Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Add paint hardener
Add paint hardeners
Append paint hardeners
Cold acclimation
Cold hardening
Core hardening
Corporate property directory
Depth hardening property
Ensure private property security
Ensure security of private property
Ensuring private property security
Freeze hardening
Frost hardening
Full hardening
Hardening properties
Make sure private property is kept secure
Penetration hardening
Record corporate properties
Record corporate property
Recording corporate property
Supplement paint hardeners
Time

Traduction de «Hardening properties » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




depth hardening property

propriété de durcissement en profondeur


add paint hardener | supplement paint hardeners | add paint hardeners | append paint hardeners

ajouter des durcisseurs dans de la peinture




a distinction is made between direct hardening, single hardening and double hardening

on distingue la trempe directe, la trempe simple et la trempe double


core hardening | full hardening | penetration hardening

trempe à coeur


cold hardening [ frost hardening | freeze hardening | cold acclimation ]

endurcissement au froid [ acclimatation au froid ]


ensure security of private property | ensuring private property security | ensure private property security | make sure private property is kept secure

assurer la sécurité de propriétés privées


record corporate properties | recording corporate property | corporate property directory | record corporate property

enregistrer les biens d'une société
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Addition of an anti-caking agent to salt and its substitutes is considered necessary in order to improve flow properties and to avoid the formation of hardened agglomerates when exposed to moisture and during storage.

L'ajout d'un antiagglomérant dans le sel et ses substituts est jugé nécessaire pour améliorer leur fluidité et éviter la formation d'agglomérats durs en cas d'exposition à l'humidité et durant le stockage.


Information shall be provided on other hazards which do not result in classification but which may contribute to the overall hazards of the substance or mixture, such as formation of air contaminants during hardening or processing, dustiness, explosive properties which do not fulfil the classification criteria of part 2 Section 2.1 of Annex I to Regulation (EC) No 1272/2008, dust explosion hazards, cross-sensitisation, suffocation, freezing, high potency for odour or taste, or environmental effects like hazards to soil-dwelling organi ...[+++]

Des informations doivent être données sur d'autres dangers qui n'entraînent pas la classification, mais qui peuvent contribuer aux dangers généraux de la substance ou du mélange, tels que la formation de contaminants atmosphériques pendant le durcissement ou le traitement, l'empoussiérage, les propriétés explosives qui ne satisfont pas aux critères de classification énoncés à l'annexe I, partie 2, section 2.1, du règlement (CE) no 1272/2008, les risques de coups de poussière, la sensibilisation croisée, l'asphyxie, la congélation, la sensibilisation très puissante de l'odorat ou du goût, ainsi qu'aux effets sur l'environnement, tels que les dangers pour les organismes du sol ou encore le potentiel ...[+++]


Information shall be provided on other hazards which do not result in classification but which may contribute to the overall hazards of the substance or mixture, such as formation of air contaminants during hardening or processing, dustiness, explosive properties which do not fulfil the classification criteria of part 2 Section 2.1 of Annex I to Regulation (EC) No 1272/2008, dust explosion hazards, cross-sensitisation, suffocation, freezing, high potency for odour or taste, or environmental effects like hazards to soil-dwelling organi ...[+++]

Des informations doivent être données sur d'autres dangers qui n'entraînent pas la classification, mais qui peuvent contribuer aux dangers généraux de la substance ou du mélange, tels que la formation de contaminants atmosphériques pendant le durcissement ou le traitement, l'empoussiérage, les propriétés explosives qui ne satisfont pas aux critères de classification énoncés à l'annexe I, partie 2, section 2.1, du règlement (CE) no 1272/2008, les risques de coups de poussière, la sensibilisation croisée, l'asphyxie, la congélation, la sensibilisation très puissante de l'odorat ou du goût, ainsi qu'aux effets sur l'environnement, tels que les dangers pour les organismes du sol ou encore le potentiel ...[+++]


Addition of an anti-caking agent to salt and its substitutes is considered necessary in order to improve flow properties and to avoid the formation of hardened agglomerates when exposed to moisture and during storage.

L'ajout d'un antiagglomérant dans le sel et ses substituts est jugé nécessaire pour améliorer leur fluidité et éviter la formation d'agglomérats durs en cas d'exposition à l'humidité et durant le stockage.


w