Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fourth type food product
Fresh convenient product
Fresh preparation
Fresh prepared food
Fresh water
Fresh water wind turbine
Fresh waters
Fresh-salt water interface
Freshly prepared dish
Freshly prepared water
Freshly-prepared
Know about ecosystems of fresh water
Sweet water
Understand ecosystems of fresh water
Understand fresh water ecosystems
Understanding ecosystems of fresh water

Translation of "Freshly prepared water " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


fresh-salt water interface [ fresh/salt water interface ]

front salé [ interface eau douce/eau salée | interface eau douce-eau ]


fresh convenient product [ fresh prepared food | fourth type food product ]

quatrième gamme




fresh preparation

préparation fraîche | préparation non fixée




know about ecosystems of fresh water | understand ecosystems of fresh water | understand fresh water ecosystems | understanding ecosystems of fresh water

compréhension des écosystèmes d’eau douce






fresh water wind turbine

éolienne productrice d'eau potable
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Note: A fruit, nut or vegetable preparation of Chapter 20 that has been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the value of fresh goods that are wholly produced or obtained entirely in the territory of any of the ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si la valeur des produits frais qui ont été entièrement produits ou obtenus sur le territoire d’un ou plusieurs pays ALÉCI représente au moins 90 p. 100 de la valeur de tous les produits frais utilisés dans la production de la préparation de légumes, noix et ...[+++]


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or more of the NAFT ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou de plusieurs pays ALÉNA.


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or both of the CCFT ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne sont traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou des deux pays ALÉCC.


38 (1) Canned plums (including prune plums) are properly ripened fresh plums prepared by stemming and washing and are packed whole, unpeeled and unpitted in water with or without sweetening ingredients.

38 (1) Les prunes (y compris les prunes à pruneaux) en conserve sont des prunes fraîches bien mûries, préparées par l’enlèvement des pédoncules et le lavage et emboîtées entières, non pelées et non dénoyautées, dans l’eau, avec ou sans ingrédients d’édulcoration.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
50 (1) Canned spinach is the product prepared from the whole or cut, clean, sound leaves and stems of fresh spinach by sorting, trimming, washing and blanching such leaves and stems which are then packed in water with or without the addition of salt.

50 (1) Les « épinards en conserve » sont le produit préparé à partir de feuilles et de tiges en bon état, propres, entières ou coupées, d’épinards frais, en triant, parant, lavant et blanchissant ces feuilles et ces tiges, mises ensuite en conserve dans l’eau avec ou sans addition de sel.


AE. whereas the objective of the Strategic Environmental Impact Assessment Directive , Article 3 of which explicitly covers tourism and urbanisation, is to provide for a high level of protection of the environment and to contribute to the integration of environmental considerations into the preparation and adoption of plans and programmes with a view to promoting sustainable development; and whereas the Water Framework Directive requires Member States to prevent the deterioration of their waters and to promote the sustainable use ...[+++]

AE. considérant que l'objectif de la directive relative à l'évaluation stratégique de l'impact sur l'environnement , dont l'article 3 couvre explicitement le tourisme et l'urbanisation, est de fournir un degré élevé de protection de l'environnement et de contribuer à l'intégration des considérations environnementales dans l'élaboration et l'adoption des plans et des programmes dans le but de promouvoir le développement durable, et considérant que la directive-cadre sur l'eau exige des États membres qu'ils préviennent la détérioration de leurs eaux et qu'ils préconisent une utilisation durable de leurs ressources en eau douce,


AE. whereas the objective of the Strategic Environmental Impact Assessment Directive , Article 3 of which explicitly covers tourism and urbanisation, is to provide for a high level of protection of the environment and to contribute to the integration of environmental considerations into the preparation and adoption of plans and programmes with a view to promoting sustainable development; and whereas the Water Framework Directive requires Member States to prevent the deterioration of their waters and to promote the sustainable use ...[+++]

AE. considérant que l'objectif de la directive relative à l'évaluation stratégique de l'impact sur l'environnement , dont l'article 3 couvre explicitement le tourisme et l'urbanisation, est de fournir un degré élevé de protection de l'environnement et de contribuer à l'intégration des considérations environnementales dans l'élaboration et l'adoption des plans et des programmes dans le but de promouvoir le développement durable, et considérant que la directive-cadre sur l'eau exige des États membres qu'ils préviennent la détérioration de leurs eaux et qu'ils préconisent une utilisation durable de leurs ressources en eau douce,


Ae. whereas the objective of the Strategic Environmental Impact Assessment Directive, Article 3 of which explicitly covers tourism and urbanisation, is to provide for a high level of protection of the environment and to contribute to the integration of environmental considerations into the preparation and adoption of plans and programmes with a view to promoting sustainable development; and whereas the Water Framework Directive requires Member States to prevent the deterioration of their waters and to promote the sustainable use ...[+++]

Ae. considérant que l’objectif de la directive relative à l’évaluation stratégique de l’impact sur l’environnement, dont l’article 3 couvre explicitement le tourisme et l’urbanisation, est de fournir un degré élevé de protection de l’environnement et de contribuer à l’intégration des considérations environnementales dans l’élaboration et l’adoption des plans et des programmes dans le but de promouvoir le développement durable, et considérant que la directive-cadre sur l’eau exige des États membres qu’ils préviennent la détérioration de leurs eaux et qu’ils préconisent une utilisation durable de leurs ressources en eau douce,


clean seawater: sea water, brackish water or seawater preparations made from fresh water, free from microbiological contamination, objectionable substances and/or toxic marine plankton in such quantities likely to adversely affect the health quality of bivalve molluscs and fishery products.

"Eau de mer propre": eau de mer ou eau saumâtre ne présentant pas de contamination microbiologique, de substances nocives et/ou de plancton marin toxique en quantités susceptibles d'avoir une incidence négative sur la qualité sanitaire des mollusques bivalves et des produits de la pêche.


2. 12 clean seawater: sea water, brackish water or seawater preparations made from fresh water, free from microbiological contamination, objectionable substances and/or toxic marine plankton in such quantities likely to adversely affect the health quality of bivalve molluscs and fishery products.

2. 12 Eau de mer propre: eau de mer, eau saumâtre ne présentant pas de contamination microbiologique, de substances nocives et/ou de plancton marin toxique en quantités susceptibles d’avoir une incidence négative sur la qualité sanitaire des mollusques bivalves et des produits de la pêche.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Freshly prepared water' ->

Date index: 2020-12-15
w