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Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Cream powder
Dairy ice-cream powder
Dried high-fat milk
Euroglaces
European Ice Cream Association
High-fat milk powder
IICA
Ice cream freezer
Ice cream machine
Ice cream maker
Ice cream manufacturing ingredients
Ice-cream bought on impulse
Ice-cream freezer
Ice-cream maker
Ice-cream powder
Impulse ice-cream
Impulse purchase ice-cream
Ingredients for ice cream manufacturing
International Association of Ice Cream Manufacturers
International Ice Cream Association
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
National Association of Ice Cream Manufacturers
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
The manufacturing process of ice cream

Translation of "Ice-cream powder " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below




production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

procédé de fabrication de crèmes glacées


ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


ice-cream bought on impulse | impulse ice-cream | impulse purchase ice-cream

glace d’impulsion | glace qui fait l'objet d'un achat impulsif


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]


ice cream maker [ ice-cream maker | ice cream freezer | ice-cream freezer ]

sorbetière


ice cream freezer | ice cream machine

congélateur de crème glacée | sorbetière


International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]

International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]


dried high-fat milk (1) | high-fat milk powder (2) | cream powder (3)

lait en poudre à forte teneur en matière grasse | lait en poudre enrichi en matière grasse | crème en poudre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The EU is fully using the TRQs established for mushrooms, dairy products such as yogurt and milk and cream in powder, whey, preparations for infant use and sweetcorn, to a lesser extent TRQ on ice cream (though increasingly), and barely its TRQs on cheese (average of 8%) and on sugar confectionery (average of 3%).

L’Union européenne utilise la totalité des contingents tarifaires établis pour les champignons, les produits laitiers tels que le yoghourt, le lait et la crème en poudre, ainsi que pour le petit-lait, les préparations pour l’alimentation des enfants et le maïs doux. Elle utilise dans une moindre mesure les contingents tarifaires pour les glaces (bien que l’on enregistre une augmentation pour ces produits), et utilise à peine ses contingents tarifaires pour le fromage (8 % en moyenne) et pour les sucreries (3 % en moyenne).


On the other side, it can be observed that the EU is using the TRQ established by Colombia for mushrooms, dairy products such as milk and cream in powder, whey and cheese as well as preparations for infant use, sweetcorn and to a lesser extent ice cream and sugar confectionery.

L’UE utilise quant à elle les contingents tarifaires établis par la Colombie pour les champignons, les produits laitiers tels que le lait et la crème en poudre, le petit-lait et le fromage, les préparations pour l’alimentation des enfants, le maïs doux et, dans une moindre mesure, les glaces et les sucreries.


On the other side, it can be observed that the EU is using the TRQ established by Colombia for mushrooms, dairy products such as milk and cream in powder, whey and cheese as well as preparations for infant use, sweetcorn and to a lesser extent ice cream and sugar confectionery.

L’UE utilise quant à elle les contingents tarifaires établis par la Colombie pour les champignons, les produits laitiers tels que le lait et la crème en poudre, le petit-lait et le fromage, les préparations pour l’alimentation des enfants, le maïs doux et, dans une moindre mesure, les glaces et les sucreries.


Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)


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Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk (SOR/95-196)

Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré) (DORS/95-196)


So there is a differentiated market for ice cream in Canada, with the top end continuing to use fresh milk and fresh cream and the bottom end using all kinds of combinations and mixtures of powders, butter oil, sugar, and God knows what else.

Donc, il existe plusieurs marchés différents pour la crème glacée au Canada. Le sommet de l'échelle continue à utiliser le lait frais et la crème fraîche et le bas de l'échelle utilise toutes sortes de combinaisons et de mélanges de poudres, d'huile de beurre, de sucres, et Dieu sait quoi d'autre.


So there is a differentiated market for ice cream in Canada, with the top end continuing to use fresh milk and fresh cream and the bottom end using all kinds of combinations and mixtures of powders, butter oil, sugar, and God knows what else.

Donc, il existe plusieurs marchés différents pour la crème glacée au Canada. Le sommet de l'échelle continue à utiliser le lait frais et la crème fraîche et le bas de l'échelle utilise toutes sortes de combinaisons et de mélanges de poudres, d'huile de beurre, de sucres, et Dieu sait quoi d'autre.


Constructive proposals such as the use of milk powder to feed calves, establishing minimum prices for cheese products, clear labelling of cheese analogues and the use of butter fat to assist in the manufacture of ice cream and bakery products have been around for a long time.

Des propositions constructives comme l’utilisation de lait en poudre pour nourrir les veaux, la fixation de prix minimaux pour les fromages, un étiquetage clair des succédanés de fromage et l’utilisation de beurre pour la fabrication de crème glacée et de produits de boulangerie existent depuis longtemps.


Preparations, excluding yoghurt and yoghurt powder, for the manufacture of ice-cream falling within CN codes 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 and 2106 90 98, which contain 10 % or more by weight of milkfat but not more than 33 %, together with one or more flavourings and emulsifiers or stabilisers, and suitable for consumption without further treatment other than the addition of water if required, any mechanical treatment necessary, and freezing.

les préparations, à l'exclusion du yoghourt et du yoghourt en poudre, pour la confection de glaces alimentaires relevant des codes NC 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 et 2106 90 98 de la nomenclature combinée, dont la teneur en poids de matières grasses provenant du lait est supérieure ou égale à 10 % et inférieure ou égale à 33 %, qui contiennent un ou plusieurs parfums ainsi que des agents émulsifiants ou stabilisateurs et qui sont aptes à la consommation sans aucune autre opération que l'addition éventuelle d'eau, les traitements mécaniques éventuellement nécessaires et la congélation.


J) Definition/classification * restrictive definition of fondue cheese; * tariff classification of ice cream powder; * minimum protein content of skimmed milk powder.

J) Définition/classification * Définition restrictive du fromage pour fondue * Classification tarifaire de la poudre pour crème glacée * Contenu minimum en protéines de la poudre de lait écrémé.


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