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Assess clinical outcomes of dental hygiene treatments
Carry out assessments of dental hygiene treatments
HyO
Hygiene Ordinance
Hygiene and microbiological assessment

Translation of "Hygiene and microbiological assessment " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
hygiene and microbiological assessment

appréciation hygiénique et microbiologique


Ordinance of June 26,1995,on the Hygienic and Microbiological Standards on Foods,Utility Articles,Premises,Facilities,and Personnel; Ordinance on Hygiene

Ordonnance du 26 juin 1995 sur les exigences en matière d'hygiène et de microbiologie relatives aux denrées alimentaires,aux objets usuels,aux locaux,aux installations et au personnel; Ordonnance sur l'hygiène | OHyg [Abbr.]


DHA Ordinance of 26 June 1995 on Hygiene and Microbiological Standards for Foods, Utility Articles, Premises, Facilities, and Personnel | Hygiene Ordinance [ HyO ]

Ordonnance du DFI du 26 juin 1995 sur les exigences en matière d'hygiène et de microbiologie relatives aux denrées alimentaires, aux objets usuels, aux locaux, aux installations et au personnel | Ordonnance sur l'hygiène [ OHyg ]


analyse clinical outcomes of dental hygiene interventions | carry out assessments of dental hygiene treatments | assess clinical outcomes of dental hygiene treatments | evaluate clinical outcomes of dental hygiene interventions

évaluer les résultats cliniques des interventions d’hygiène dentaire


Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards

Consultation mixte d'experts FAO/OMS sur l'évaluation des risques liés aux dangers microbiologiques
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Article 4 of that Regulation provides that food business operators are to adopt specific hygiene measures concerning, inter alia, compliance with microbiological criteria for foodstuffs and sampling and analysis requirements.

Son article 4 dispose que les exploitants du secteur alimentaire adoptent des mesures d’hygiène spécifiques en ce qui concerne, notamment, le respect des critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires et des exigences en matière de prélèvement d’échantillons et d’analyse.


Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs (2) lays down microbiological criteria for certain micro-organisms and the implementing rules that are to be complied with by food business operators when implementing the general and specific hygiene measures referred to in Article 4 of Regulation (EC) No 852/2004.

Le règlement (CE) no 2073/2005 de la Commission du 15 novembre 2005 concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires (2) établit les critères microbiologiques applicables à certains micro-organismes et les règles d’application que les exploitants du secteur alimentaire doivent observer lorsqu’ils mettent en œuvre les mesures d’hygiène générales et spécifiques visées à l’article 4 du règlement (CE) no 852/2004.


Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs (5) lays down microbiological criteria for certain micro-organisms and the implementing rules that are to be complied with by food business operators when implementing the general and specific hygiene measures referred to in Article 4 of Regulation (EC) No 852/2004.

Le règlement (CE) no 2073/2005 de la Commission du 15 novembre 2005 concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires (5) établit les critères microbiologiques applicables à certains micro-organismes et les règles d’application que les exploitants du secteur alimentaire doivent observer lorsqu’ils mettent en œuvre les mesures d’hygiène générales et spécifiques visées à l’article 4 du règlement (CE) no 852/2004.


Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs (2) lays down microbiological criteria for certain micro-organisms and the implementing rules to be complied with by food business operators when implementing the general and specific hygiene measures referred to in Article 4 of Regulation (EC) No 852/2004.

Le règlement (CE) no 2073/2005 de la Commission du 15 novembre 2005 concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires (2) établit les critères microbiologiques applicables à certains micro-organismes et les règles d’application que les exploitants du secteur alimentaire doivent observer lorsqu’ils mettent en œuvre les mesures d’hygiène générales et spécifiques visées à l’article 4 du règlement (CE) no 852/2004.


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We have a group of external expert advisers, and I'm going to name them for you: Dr. John Carsley, a public health expert, currently a medical officer of health with Vancouver Coastal Health in B.C., previously from Montreal, with a specific expertise in epidemiology; Dr. Walter Schlech from Dalhousie University in Nova Scotia, a listeria expert in the immunocompromised, and Dr. Schlech was involved in the first recorded event to identify listeria in food in the 1980s; Dr. Mansel Griffiths, a food-borne micro-organism expert from the University of Guelph, who is a director of the Canadian Research Institute for Food Safety, well known to industry as the industrial dairy chair in microbiology; Dr. Bruce Tompkin from Il ...[+++]

Nous pouvons aussi compter sur un groupe d'experts-conseils externes qui est composé des personnes suivantes: le Dr John Carsley, un spécialiste en santé publique actuellement médecin hygiéniste pour la Vancouver Coastal Health de la Colombie-Britannique, qui pratiquait auparavant à Montréal et dont la spécialité est l'épidémiologie; le Dr Walter Schlech de l'Université Dalhousie en Nouvelle-Écosse, un spécialiste des infections à Listeria chez les personnes immunodéficientes qui a joué un rôle dans la première identification de la b ...[+++]


human health risk assessment, food consumption and exposure assessment, environmental risk assessment, animal health risk assessment, toxicology, microbiology, human nutrition, epidemiology, animal health, animal welfare, human medicine, veterinary medicine, food hygiene, food technology, chemistry, biology, biochemistry, life sciences.

évaluation des risques pour la santé humaine, consommation alimentaire et évaluation de l'exposition, évaluation des risques environnementaux, évaluation des risques pour la santé animale, toxicologie, microbiologie, nutrition humaine, épidémiologie, santé animale, bien-être des animaux, médecine humaine, médecine vétérinaire, hygiène alimentaire, technologie alimentaire, chimie, biologie, biochimie, sciences du vivant.


The Food “Hygiene Package”, the Regulation on microbiological criteria for foodstuffs, the Regulation on official feed and food controls, and the Feed Hygiene Regulation, constitute a complementary set of rules to tighten and harmonise EU food safety measures.

Le train de mesures relatives à l'hygiène, le règlement concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires, le règlement relatif aux contrôles officiels des aliments pour animaux et des denrées alimentaires et le règlement relatif à l'hygiène des aliments pour animaux représentent un ensemble complémentaire de règles visant à renforcer et harmoniser l'action de l'Union dans le domaine de la sécurité alime ...[+++]


This Directive establishes detailed hygiene requirements for the collection and transport of animal waste, hygiene requirements for animal-waste processing plants and microbiological requirements concerning the products after processing.

Cette directive fixe des exigences d'hygiène détaillées pour la collecte et le transport de déchets animaux, des exigences d'hygiène pour les établissements de transformation de déchets animaux et des exigences microbiologiques concernant les produits après leur transformation.


The Codex Alimentarius includes provisions in respect of the hygienic and nutritional quality of food, including microbiological norms, provisions for food additives, pesticide residues, contaminants, labelling and presentations, and methods of analysis and sampling.

Le Codex Alimentarius comprend des dispositions concernant la qualité hygiénique et nutritive des aliments, les normes microbiologiques, les additifs alimentaires, les résidus de pesticides, les contaminants, l'étiquetage et la présentation ainsi que les méthodes d'analyse et d'échantillonnage.


In the interests of both patients and the European industry, materials specialists from Switzerland, Germany, France and the United Kingdom are combining with leading prothesis producers (e.g. CERASIV) and experienced testing organisations to develop advanced test methods which will more adequately reflect the loading placed upon the joint under conditions met during daily life. A more rapid identification of microbiological contamination. Current microbiological activity tests have their origins in the nineteenth century and are widely used in various sectors (e.g. assessment ...[+++]

Dans l'intérêt des patients aussi bien que de l'industrie européenne, des spécialistes de l'étude des matériaux de Suisse, d'Allemagne de France et du Royaume-Uni collaborent avec de grands fabricants de prothèses (par ex. CERASIV) et des organismes de normalisation expérimentés afin d'élaborer des méthodes d'essai avancées qui devront mieux refléter les contraintes subies par la prothèse dans les conditions de vie quotidiennes Détection plus rapide des cas de contamination microbiologique Les tests d'activité microbiologique ...[+++]




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'Hygiene and microbiological assessment' ->

Date index: 2023-02-09
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