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Hog and pork markets
Hog farmer
Hog producer
Pig farmer
Pork producer
Special Committee for Hogs and Pork

Translation of "Hog and pork markets " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


hog producer [ pork producer | pig farmer | hog farmer ]

éleveur de porcs [ producteur de porcs | productrice de porcs ]


Special Committee for Hogs and Pork

Comité spécial pour les porcs et la viande porcine
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
2. Subject to section 3, this Order applies to the marketing, in interprovincial and export trade by persons in Ontario, of weanling hogs that are not marketed for the purpose of slaughter and all other hogs that are marketed for the purpose of slaughter.

2. Sous réserve de l’article 3, la présente ordonnance s’applique à la commercialisation, sur les marchés interprovincial et international, par des personnes se trouvant en Ontario, des porcelets sevrés et non commercialisés pour la boucherie et des autres porcs commercialisés pour la boucherie.


Canada Pork International is a joint venture of the Canadian Pork Council and the Canadian Meat Council, providing a coordinated approach in the pursuit of increased exports by the Canadian hog and pork industry.

Canada Porc International est une entreprise en coparticipation du Conseil canadien du porc et du Conseil canadien des viandes, destinée à coordonner nos démarches visant à accroître les exportations de porc canadien.


— for Avril: activities throughout the oil and protein sectors including the slaughtering of pigs and the production, marketing and sale of pork products for human and animal consumption.

Avril: activités dans les secteurs des huiles et des protéines, notamment l’abattage de porcs et la production, la commercialisation et la vente de produits à base de porc destinés à la consommation humaine et animale,


Announcing three new programs to assist the hog industry, including the International Pork Marketing Fund ($17 million) for market research, promotion and access initiatives to find new customers for Canadian pork products, Hog Industry Loan Loss Reserve Program to help the Canadian hog industry by providing government-backed credit to help viable operations weather the current economic uncertainty and the Hog Farm Transition Program ($75 million) to help struggling operations to transition out of the industry.

annonce de trois nouveaux programmes afin d'aider l'industrie du porc, notamment le Fonds de commercialisation du porc à l'échelle internationale (17 millions de dollars) pour effectuer des études de marché, des programmes de promotion et d'accès dans le but de trouver de nouveaux clients pour les produits du porc canadien; le Programme de réserve pour pertes sur prêts dans l'industrie du porc afin d'aider l'industrie canadienne du porc en fournissant un crédit garanti par le gouvernement pour soutenir les exploitations viables à com ...[+++]


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Work done by the Ontario pork marketing board shows that in Ontario we probably have an economic advantage in terms of the way we feed our hogs.

Le travail fait par la Commission ontarienne de commercialisation du porc montre qu'en Ontario, nous avons probablement un avantage économique en ce qui a trait à la façon dont nous alimentons nos porcs.


Additionally, the accompanying document "Analysis on price transmission along the food chain in the EU" of the Commission Communication "A better Functioning Food Chain in Europe"[22] identifies for the period 2007 - 2009 a rather low and asymmetric transmission of prices from agricultural producers to consumers in the analysed markets (e.g., pork and dairy), which could be due, in part, to possible imbalances in bargaining power and/or anti-competitive practices in the food chain.

En outre, le document intitulé «Analysis on price transmission along the food chain in the EU» (Analyse de la transmission des prix dans la chaîne alimentaire dans l'UE) accompagnant la communication de la Commission «Une chaîne d'approvisionnement alimentaire plus performante en Europe»[22] constate, pour la période 2007-2009, une transmission assez faible et asymétrique des prix entre producteurs agricoles et consommateurs sur les marchés étudiés (par ex. la viande de porc et les produits laitiers) qui serait, en partie, due à de po ...[+++]


This means that the authority to define quality standards and the system of classifying carcasses on the beef, veal and pork markets, the authority to determine trading standards on the egg, poultry and live plant market should be within the competence of the Council, and not the European Commission.

Cela signifie que les compétences relatives à la définition des normes de qualité, au système de classification des carcasses sur les marchés du bœuf, du veau et du porc et à la fixation les règles commerciales sur les marchés des œufs, de la volaille et des plantes vivantes doivent rester aux mains du Conseil et non de la Commission européenne.


Now, under the guise of technical amendments, it is trying to intervene in the pork market, which in combination with the elimination of maize subsidies, will destabilise these areas of agriculture and will again hit farmers’ pockets.

À présent, sous le couvert d’amendements techniques, elle tente d’intervenir sur le marché du porc, une intervention qui, associée à la suppression des subventions sur le maïs, déstabilisera ces secteurs agricoles et aura une fois de plus des répercussions financières pour les agriculteurs.


Will the Commission introduce subsidies for processing and exports, or intervene in the pork market in other ways in the event of a radical drop in the purchase price?

La Commission envisage-t-elle, en cas de chute brutale des prix d’achat, d’accorder des crédits à l’industrie de la conservation, d’octroyer des subventions à l’exportation ou de mettre en œuvre d’autres instruments d’intervention en faveur du marché de la viande porcine?


At the same time that feed prices are going up, what the pork producers do to manage their costs is sell more hogs into the market.

Pour maîtriser leurs coûts, les producteurs vendent davantage de porc sur le marché, ce qui a pour effet de faire baisser les prix.




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Date index: 2024-03-22
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