Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer meat processing equipment in cooling rooms
Employ meat processing equipment in cooling rooms
Handle meat processing equipment in cooling rooms
Utilise meat processing equipment in cooling rooms

Translation of "Employ meat processing equipment in cooling rooms " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms

manipuler du matériel de traitement des viandes en chambre froide
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(12) If the meat product or a part of it is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in a registered establishment, the utensils, equipment, room or area used shall be cleaned and sanitized before any food animal meat product is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handle ...[+++]

(12) Si les produits de viande ou une partie de ceux-ci sont habillés, désossés, coupés, transformés ou autrement manutentionnés dans un établissement agréé, l’équipement, les ustensiles, la pièce et l’aire utilisés sont nettoyés et assainis avant qu’un produit de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine ne soit habillé, désossé, coupé, transformé ou autrement manutentionné dans la pièce ou l’aire.


(12) If the meat product or a part of it is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in a registered establishment, the utensils, equipment, room or area used shall be cleaned and sanitized before any food animal meat product is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handle ...[+++]

(12) Si les produits de viande ou une partie de ceux-ci sont habillés, désossés, coupés, transformés ou autrement manutentionnés dans un établissement agréé, l’équipement, les ustensiles, la pièce et l’aire utilisés sont nettoyés et assainis avant qu’un produit de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine ne soit habillé, désossé, coupé, transformé ou autrement manutentionné dans la pièce ou l’aire.


(iv) heat recovery equipment used by the taxpayer, or by a lessee of the taxpayer, primarily for the purpose of conserving energy, or reducing the requirement to acquire energy, by extracting for reuse thermal waste that is generated directly in an industrial process (other than an industrial process that generates or processes electrical energy), including such equipment that consists of heat exchange equipment, compressors used to upgrade low pressure steam, vapour or gas, waste heat boilers ...[+++]

(iv) du matériel de récupération de la chaleur que le contribuable ou son preneur utilise principalement pour économiser de l’énergie, ou pour réduire les besoins en énergie, par l’extraction, en vue de leur réutilisation, de déchets thermiques provenant directement d’un procédé industriel (sauf celui qui produit ou transforme de l’énergie électrique), y compris le matériel de ce type qui consiste en matériel d’échange thermique, en compresseurs servant à hausser la pression de la vapeur ou du gaz basse pression, en chaudières de récupération des chaleurs perdues et en matériel auxiliaire comme les panneaux de commande, les ventilateurs, ...[+++]


37. The temperature and humidity of every room in a registered establishment where a meat product is refrigerated, stored, processed, packaged, labelled, shipped, received or otherwise handled shall be controlled to prevent the formation of moisture on walls, ceilings or equipment.

37. La température et l’humidité, dans toutes les pièces de l’établissement agréé où les produits de viande sont réfrigérés, entreposés, transformés, emballés, étiquetés, expédiés, reçus ou manutentionnés de quelque autre façon, doivent être contrôlées de façon à empêcher la formation d’humidité sur les murs, les plafonds ou le matériel.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
37. The temperature and humidity of every room in a registered establishment where a meat product is refrigerated, stored, processed, packaged, labelled, shipped, received or otherwise handled shall be controlled to prevent the formation of moisture on walls, ceilings or equipment.

37. La température et l’humidité, dans toutes les pièces de l’établissement agréé où les produits de viande sont réfrigérés, entreposés, transformés, emballés, étiquetés, expédiés, reçus ou manutentionnés de quelque autre façon, doivent être contrôlées de façon à empêcher la formation d’humidité sur les murs, les plafonds ou le matériel.


(i) cooling equipment in the rooms provided for under (a) and (b) to keep meat at an internal temperature of not more than + 7 °C;

i) un dispositif de refroidissement permettant, dans les locaux prévus sous a) et b), de maintenir les viandes fraîches en permanence à une température interne inférieure ou égale à + 7 ºC;


(i) cooling equipment in the rooms provided for under (a) and (b) to keep meat at an internal temperature of not more than + 7 ºC;

i) un dispositif de refroidissement permettant, dans les locaux prévus sous a) et b), de maintenir les viandes en permanence à une température interne inférieure ou égale à + 7º C;




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Employ meat processing equipment in cooling rooms' ->

Date index: 2021-11-26
w