Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CSS
Corn syrup
Corn syrup solid
Corn syrup solids
Dehydrated glucose syrup
Dried glucose syrup
Glucose syrup
Glucose-fructose
H.F.C.S.
HFCS
High Fructose Corn Syrup
High fructose corn syrup
High-Fructose Corn Syrup
High-fructose corn syrup
Isosyrup
Sirup drawoff
Sirup drawoff cock
Sirup drawoff spigot
Starch syrup solids
Syrup faucet
Syrup outlet
Syrup outlet faucet

Translation of "Corn syrup " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
corn syrup solids | dried glucose syrup

sirop de glucose déshydra




corn syrup solid [ CSS | dried glucose syrup ]

sirop de glucose déshydra






high-fructose corn syrup [ HFCS | high fructose corn syrup | glucose-fructose | isosyrup ]

sirop de maïs à haute teneur en fructose [ sirop de glucose à haute teneur en fructose | glucose-fructose ]


High Fructose Corn Syrup | H.F.C.S. | High-Fructose Corn Syrup

sirop de glucose à haute teneur en fructose | sirop de glucose riche en fructose


dehydrated glucose syrup | corn syrup solids | dried glucose syrup

sirop de glucose déshydra


high fructose corn syrup | HFCS [Abbr.]

sirop de glucose riche en fructose | sirop de maïs à haute teneur en fructose | SHTF [Abbr.]


sirup drawoff cock | sirup drawoff | syrup faucet | syrup outlet | syrup outlet faucet | sirup drawoff spigot

robinet de coulée du sirop | robinet de vidange du sirop
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Other names are used for isoglucose such as glucose-fructose syrup, fructose-glucose syrup and high fructose corn syrup.

D'autres dénominations sont utilisées pour désigner l'isoglucose, par exemple sirop de glucose-fructose, sirop de fructose-glucose et sirop de maïs à haute teneur en fructose.


Maize syrup process residue (or Corn syrup process residue or Maize syrup refinery insolubles or Corn syrup refinery insolubles) (IFN 4-04-893) consists predominantly of the fatty fraction of corn starch together with protein and residual carbohydrate obtained in the refining of corn syrup.

Résidu de la fabrication du sirop de maïs (ou Résidus insolubles de la fabrication du sirop de maïs) (NIA 4-04-893) — constitué principalement de la fraction lipidique de l’amidon de maïs ainsi que des protéines et des glucides résiduels obtenus durant le raffinage du sirop de maïs.


Maize syrup process residue (or Corn syrup process residue or Maize syrup refinery insolubles or Corn syrup refinery insolubles) (IFN 4-04-893) consists predominantly of the fatty fraction of corn starch together with protein and residual carbohydrate obtained in the refining of corn syrup.

Résidu de la fabrication du sirop de maïs (ou Résidus insolubles de la fabrication du sirop de maïs) (NIA 4-04-893) — constitué principalement de la fraction lipidique de l’amidon de maïs ainsi que des protéines et des glucides résiduels obtenus durant le raffinage du sirop de maïs.


Maize syrup (or Corn syrup) (IFN 4-20-104) is the purified concentrated aqueous solution of nutritive saccharides obtained from corn starch and having a dextrose equivalent not less than 20.

Sirop de maïs (NIA 4-20-104) — solution aqueuse concentrée et purifiée de saccharides nutritifs extraits de l’amidon de maïs et dont l’équivalent en dextrose est d’au moins 20.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Maize syrup (or Corn syrup) (IFN 4-20-104) is the purified concentrated aqueous solution of nutritive saccharides obtained from corn starch and having a dextrose equivalent not less than 20.

Sirop de maïs (NIA 4-20-104) — solution aqueuse concentrée et purifiée de saccharides nutritifs extraits de l’amidon de maïs et dont l’équivalent en dextrose est d’au moins 20.


(a) shall be the unfrozen, pasteurized combination of cream, milk or other milk products, sweetened with sugar, liquid sugar, invert sugar, honey, dextrose, glucose, corn syrup, corn syrup solids or any combination of such sweeteners;

a) est un mélange pasteurisé, mais non congelé, de crème, de lait ou d’autres produits du lait, édulcoré avec du sucre, du sucre liquide, du sucre inverti, du miel, du dextrose, du glucose, du sirop de maïs, des solides du sirop de maïs ou avec un mélange de n’importe lesquels de ces édulcorants;




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Corn syrup' ->

Date index: 2022-02-13
w