneous computation of a group of control points
Supervise reorder points

Translation of "Contamination control point " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
contamination control point

point de contrôle de contamination


contamination control point

point de contrôle de contamination


contamination control point

point de contrôle de contamination


point to point control | point-to-point control | point-to-point motion control | discrete control | PTP control | PTP path control | point to point programming | ptp programming | point to point path control

commande point à point | commande point-à-point | commande pas à pas | commande PTP | programmation point par point | programmation point à point


critical control points and hazard analysis | ensure the safekeeping of hazardous cleaning materials | analysis of hazard and critical control points | hazard analysis and critical control points

étude des dangers et points de contrôle critiques | analyse des dangers et points de contrôle critiques | examen des dangers et points de contrôle critiques


HACCP system | hazard analysis and critical control point | hazard analysis critical control point system | hazard analysis of critical control points | HACCP [Abbr.]

système d’analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise | système d’analyse des risques — points critiques pour leur maîtrise | système d'analyse des risques et maîtrise des points critiques | système HACCP | ARMPC [Abbr.] | HACCP [Abbr.]


positioning control [ PTP | point-to-point control | point-to-point N-C | positional control | point to point positioning | point positioning | positioning control system | positioning system ]

fonctionnement point par point [ fonctionnement de point à point | mise en position point par point | commande de mise en position | positionnement discontinu | commande point à point ]


simultaneous adjustment of a block of control points | simultaneous computation of a block of control points | simultaneous adjustment of a group of control points | simultaneous computation of a group of control points

calcul simultané d'un bloc | calcul simultané d'un groupe de points


Contaminants Control Branch [ Environmental Contaminants Control Branch ]

Direction du contrôle des contaminants [ Direction des contaminants de l'environnement ]


control a reorder point | supervise reorder points | control reorder points | oversee reorder points

contrôler des seuils de réapprovisionnement
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The competent authority must perform special ‘hazard analysis and critical control point-based’ procedures, to verify whether food businesses apply EU rules on microbiological criteria, residues, contaminants and prohibited substances.

L’autorité compétente doit mettre en œuvre des procédures spéciales «analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise» afin de vérifier le respect par les entreprises du secteur alimentaire des règles de l’UE relatives aux critères microbiologiques, aux résidus, aux contaminants et aux substances interdites.


The competent authority must perform special ‘hazard analysis and critical control point-based’ procedures, to verify whether food businesses apply EU rules on microbiological criteria, residues, contaminants and prohibited substances.

L’autorité compétente doit mettre en œuvre des procédures spéciales «analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise» afin de vérifier le respect par les entreprises du secteur alimentaire des règles de l’UE relatives aux critères microbiologiques, aux résidus, aux contaminants et aux substances interdites.


1. Official controls to verify compliance with the rules referred to in points (a) and (c) of Article 1(2) shall include official controls, to be performed at any stage of production, processing and distribution, on relevant substances including substances to be used in food contact materials, contaminants, non-authorised, prohibited and undesirable substances whose use or presence on crops or animals or to produce or process food ...[+++]

1. Les contrôles officiels portant sur le respect des règles visées à l’article 1er, paragraphe 2, points a) et c), comprennent les contrôles officiels à effectuer à tout stade de la production, de la transformation et de la distribution, applicables à certaines substances, y compris les substances destinées à être utilisées dans des matériaux en contact avec les denrées alimentaires, les contaminants, les substances non autorisées ...[+++]


There is zero tolerance for any form of contamination, and critical control points to detect problems are in place at multiple points throughout the inspection process.

Aucune forme de contamination n'est tolérée et il existe plusieurs points de contrôle afin de déceler des problèmes qui pourraient surgir lors des étapes de production.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
There is zero tolerance for any form of contamination, and critical control points to detect problems are in place at multiple points throughout the inspection process.

Aucune forme de contamination n’est tolérée et il existe plusieurs points de contrôle afin de déceler des problèmes qui pourraient surgir lors des étapes de production.


As I've explained—and if you want more detail, Mr. Mayers can provide quite a bit of detail—the critical control points for dealing with those contaminants were after that inspection station, so I would disagree that we were not focusing on food safety.

Ainsi que je l’ai expliqué — et si vous voulez de plus amples renseignements, M. Mayers peut vous en donner beaucoup — les points critiques de maîtrise des contaminants se trouvaient après cette station d’inspection, donc je ne suis pas d’accord avec vous quand vous mettez en doute notre engagement à assurer la salubrité des aliments.


Mr. Carey: Areas I would like to see us improve include the control of non-point sources of contaminants and improved waste water treatment.

M. Carey : Les aspects où j'aimerais voir de l'amélioration englobent le contrôle des sources non ponctuelles de contaminants et l'amélioration du traitement des eaux usées.


The use of clean water with whole fishery products and for external washing of live bivalve molluscs, echinoderm, tunicates and marine gastropods does not represent a risk for public health as long as control procedures based, in particular, on the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) principles have been developed and put in place by food business operators to ensure that it is not a source of contamination.

L'utilisation d'eau propre pour les produits de la pêche entiers et pour le lavage extérieur des mollusques bivalves vivants, des échinodermes, des tuniciers et des gastéropodes marins ne présente pas de risque pour la santé publique, à condition que des procédures de contrôle reposant, en particulier, sur les principes HACCP (analyse des risques et maîtrise des points critiques) aient été définies et mises en place par les exploitants du secteur alimentaire pour garantir que l'utilisation de cette eau ne constitue pas une ...[+++]


the checks and controls to be carried out to ensure the application of the prohibitions referred to in paragraph 1, including detection methods and tests to be used to verify the presence of materials originating from certain species and thresholds for insignificant amounts of processed animal proteins referred to in points (a) and (d) of paragraph 1 which are caused by adventitious and technically unavoidable contamination.

les vérifications et contrôles à effectuer pour garantir la mise en œuvre des interdictions visées au paragraphe 1, y compris les méthodes de détection et de dépistage à utiliser pour déceler la présence de matières provenant de certaines espèces et les seuils de détection de faibles quantités de protéines animales transformées visées au paragraphe 1, points a) à d), dues à une contamination fortuite et techniquement inévitable.


For example, two important critical control points in slaughterhouses are the prevention of faecal contamination of carcasses and ensuring the correct temperature of carcasses during storage.

Dans les abattoirs par exemple, la prévention de la contamination fécale des carcasses et le maintien de la température correcte des carcasses lors du stockage constituent deux points de contrôle critiques.


w