Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agricultural yield
Animal fats
Butter fat yield
Crop yield
Fat
Fat yield
Fats
Fats and oils
Fatty substance
Fish fat
IAF
Intra-abdominal fat
Intraabdominal fat
Lean-to-fat ratio
Lowest yield value
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Muscle-fat ratio
Muscle-to-fat ratio
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Organ fat
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Solids non-fat
Solids not-fat
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Visceral fat
Yield per hectare
Yield stress
Yield value

Translation of "Fat yield " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
butter fat yield | fat yield

rendement en matière grasse


fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


lean-to-fat ratio [ muscle-to-fat ratio | muscle/fat ratio | muscle-fat ratio ]

rapport muscle/graisse


intraabdominal fat | IAF | intra-abdominal fat | visceral fat | organ fat

tissu adipeux viscéral | TAV | graisse intraabdominale | graisse viscérale | gras viscéral


Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]

Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]


lowest yield value | yield stress | yield value

limite elastique inferieure


crop yield [ agricultural yield | yield per hectare ]

rendement agricole [ rendement à l'hectare | rendement des cultures ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(5) The yield class of a lamb carcass that is graded Canada AAA and that has a fat measurement set out in column I of an item of the table to this subsection is the yield class set out in column II of that item.

(5) La catégorie de rendement de la carcasse d’agneau classée dans la catégorie Canada AAA est celle prévue à la colonne II du tableau du présent paragraphe d’après l’épaisseur de gras mesurée qui est indiquée à la colonne I.


(b) the fat bearing the mark is reapplied, to the satisfaction of a grader, to another livestock carcass or primal cut that has the same grade name, grade stamp, roller brand or yield stamp as the livestock carcass or primal cut from which the fat was removed; or

b) soit remis, d’une manière que le classificateur juge acceptable, sur une autre carcasse de bétail ou coupe primaire qui porte le même nom de catégorie, la même estampille de classification, la même marque d’estampillage ou la même estampille de rendement que la carcasse de bétail ou la coupe primaire de laquelle le gras a été enlevé;


(3) Where fat to which a grade stamp, roller brand or yield stamp has been applied is removed from a livestock carcass or a primal cut in accordance with paragraph (2)(a) or (b), the fat shall be disposed of or destroyed to the satisfaction of a grader unless

(3) Le gras portant l’estampille de classification, la marque d’estampillage ou l’estampille de rendement doit, s’il est enlevé d’une carcasse de bétail ou d’une coupe primaire en application des alinéas (2)a) ou b), être éliminé ou détruit de la manière que le classificateur juge acceptable, sauf s’il est :


Studies on carcases of ‘Cabrito do Alentejo’ provide the following differentiating characteristics: light colour, due to the presence of subcutaneous fat, which is also light in colour; 60 % to 66 % of extremely tender and succulent muscle; 25 %, on average, of bone; a lower percentage of fat than other genotypes studied; significant economic yield, since the leg, shoulder and ribs together account for around 70 % of the total weight of the carcase; the edible parts, consisting of muscle and subcutaneous inter- and intramuscular fat, contain 6 % to 8 % fat.

Les conclusions d’études menées sur les carcasses de Cabrito do Alentejo révèlent que ces dernières présentent les spécificités suivantes: coloration claire en raison de la présence de graisse sous-cutanée, de couleur claire également; une proportion de muscle de 60 à 66 %, présentant une bonne tendreté et succulence; une proportion moyenne d’os de 25 %; un pourcentage de graisses inférieur à celui qui a été constaté pour d’autres types génétiques ayant fait l’objet d’études; un rendement économique appréciable, étant donné que l’épaule et l’échine représentent au total près de 70 % du poids de la carcasse. La fraction comestible, co ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Determine the fat mass yield by subtracting the mass of the dried empty round-bottomed flask from the mass obtained.

Déterminer le rendement massique de la matière grasse en déduisant de la masse obtenue la masse de la fiole à fond arrondi vide et séchée.


Only with fractionated milk fats with unusual milk fat composition, as it is, e.g., the case with a hard fraction, obtained with fractionation by physical methods at high temperatures of approximately 30 °C with low yields of a few percent or with fractionation with overcritical CO2, the formulae indicate a modification.

Ce n'est qu'avec des matières grasses lactiques fractionnées ayant une composition en matières grasses lactiques inhabituelle, comme c'est le cas, par exemple, avec une fraction dure, obtenue avec fractionnement par des méthodes physiques à des températures élevées d'environ 30 °C avec de faibles rendements de quelques points de pourcentage ou avec fractionnement à CO2 supercritique, que les formules indiquent une modification.


(1) Whereas in February 1997 the Commission submitted a communication to the European Parliament and the Council on the olive and olive oil sector, concluding that the current common organisation of the market in oils and fats needed reform; whereas that communication and the options for reform set out therein have been discussed within the Community institutions; whereas opinions concur on the need for reform; whereas, however, with a view to determining the best approach, more reliable information must be obtained, in particular on the number of olive trees in the Community, the areas planted and ...[+++]

(1) considérant que, en février 1997, la Commission a présenté au Parlement européen et au Conseil une communication concernant le secteur des olives et de l'huile d'olive et concluant à la nécessité d'une réforme de l'actuelle organisation commune des marchés dans le secteur des matières grasses; que cette communication, ainsi que les options de réforme qui y sont mentionnées, ont fait l'objet de débats au sein des institutions de la Communauté; qu'une convergence des opinions s'est dégagée sur la nécessité d'une réforme; que, toutefois, pour déterminer la meilleure approche à suivre, la disponibilité d'informations plus fiables, not ...[+++]


Whereas Article 5 of Council Regulation No 136/66/EEC of 22 September 1966 on the establishment of a common organization of the market in oils and fats (4), as last amended by Regulation (EEC) No 2260/84 (5), introduced a system of production aid for olive oil; whereas this aid in respect of areas under olives at a certain date is granted to growers who are members of the producer organizations specified in Article 20c (1) of Regulation (EEC) No 136/66/EEC and whose average production is at least 100 kilograms of oil per marketing year and to other growers on the basis of the number and production potential of olive trees a ...[+++]

considérant que l'article 5 du règlement no 136/66/CEE du Conseil, du 22 septembre 1966, portant établissement d'une organisation commune des marchés dans le secteur des matières grasses (4), modifié en dernier lieu par le règlement (CEE) no 2260/84 (5), a institué un régime d'aide à la production d'huile d'olive; que cette aide, au titre des superficies existantes à une certaine date, est octroyée, en fonction de la quantité d'huile effectivement produite, aux oléiculteurs qui sont membres des organisations de producteurs visées à l'article 20 quater paragraphe 1 du règlement no 136/66/CEE et dont la production moyenne est d'au moins 1 ...[+++]


The overall impact of the package now proposed is relatively limited for 1987, because the measures proposed will take effect at differing starting dates, with the marketing years, i.e. in all savings ranging from 1 100 million ECU to 1 300 million ECU, of which 500 million ECU yielded by the proposed oils and fats stabilization mechanism.

L'impact de l'ensemble du paquet maintenant propose est assez limite pour l'exercice 1987, en raison de la mise en place des mesures proposees en fonction des dates differentes de debut de campagne sur les produits, soit au total des economies pouvant varier entre 1.200 MECUs a 1.300 MECUs, dont environ 500 MECUs provenant du mecanisme de stabilisation propose pour le secteur des matieres grasses.


Production is expected to be in excess of possible outlets in the case of cereals, where increases in yields are boosting output, oils and fats, and sugar.

Qu'il s'agissent des céréales pour lesquels les augmentations de rendement se traduisent par une augmentation substancielle de la production, des graisses oléagineuses, du sucre, on peut escompter des production qui exéderont les possibilités d'écoulement.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Fat yield' ->

Date index: 2022-06-14
w