Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
DFISA
Dairy Industries Association
Dairy and Food Industries Supply Association
Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association
Dairy bar
Dairy ice cream
Dairy ice-cream
Dairy ice-cream powder
Fruit ice cream
Ice cream shop
Ice-cream parlor
Ice-cream parlour
Ice-cream powder
Milk bar
National Association of Dairy Equipment Manufacturers

Translation of "Dairy ice-cream powder " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


dairy ice cream [ fruit ice cream ]

crème glacée [ glace au fruit ]








ice-cream parlor | ice-cream parlour | ice cream shop | milk bar | dairy bar

crèmerie | crémerie | bar laitier | comptoir de crème glacée | glacier | boutique de glaces


Dairy and Food Industries Supply Association [ DFISA | National Association of Food and Dairy Equipment Manufacturers | National Association of Dairy Equipment Manufacturers | Dairy Industries Association | Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association ]

Dairy and Food Industries Supply Association [ DFISA | National Association of Food and Dairy Equipment Manufacturers | National Association of Dairy Equipment Manufacturers | Dairy Industries Association | Dairy and Ice Cream Machinery and Supplies Association ]


Order Amending the Allocation Methods Order -- Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté modifiant l'Arrêté sur les méthodes d'allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)


Allocation Methods Order - Cheese and Cheese Products, Chicken and Chicken Products, Turkey and Turkey Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté sur les méthodes d'allocation de quotas (Fromages et produits fromagers, volaille et ses produits, dindons, dindes et leurs produits, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The EU is fully using the TRQs established for mushrooms, dairy products such as yogurt and milk and cream in powder, whey, preparations for infant use and sweetcorn, to a lesser extent TRQ on ice cream (though increasingly), and barely its TRQs on cheese (average of 8%) and on sugar confectionery (average of 3%).

L’Union européenne utilise la totalité des contingents tarifaires établis pour les champignons, les produits laitiers tels que le yoghourt, le lait et la crème en poudre, ainsi que pour le petit-lait, les préparations pour l’alimentation des enfants et le maïs doux. Elle utilise dans une moindre mesure les contingents tarifaires pour les glaces (bien que l’on enregistre une augmentation pour ces produits), et utilise à peine ses contingents tarifaires pour le fromage (8 % en moyenne) et pour les sucreries (3 % en moyenne).


On the other side, it can be observed that the EU is using the TRQ established by Colombia for mushrooms, dairy products such as milk and cream in powder, whey and cheese as well as preparations for infant use, sweetcorn and to a lesser extent ice cream and sugar confectionery.

L’UE utilise quant à elle les contingents tarifaires établis par la Colombie pour les champignons, les produits laitiers tels que le lait et la crème en poudre, le petit-lait et le fromage, les préparations pour l’alimentation des enfants, le maïs doux et, dans une moindre mesure, les glaces et les sucreries.


On the other side, it can be observed that the EU is using the TRQ established by Colombia for mushrooms, dairy products such as milk and cream in powder, whey and cheese as well as preparations for infant use, sweetcorn and to a lesser extent ice cream and sugar confectionery.

L’UE utilise quant à elle les contingents tarifaires établis par la Colombie pour les champignons, les produits laitiers tels que le lait et la crème en poudre, le petit-lait et le fromage, les préparations pour l’alimentation des enfants, le maïs doux et, dans une moindre mesure, les glaces et les sucreries.


51 (1) For the purposes of this section, “frozen dairy product” means ice cream, light ice cream, ice milk and frozen dairy dessert.

51 (1) Pour l’application du présent article, « produit laitier glacé » s’entend de la crème glacée, de la crème glacée légère, du lait glacé ou du dessert laitier glacé.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Constructive proposals such as the use of milk powder to feed calves, establishing minimum prices for cheese products, clear labelling of cheese analogues and the use of butter fat to assist in the manufacture of ice cream and bakery products have been around for a long time.

Des propositions constructives comme l’utilisation de lait en poudre pour nourrir les veaux, la fixation de prix minimaux pour les fromages, un étiquetage clair des succédanés de fromage et l’utilisation de beurre pour la fabrication de crème glacée et de produits de boulangerie existent depuis longtemps.


Ice cream (37) and frozen dairy desserts

Crèmes glacées (37) et desserts lactés congelés


Ice cream and frozen dairy desserts

Crèmes glacées et desserts lactés congelés


2.2.8 Ice cream and frozen dairy desserts

2.2.8 Crèmes glacées et desserts lactés congelés


Preparations, excluding yoghurt and yoghurt powder, for the manufacture of ice-cream falling within CN codes 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 and 2106 90 98, which contain 10 % or more by weight of milkfat but not more than 33 %, together with one or more flavourings and emulsifiers or stabilisers, and suitable for consumption without further treatment other than the addition of water if required, any mechanical treatment necessary, and freezing.

les préparations, à l'exclusion du yoghourt et du yoghourt en poudre, pour la confection de glaces alimentaires relevant des codes NC 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 et 2106 90 98 de la nomenclature combinée, dont la teneur en poids de matières grasses provenant du lait est supérieure ou égale à 10 % et inférieure ou égale à 33 %, qui contiennent un ou plusieurs parfums ainsi que des agents émulsifiants ou stabilisateurs et qui sont aptes à la consommation sans aucune autre opération que l'addition éventuelle d'eau, les traitements mécaniques éventuellement nécessaires et la congélation.


J) Definition/classification * restrictive definition of fondue cheese; * tariff classification of ice cream powder; * minimum protein content of skimmed milk powder.

J) Définition/classification * Définition restrictive du fromage pour fondue * Classification tarifaire de la poudre pour crème glacée * Contenu minimum en protéines de la poudre de lait écrémé.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Dairy ice-cream powder' ->

Date index: 2023-02-01
w