Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer knives for meat processing activities
Administer meat processing equipment in cooling rooms
Employ knives for deboning processes
Employ meat processing equipment in cooling rooms
Handle knives for cutting activities
Handle knives for meat processing activities
Handle meat processing equipment in cooling rooms
Handling knives for cutting activities
Use knives for deboning processes
Use knives for meat processing activities
Utilise knives for meat processing activities
Utilise meat processing equipment in cooling rooms

Translation of "Handle knives for meat processing activities " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
use knives for meat processing activities | utilise knives for meat processing activities | administer knives for meat processing activities | handle knives for meat processing activities

utiliser des couteaux à découper la viande


handling knives for cutting activities | use knives for deboning processes | employ knives for deboning processes | handle knives for cutting activities

utiliser des couteaux pour diverses opérations de découpe


employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms

manipuler du matériel de traitement des viandes en chambre froide
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Fane Valley of the UK is a farmer owned cooperative society active in the slaughtering of cattle and ovine animals, meat processing and the collection and processing of animal by-products in Ireland and the UK.

Fane Valley (Royaume-Uni) est une société coopérative, détenue par des agriculteurs, active dans l'abattage de bovins et d'ovins, la transformation de leur viande et la collecte et le traitement de sous-produits animaux en Irlande et au Royaume-Uni.


Slaney Foods JV (Ireland) has two divisions: Slaney Food International comprising its cattle slaughtering and beef meat processing business located in Ireland and Irish Country Meats encompassing its sheep/lambs slaughtering activities and mutton and lamb business in Ireland and Belgium.

Slaney Foods JV (Irlande) comporte deux sections: Slaney Food International, regroupant ses activités d'abattage et de transformation de viande de bœuf, située en Irlande, et Irish Country Meats, englobant ses activités d'abattage et de transformation de viande de mouton/d'agneau en Irlande et en Belgique.


Fane Valley Co-operative Society Limited (United Kingdom) is a farmer owned co-operative and is active in meat processing, porridge oats and breakfast cereals, feeds, and owns a network of retail shops for farm requisites.

Fane Valley Co-operative Society Limited (Royaume-Uni) est une coopérative détenue par des agriculteurs, qui exerce des activités dans les secteurs de la transformation de viande, des flocons d'avoine et des céréales pour petit-déjeuner ainsi que des aliments pour animaux et qui possèdent un réseau de magasins de détail vendant des articles pour l'agriculture.


While the soybean value chain starts with research and development of soybean varieties, it also includes production and growing of specialized varieties by Canadian producers, the identity preserved handling system and specialized processing activities of the grain elevator sector, and the transportation system that moves soybeans to market via truck, rail, lake freighters, or ocean-going freighters.

Bien que cette chaîne commence avec la recherche et la mise au point de variétés du soya, elle comprend aussi la production et la culture de variétés spécialisées par les producteurs canadiens, le système de manutention à identité préservée et les activités de traitement spécialisées du secteur du silo, et le système de transport du soya vers le marché de destination par camion, chemin de fer, cargo hors mer et navire porte-conteneurs transocéanique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
51. No meat product and no substance used in the processing, packaging, labelling or handling of a meat product in a registered establishment shall be contaminated.

51. Aucun produit de viande ni aucune substance servant à la transformation, à l’emballage, à l’étiquetage ou à la manutention d’un produit de viande dans l’établissement agréé ne doit être contaminé.


51. No meat product and no substance used in the processing, packaging, labelling or handling of a meat product in a registered establishment shall be contaminated.

51. Aucun produit de viande ni aucune substance servant à la transformation, à l’emballage, à l’étiquetage ou à la manutention d’un produit de viande dans l’établissement agréé ne doit être contaminé.


(d) be separate from and have no direct access to living quarters or any other area in which activities are carried out that are incompatible with the handling of a meat product;

d) est séparé des locaux d’habitation et des aires où se déroulent des activités incompatibles avec la manutention des produits de viande et ne donne pas directement sur ces endroits;


(d) be separate from and have no direct access to living quarters or any other area in which activities are carried out that are incompatible with the handling of a meat product;

d) est séparé des locaux d’habitation et des aires où se déroulent des activités incompatibles avec la manutention des produits de viande et ne donne pas directement sur ces endroits;


Those uses should be authorised in meat preparations to which ingredients have been injected and in meat preparations composed of meat parts that have been handled differently: minced, sliced or processed and that are combined together, e.g. roulades containing minced meat.

Il convient d'autoriser cette utilisation dans les préparations de viandes dans lesquelles des ingrédients ont été injectés et dans les préparations de viandes composées de morceaux de viande traités différemment (hachés, tranchés ou transformés) et combinés, telles les paupiettes.


At the request of a Member State and/or the meat industry, the use of Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) to diminish leakage of water in preparations in which ingredients have been injected, in meat preparations composed of meat parts that have been handled differently: minced, sliced or processed and that are combined together, e.g. roulades containing minced meat and in order to maintain juiciness during the preparation ...[+++]

À la demande d'un État membre et/ou de l'industrie de la viande, l'utilisation du phosphate de diamidon acétylé (E 1414) et du phosphate de diamidon hydroxypropylé (E 1442) pour réduire la perte d'eau dans les préparations dans lesquelles des ingrédients ont été injectés et dans les préparations de viandes composées de morceaux de viande traités différemment (hachés, tranchés ou transformés) et combinés, telles les paupiettes, et pour préserver la jutosité lors de la préparation de gyros, souvlaki, bifteki, soutzoukaki, kebapet seftal ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Handle knives for meat processing activities' ->

Date index: 2023-07-22
w