Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conduct ante-mortem veterinary health inspection
Conduct veterinary health check before slaughter
Health dues on slaughtering and cutting

Traduction de «Health dues on slaughtering and cutting » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
health dues on slaughtering and cutting

redevances sanitaires d'abattage et de découpage


conduct ante-mortem veterinary health check of animals intended for consumption | conduct veterinary health check before slaughter | conduct ante-mortem veterinary health inspection | conduct ante-mortem veterinary health inspection of food production animals

inspection sanitaire vétérinaire avant abattage
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(20) ‘preparation’ means the operations of preserving or processing of organic products, including slaughter and cutting for livestock products, packaging, labelling or alterations made to the labelling relating to organic production.

(20) «préparation», les opérations de conservation ou de transformation des produits biologiques (y compris l'abattage et la découpe pour les produits animaux), l'emballage, l'étiquetage ou les modifications apportées à l'étiquetage concernant la production biologique.


– familiarity with the meat industry organisation, production methods, international trade and slaughter and cutting technology,

connaissance de l'industrie de la viande (organisation, méthodes de production, commerce international et technologie d'abattage et de découpe),


2. Regrets the fact that the report ignores the EFSA recommendation on developing strategies to reduce the volume of transport and the long-distance transport of animals for slaughter and cut journey times, in order to diminish the risk of transport-associated disease outbreaks;

2. regrette que le rapport ne tienne pas compte de la recommandation de l’EFSA relative à l’élaboration de stratégies visant à réduire le volume de transport, le transport longue distance d’animaux destinés à l’abattage ainsi la durée des trajets, afin de réduire le risque d’épidémies liées au transport;


(i)‘preparation’ means the operations of preserving and/or processing of organic products, including slaughter and cutting for livestock products, and also packaging, labelling and/or alterations made to the labelling concerning the organic production method.

i)«préparation», les opérations de conservation et/ou de transformation des produits biologiques (y compris l'abattage et la découpe pour les produits animaux), ainsi que l'emballage, l'étiquetage et/ou les modifications apportées à l'étiquetage concernant le mode de production biologique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘preparation’ means the operations of preserving and/or processing of organic products, including slaughter and cutting for livestock products, and also packaging, labelling and/or alterations made to the labelling concerning the organic production method.

«préparation», les opérations de conservation et/ou de transformation des produits biologiques (y compris l'abattage et la découpe pour les produits animaux), ainsi que l'emballage, l'étiquetage et/ou les modifications apportées à l'étiquetage concernant le mode de production biologique.


familiarity with the meat industry organisation, production methods, international trade and slaughter and cutting technology,

connaissance de l'industrie de la viande (organisation, méthodes de production, commerce international et technologie d'abattage et de découpe),


—familiarity with the meat industry organisation, production methods, international trade and slaughter and cutting technology,

—connaissance de l'industrie de la viande (organisation, méthodes de production, commerce international et technologie d'abattage et de découpe),


familiarity with the meat industry organisation, production methods, international trade and slaughter and cutting technology,

connaissance de l'industrie de la viande (organisation, méthodes de production, commerce international et technologie d'abattage et de découpe);


keeping oversight of the activities carried out by the staff of the establishment on an on-going basis, and at all stages of the slaughtering and cutting process.

la surveillance permanente des activités du personnel de l'entreprise de transformation de viande à tous les stades du processus d'abattage et de découpe.


2. Whenever the audit of good hygienic practices or HACCP -based procedures or other investigations reveal that meat may be placed on the market that, according to heading II. E of this sub-chapter, is to be considered unfit for human consumption, and the food business operator fails to adapt immediately the procedures, the slaughtering or cutting process shall be stopped.

2. Lorsque le contrôle des bonnes pratiques en matière d'hygiène ou de l'application des procédures HACCP ou d'autres investigations révèlent que de la viande qui, conformément au point II. E du présent sous-chapitre, doit être considérée comme impropre à la consommation humaine, pourrait être mise sur le marché et que l'exploitant du secteur alimentaire omet d'adapter immédiatement les procédures, la chaîne d'abattage ou de découpe doit être arrêtée.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Health dues on slaughtering and cutting' ->

Date index: 2023-02-21
w