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DMC
Dough conditioner
Dough conditioning agent
Dough cutter
Dough improver
Dough knife
Dough molding compound
Dough moulding compound
Dough-conditioning agent
Leaven
Leavened dough
Pastry cutter
Piece of dough
Pizza dough
Short butter dough
Sponge and dough method
Sponge and dough process
Sponge-and-dough method
Sponge-and-dough mixing method
Sponge-and-dough process
Sponge-dough method
Sponge-dough process
Straight dough
Straight dough method
Straight dough process
Straight fermentation
Straight-dough process

Traduction de «Dough » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
straight dough method [ straight dough process | straight-dough process | straight fermentation | straight dough ]

travail direct [ méthode directe | fermentation directe | panification directe | mode de panification directe ]


dough conditioning agent [ dough-conditioning agent | dough conditioner | dough improver ]

agent de conditionnement des pâtes [ conditionneur de pâte | agent de conditionnement de la pâte ]


dough moulding compound | DMC | dough molding compound

polyester renforcé à la fibre de verre | prémix en pâte


dough knife | dough cutter | pastry cutter

coupe-pâte | videlle | découpoir à pâte








sponge and dough method [ sponge-dough method | sponge-and-dough method | sponge and dough process | sponge-and-dough process | sponge-dough process | sponge-and-dough mixing method ]

procédé levain-levure [ travail sur levain-levure | méthode sur levain-levure ]




leaven (1) | leavened dough (2)

levain (1) | levain-chef (2)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Food processing machinery — Dough mixers — Safety and hygiene requirements

Machines pour les produits alimentaires — Pétrins — Prescriptions relatives à la sécurité et l’hygiène


Food processing machinery — Automatic dough dividers — Safety and hygiene requirements

Machines pour les produits alimentaires — Diviseuses automatiques — Prescriptions relatives à la sécurité et à l’hygiène


Food processing machinery — Dough sheeters — Safety and hygiene requirements

Machines pour les produits alimentaires — Laminoirs à pâte — Prescriptions relative à la sécurité et à l’hygiène


- Mixes and doughs for the preparation of bakers' wares of heading 1905:

- Mélanges et pâtes pour la préparation des produits de la boulangerie, de la pâtisserie ou de la biscuiterie du n° 1905:


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‘flour treatment agents’ are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

Les «agents de traitement de la farine» sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


‘raising agents’ are substances or combinations of substances which liberate gas and thereby increase the volume of a dough or a batter.

Les «poudres à lever» sont des substances ou combinaisons de substances qui, par libération de gaz, accroissent le volume d’une pâte.


The Council should know this: no Directive, no dough.

Le Conseil doit le savoir: pas de directive, pas de picaillons.


22". raising agents' are substances or combinations of substances which liberate gas and thereby increase the volume of a dough or a batter;

22. Les "poudres à lever" sont des substances ou combinaisons de substances qui, par libération de gaz, accroissent le volume d'une pâte.


22". raising agents' are substances or combinations of substances which liberate gas and thereby increase the volume of a dough or a batter;

22. Les "poudres à lever" sont des substances ou combinaisons de substances qui, par libération de gaz, accroissent le volume d'une pâte.


26". flour treatment agents" are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

26. Les "agents de traitement de la farine" sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.




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'Dough' ->

Date index: 2021-03-06
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