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Flavouring substance identical to natural substance
Flavouring substances identical to natural substance
Natural flavor
Natural flavoring
Natural flavoring substance
Natural flavour
Natural flavouring agent
Natural flavouring substance
Natural flavouring substance
Nature-identical flavoring substance
Nature-identical flavour
Nature-identical flavouring agent
Nature-identical flavouring substance
Nature-identical flavouring substances

Traduction de «Flavouring substances identical to natural substance » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
flavouring substances identical to natural substance

substances aromatisantes identiques aux naturelles


flavouring substance,2)flavouring substance identical to natural substance

substance aromatisante,2)substance aromatisante identique à la naturelle


flavouring substance identical to natural substance

substance aromatisante identique à la naturelle


nature-identical flavour [ nature-identical flavoring substance | nature-identical flavouring substance | nature-identical flavouring agent ]

substance aromatisante identique aux produits naturels


natural flavouring substance [ natural flavor | natural flavour | natural flavoring | natural flavoring substance ]

substance aromatisante naturelle [ substance aromatique naturelle ]


nature-identical flavouring substances

substances aromatisantes identiques aux naturelles


nature-identical flavouring substance

arôme identique au naturel (1) | substance aromatisante naturelle (2)


natural flavouring substance (1) | natural flavouring agent (2)

arôme naturel


nature-identical flavouring substance

substance aromatisante identique à une substance naturelle


natural flavouring substance

substance aromatisante naturelle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
flavouring substances – these are chemically defined substances with flavouring properties such as citral which gives lemon taste to citrus drinks. They can be natural or non-natural.

Les substances aromatisantes: il s’agit de substances chimiquement définies, possédant des propriétés aromatisantes (exemple: le citral, qui confère un goût de citron aux boissons aux agrumes), et qui peuvent être naturelles ou non.


These apply when a flavouring substance or a flavouring preparation is used in food and the food business operator wishes to label these as natural flavourings.

Elles s’appliquent lorsqu’une substance aromatisante ou une préparation aromatisante est utilisée dans un aliment et que l’exploitant du secteur alimentaire souhaite la désigner par les termes «arôme naturel» sur l’étiquetage.


However, all flavouring substances, whether naturally-occurring or not, smoke flavourings and other flavourings must be evaluated and authorised.

L’ensemble des substances aromatisantes (qu’elles soient ou non d’occurrence naturelle), ainsi que les arômes de fumée et les autres arômes, doivent cependant être évalués et autorisés.


For certain flavouring substances which may be used in food for other purposes than flavouring, a use level is laid down which refers to their use as a flavouring substance.

Pour certaines d’entre elles, qui peuvent être ajoutées à des aliments à d’autres fins que pour en relever le goût, il a été fixé une limite d’emploi à leur utilisation en tant que substance aromatisante.


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(c) not contain flavouring substances other than natural flavouring substances and preparations as defined in Article 1(2)(b)(i) and Article 1(2)(c) of Directive 88/388/EEC;

(c) ne doivent pas contenir de substances aromatisantes autres que les substances et préparations aromatisantes naturelles définies à l'article 1, paragraphe 2, point b) i), et à l’article 1, paragraphe 2, point c), de la directive 88/388/CEE;


The deletion of the category “nature-identical“ category must allow the producers of the traditional spirits aquavit and väkevä glögi to only use natural flavouring substances for the sake of their quality image.

La suppression de la catégorie "identique au naturel" doit permettre aux producteurs de boissons spiritueuses traditionnelles telles que l'aquavit et le väkevä glögi d'utiliser uniquement des substances aromatisantes naturelles pour préserver leur image de marque.


Given that the chemical structure of the molecules is identical, it was sensible to remove the distinction between ‘natural’ and ‘natural identical’ (i.e. synthetic) flavouring substances because as far as human consumption is concerned it is the safety of a substance that is important, not its origin.

Étant donné que ces molécules ont une structure chimique identique, il était logique de supprimer la distinction entre les substances aromatisantes "naturelles" et "identiques aux naturelles" (à savoir synthétiques), puisque ce qui compte pour la sécurité humaine, c'est l'innocuité d'une substance, et non son origine.


However, Article 14 seems rather to stand in isolation given that there is no mention among the definitions in Article 3 of the difference between ‘natural’ and ‘natural identical’ flavouring substances.

Cependant, cet article semble être une disposition unique à cet effet, puisque les définitions reprises à l'article 3 ne mentionnent nullement cette distinction entre les substances aromatisantes "naturelles" et "identiques aux naturelles.


General authorisation of flavourings should be rejected, regardless of whether they are made using natural or nature-identical flavouring substances.

L'autorisation générale d'une aromatisation doit être rejetée, indépendamment du fait qu'elle soit obtenue à l'aide de substances aromatisantes naturelles ou équivalentes.


Definitions of flavourings (e.g. flavouring substance, flavouring preparation, thermal process flavouring) are clarified and stricter conditions are also introduced for the use of the term “natural” when describing flavourings .

Les définitions des arômes (par exemple, substance aromatisante, préparation aromatisante, arôme obtenu par traitement thermique) sont précisées et des conditions plus strictes sont également introduites pour l’utilisation du terme “naturel” dans la description des arômes.


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