Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fatty tissue from animals
Fatty tissue from poultry
Muscle meat of poultry
Muscle tissue from poultry
Poultry fat tissue
Psoas muscle freed from fatty tissue

Translation of "Fatty tissue from poultry " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
poultry fat tissue (1) | fatty tissue from poultry (2)

tissu adipeux de volaille


muscle meat of poultry (1) | muscle tissue from poultry (2)

viande musculaire de volaille


psoas muscle freed from fatty tissue

psoas dégagé du tissu adipeux


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
extrapolation of MRLs from poultry tissues to poultry eggs shall not be carried out.

l'extrapolation des LMR des tissus de volailles aux œufs de volaille ne doit pas être effectuée.


(f)extrapolation of MRLs from poultry tissues to poultry eggs shall not be carried out.

f)l’extrapolation des LMR des tissus de volailles aux œufs de volaille ne doit pas être effectuée.


Meat Loaf, Meat Roll, Meat Lunch or Luncheon Meat shall be fresh or preserved meat that is comminuted, cooked and pressed into shape, and may contain a dried skim milk product obtained from skim milk by the reduction of its calcium content and a corresponding increase in its sodium content, in an amount not exceeding 3% of the finished food, as well as filler, meat binder, salt, sweetening agents, glucono delta lactone, spices, other seasonings, milk, eggs, a gelling agent, sodium acetate, sodium diacetate and partially defatted beef fatty tissue ...[+++] partially defatted pork fatty tissue, and shall have a total protein content of not less than 11%.

Le pain de viande, la viande en pain, la viande en brique ou en rouleau et la viande à lunch sont faits de viande fraîche ou conservée, hachée finement, cuite et pressée; ils peuvent renfermer, dans une proportion d’au plus trois pour cent du produit fini, un produit de lait écrémé desséché obtenu du lait écrémé par la réduction de la quantité de calcium à laquelle est substituée une quantité égale de sodium, et contenir un agent de remplissage, un liant à viande, du sel, des agents édulcorants, de la glucono-delta-lactone, des épice ...[+++]


21 (1) No prepared meat product, other than beef steak and kidney pie or beef steak and kidney pudding, shall contain as an ingredient any meat by-product, other than detached pork skin referred to in paragraph 2(h) of the Notes to Schedule I and detached poultry skin referred to in paragraph 2(j) of the Notes to Schedule I, or any liver, fatty tissue, rumen, reticulum, omasum, abomasum, swine stomach, blood or fractions of blood.

21 (1) Le produit de viande préparé, autre que le pâté au bifteck et rognon, ne peut contenir comme ingrédient aucun sous-produit de viande autre que la peau de porc détachée visée à l’alinéa 2h) des notes de l’annexe I et la peau de volaille détachée visée à l’alinéa 2j) de ces notes, le foie, les tissus adipeux, le rumen, le reticulum, l’omasum, l’abomasum, l’estomac de porc et le sang et ses fractions.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
21 (1) No prepared meat product, other than beef steak and kidney pie or beef steak and kidney pudding, shall contain as an ingredient any meat by-product, other than detached pork skin referred to in paragraph 2(h) of the Notes to Schedule I and detached poultry skin referred to in paragraph 2(j) of the Notes to Schedule I, or any liver, fatty tissue, rumen, reticulum, omasum, abomasum, swine stomach, blood or fractions of blood.

21 (1) Le produit de viande préparé, autre que le pâté au bifteck et rognon, ne peut contenir comme ingrédient aucun sous-produit de viande autre que la peau de porc détachée visée à l’alinéa 2h) des notes de l’annexe I et la peau de volaille détachée visée à l’alinéa 2j) de ces notes, le foie, les tissus adipeux, le rumen, le reticulum, l’omasum, l’abomasum, l’estomac de porc et le sang et ses fractions.


6. For the purposes of this Part and Schedule I, only the meat product protein derived from meat, meat by-products permitted by section 21, mechanically separated meat and partially defatted fatty tissue shall be considered when calculating the meat product protein content.

6. Pour l’application de la présente partie et de l’annexe I, dans le calcul du contenu protéinique du produit de viande, seules les protéines provenant de la viande, des sous-produits de viande autorisés aux termes de l’article 21, de la viande séparée mécaniquement et du tissu adipeux partiellement dégraissé sont prises en considération.


It extends up to the collarbone and from the armpit across to the breastbone in the centre of the chest. Each breast is made of mammary glands, milk ducts and fatty tissue.

Chaque sein est constitué de glandes mammaires, de canaux galactophores et de tissus adipeux.


(b)It must derive from skeletal muscle, including adherent fatty tissues.

b)elles doivent avoir été préparées à partir de muscles squelettiques, y compris les tissus graisseux attenants.


It must derive from skeletal muscle, including adherent fatty tissues.

elles doivent avoir été préparées à partir de muscles squelettiques, y compris les tissus graisseux attenants.


It must derive from skeletal muscle, including adherent fatty tissues.

Elles doivent avoir été préparées à partir de muscles squelettiques, y compris les tissus graisseux attenants




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Fatty tissue from poultry ' ->

Date index: 2023-05-29
w