Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blade rib steak
First cut blade steak

Translation of "First cut blade steak " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
first cut blade steak | blade rib steak

bifteck de palette
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(h) 11". crop" and "chuck and blade" cuts, for the purposes of subheading 0202 30 50: the dorsal part of the forequarter, including the upper part of the shoulder, obtained from a forequarter with a minimum of four ribs and a maximum of 10 ribs by a cut along a straight line through the point where the first rib joins the first sternal segment to the point of reflection of the diaphragm on the tenth rib;

h) 11". découpes de quartiers avant dites 'australiennes'", au sens de la sous-position 0202 30 50, les parties dorsales du quartier avant y compris la partie supérieure de l'épaule obtenues à partir d'un quartier avant avec au minimum quatre côtes et au maximum dix côtes par une coupe droite suivant un plan passant par le point de jonction de la première côte avec le premier segment de l'os de la poitrine au point de réflexion du diaphragme situé sur la dixième côte;


(h) 11". crop" and "chuck and blade" cuts, for the purposes of subheading 02.01 A II b) 4 bb) 22 : the dorsal part of the forequarter, including the upper part of the shoulder, obtained from the forequarter with a minimum of four ribs and a maximum of 10 ribs by a cut along a straight line through the point where the first rib joins the first sternal segment to the point of reflection of the diaphragm on the 10th rib.

h) 11. découpes de quartiers avant dites australiennes, au sens de la sous-position 02.01 A II b) 4 bb) 22, les parties dorsales du quartier avant y compris la partie supérieure de l'épaule obtenues à partir d'un quartier avant avec au minimum quatre côtes et au maximum dix côtes par une coupe droite suivant un plan passant par le point de jonction de la première côte avec le premier segment de l'os de la poitrine au point de réflexion du diaphragme situé sur la dixième côte;


It is a two-piece chuck that is cut laterally into two parts, deboned and placed on the retail meat case as chuck steaks, cross-rib steaks or blade steaks or roasts.

C'est un bloc d'épaule de deux morceaux qui est coupé latéralement en deux parties, désossé et présenté dans le commerce sous forme de steaks de qualité inférieure, de steaks de côtes croisées, de tranches de palette ou de rôtis.




Others have searched : blade rib steak     first cut blade steak     First cut blade steak     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'First cut blade steak' ->

Date index: 2023-06-18
w