Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Batavian endive
Broad-leaf endive
Broad-leaved endive
Broadleaved endive
Chicory
Chicory endive
Cichorium endivia var. Crispum Larmarck
Cichorium endivia var. latifolium
Curl hair
Curled endive
Curled-leaved endive
Curling facility
Curling hair
Curling rink
Curly chicory
Curly endive
Endive curled
Endive grower
Endive pellia
Endive producer
Escarole
Frisée
Plain-leaved endive
Rink
Scarole
Use curling irons
Use curling rods

Translation of "Curled endive " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
chicory endive [ chicory | curly endive | curled endive | Cichorium endivia var. Crispum Larmarck ]

chicorée frisée [ Cichorium endivia var. Crispum Lamarck ]


curly endive | curled endive | frisée | curly chicory | chicory endive

chicorée frisée






Batavian endive | broad-leaf endive | broad-leaved endive | escarole | plain-leaved endive | scarole

chicorée scarole | scarole


escarole [ broad-leaf endive | broadleaved endive | batavian endive | Cichorium endivia var. latifolium ]

escarole [ chicorée scarole | scarole | Cichorium endivia var. latifolium ]


curling hair | use curling irons | curl hair | use curling rods

friser des cheveux


endive producer [ endive grower ]

endivier [ producteur d'endives ]


endive pellia

pellie ramifiée | pellie à feuilles d'endives


curling rink | curling facility | rink

centre de curling | installation de curling | halle de curling
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
WHEREAS COUNCIL REGULATION N 211/66/EEC ( 3 ) OF 14 DECEMBER 1966 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR CAULIFLOWERS AND TOMATOES ; WHEREAS COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 1194/69 ( 4 ) OF 26 JUNE 1969 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR LETTUCE , CURLED-LEAVED ENDIVES AND BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES , ONIONS , WITLOOF CHICORY , ASPARAGUS AND CUCUMBERS ;

CONSIDERANT QUE LE REGLEMENT N 211/66/CEE DU CONSEIL , DU 14 DECEMBRE 1966 ( 3 ) , A AJOUTE UNE CATEGORIE DE QUALITE SUPPLEMENTAIRE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES CHOUX-FLEURS ET LES TOMATES ; QU'UNE TELLE CATEGORIE SUPPLEMENTAIRE A ETE AJOUTEE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES LAITUES , LES CHICOREES FRISEES ET SCAROLES , LES OIGNONS , LES CHICOREES WITLOOF , LES ASPERGES ET LES CONCOMBRES PAR LE REGLEMENT ( CEE ) N 1194/69 DU CONSEIL , DU 26 JUIN 1969 ( 4 ) ;


THIS STANDARD APPLIES TO LETTUCES ( VARIETIES GROWN FROM LACTUCA SATIVA L . EXCLUDING " CUTTING LETTUCE " ) , CURLED-LEAVED ENDIVES ( CICHORIUM ENDIVIA L . VAR . CRISPA . ) AND BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES ( CICHORIUM ENDIVIA L . VAR . LATIFOLIA ) TO BE SUPPLIED FRESH TO THE CONSUMER .

La présente norme vise les laitues (variétés dérivées de la Lactuca sativa L., à l'exclusion des «laitues à couper» ), les chicorées frisées (Cichorium endivia L. Var. crispa.) et les scaroles (Cichorium endivia L. Var. latifolia) destinées à être livrées au consommateur à l'état frais.


WHEREAS , PURSUANT TO ARTICLE 2 ( 2 ) OF REGULATION N 158/66/EEC , THE ADDITIONAL CLASSES MAY BE APPLIED ONLY IF THE PRODUCTS CONCERNED ARE NEEDED TO MEET CONSUMER DEMAND ; WHEREAS THIS IS THE CASE AT PRESENT FOR CAULIFLOWERS , TOMATOES , LETTUCES , CURLED-LEAVED ENDIVES , BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES , ONIONS , WITLOOF CHICORY , ASPARAGUS AND CUCUMBERS ; WHEREAS IT IS NOT POSSIBLE TO FIX THE PERIOD OF APPLICATION OF THESE CLASSES ; WHEREAS THOSE CLASSES SHOULD CEASE TO APPLY WHEN THE PRODUCTS CONCERNED ARE NO LONGER NEEDED TO MEET CONSUMER DEMAND ;

CONSIDERANT QUE , AUX TERMES DE L'ARTICLE 2 PARAGRAPHE 2 DU REGLEMENT N 158/66/CEE , LES CATEGORIES DE QUALITE SUPPLEMENTAIRES NE DOIVENT ETRE RENDUES APPLICABLES QUE SI LES PRODUITS REPONDANT A CES CATEGORIES SONT NECESSAIRES POUR COUVRIR LES BESOINS DE LA CONSOMMATION ; QUE CETTE NECESSITE APPARAIT ACTUELLEMENT POUR LES CHOUX-FLEURS , LES TOMATES , LES LAITUES , LES CHICOREES FRISEES ET LES SCAROLES , LES OIGNONS , LES CHICOREES WITLOOF , LES ASPERGES ET LES CONCOMBRES ; QUE LA PERIODE D'APPLICATION DE CES CATEGORIES NE PEUT ETRE DETERMINEE ; QUE L'APPLICATION DE CES CATEGORIES DEVRA ETRE SUSPENDUE AU CAS OU IL APPARAITRAIT QUE LES PRODUITS REPONDANT AUXDITES CATEGORIES NE SONT PLUS NECESSAIRES POUR COUVRIR LES BESOINS DE LA CONSOMMATI ...[+++]


THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR LETTUCE , CURLED-LEAVED ENDIVES AND BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES , ONIONS , WITLOOF CHICORY , CHERRIES , STRAWBERRIES , ASPARAGUS AND CUCUMBERS SHALL BE SUPPLEMENTED BY THE ADDITION OF A FURTHER QUALITY CLASS DESCRIBED AS " CLASS III " .

LES NORMES COMMUNES DE QUALITE POUR LAITUES, CHICOREES FRISEES ET SCAROLES, OIGNONS, CHICOREES WITLOOF, CERISES, FRAISES, ASPERGES ET CONCOMBRES SONT COMPLETEES PAR L'ADJONCTION D'UNE CATEGORIE DE QUALITE SUPPLEMENTAIRE DENOMMEE CATEGORIE "III ".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
ANNEX II Amendments to the common quality standards for lettuces, curled-leaved endives and broad-leaved (Batavian) endives (Annex II/5 to Regulation No 23)

ANNEXE II Modifications apportées aux normes communes de qualité pour les laitues, chicorées frisées et scaroles (Annexe II/5 du règlement nº 23)




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Curled endive' ->

Date index: 2023-11-19
w