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Canada Livestock and Meat Trade Report
European Cattle and Meat Trade Union
European Livestock and Meat Trades Union
European Livestock and Meat Trading Union
Livestock and meat trade report
UECBV

Translation of "Livestock and meat trade report " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
Canada Livestock and Meat Trade Report

Rapport sur le marché des bestiaux et de la viande au Canada


livestock and meat trade report

rapport sur le commerce des bestiaux et de la viande


European Cattle and Meat Trade Union | European Livestock and Meat Trades Union | European Livestock and Meat Trading Union | UECBV [Abbr.]

Union européenne du commerce du bétail et de la viande | UECBV [Abbr.]


Commission of the Common Market European Union of the Livestock and Meat Trade-UECBV

Union européenne du commerce du bétail et de la viande-UECBV-Commission du marché commun


European Livestock and Meat Trading Union

Union européenne de commerce du bétail et de la viande
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
27. Urges the Commission, when negotiating bilateral trade agreements with third countries, to require those countries to comply with European animal welfare rules when exporting both livestock and meat products to the Community market.

27. invite instamment la Commission, lorsqu'elle négocie des accords commerciaux bilatéraux avec des pays tiers, à exiger de ces pays qu'ils respectent les règles de l'Union en matière de bien-être animal lorsqu'ils exportent du bétail et des produits carnés sur le marché de l'Union.


109. Recognises that the cultivation of cereals and soya as feed for livestock is responsible for substantial greenhouse gas emissions; recalls the report entitled “Livestock’s Long Shadow” issued by the UN Food and Agriculture Organization in November 2006, which states that the livestock industry is responsible for 18% of the world’s total greenhouse gas emissions; considers that a switch from intensive livestock production to extensive sustainable systems should be encouraged while total meat ...[+++]

109. reconnaît que la culture de céréales et de soja pour nourrir le bétail contribue de façon considérable aux émissions de gaz à effet de serre; rappelle que le rapport "Livestock's Long Shadow" publié en novembre 2006 par la FAO estime que le secteur de l'élevage représente 18 % du total des émissions de gaz à effet de serre dans le monde; considère qu'il faut encourager le passage de l'élevage intensif à des systèmes extensifs durables, mais que la consommation totale ...[+++]


(2) Member States shall provide the Commission every 3 years, and for the first time twelve months after the adoption of the current Regulation, with quality reports on livestock statistics, slaughtering statistics and meat production forecasts.

(2) Les États membres transmettent à la Commission tous les trois ans, et pour la première fois douze mois après l'adoption du présent règlement, des rapports de qualité relatifs aux statistiques du cheptel, aux statistiques des abattages et aux prévisions de la production de viande.


Report: Friedrich-Wilhelm Graefe zu Baringdorf (A6-0130/2008) - Meat and livestock statistics on the proposal for a regulation of the European Parliament and of the Council concerning meat and livestock statistics [COM(2007)0129 - C6-0099/2007 - 2007/0051(COD)] Committee on Agriculture and Rural Development Rule 131

Rapport Friedrich-Wilhelm Graefe zu Baringdorf (A6-0130/2008) - Statistiques de la viande et du cheptel sur la proposition de règlement du Parlement européen et du Conseil concernant les statistiques de la viande et du cheptel [COM(2007)0129 - C6-0099/2007 - 2007/0051(COD)] Commission de l'agriculture et du développement rural Article 131 du Règlement PE


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Report: Friedrich-Wilhelm Graefe zu Baringdorf (A6-0130/2008) - Meat and livestock statistics on the proposal for a regulation of the European Parliament and of the Council concerning meat and livestock statistics [COM(2007)0129 - C6-0099/2007 - 2007/0051(COD)] Committee on Agriculture and Rural Development Rule 131

Rapport Friedrich-Wilhelm Graefe zu Baringdorf (A6-0130/2008) - Statistiques de la viande et du cheptel sur la proposition de règlement du Parlement européen et du Conseil concernant les statistiques de la viande et du cheptel [COM(2007)0129 - C6-0099/2007 - 2007/0051(COD)] Commission de l'agriculture et du développement rural Article 131 du Règlement PE


In light of the experience gained in applying such voluntary labelling schemes, it is appropriate for the Commission to submit a report on the possible introduction of a specific harmonised mandatory labelling scheme at Community level for chicken meat, meat products and preparations based on compliance with animal welfare standards, including the possible socioeconomic implications, the effects on the Community’s economic partners ...[+++]

Il convient que la Commission présente, à la lumière des résultats obtenus dans le cadre de la mise en œuvre de ces systèmes d’étiquetage facultatif, un rapport sur la mise en place éventuelle, au niveau communautaire, d’un système d’étiquetage obligatoire harmonisé conçu pour la viande de poulet et les produits et préparations à base de viande de poulet et fondé sur le respect des normes en matière de bien-être des animaux. Ce rap ...[+++]


In light of the experience gained in applying such voluntary labelling schemes, it is appropriate for the Commission to submit a report on the possible introduction of a specific harmonised mandatory labelling scheme at Community level for chicken meat, meat products and preparations based on compliance with animal welfare standards, including the possible socioeconomic implications, the effects on the Community’s economic partners ...[+++]

Il convient que la Commission présente, à la lumière des résultats obtenus dans le cadre de la mise en œuvre de ces systèmes d’étiquetage facultatif, un rapport sur la mise en place éventuelle, au niveau communautaire, d’un système d’étiquetage obligatoire harmonisé conçu pour la viande de poulet et les produits et préparations à base de viande de poulet et fondé sur le respect des normes en matière de bien-être des animaux. Ce rap ...[+++]


Therefore, under Article 87(1) of Treaty, by releasing livestock farmers and slaughterhouse from a financial burden, the rendering levy gives a financial advantage to ‘certain undertakings’, affecting ‘trade between Member States’ and ‘distort(ing) competition’, by reducing the cost of French meat exports and burdening meat imports with the cost of destroying dangerous livestock products, a ...[+++]

Ainsi, selon les termes de l’article 87, paragraphe 1, du traité, en libérant les éleveurs et les abattoirs d’une charge pécuniaire leur incombant, la taxe d’équarrissage a procuré un avantage économique à «certaines entreprises» qui affecte les «échanges entre États membres» et «fausse la concurrence», en ce qu’elle réduit le coût des exportations françaises de viandes et en ce qu’elle grève les importations de viandes du coût de l’élimination de produits animaux dangereux, coût qu’elles supportent déjà dans leur pays d’origine.


As far as rendering undertakings, livestock farmers and slaughterhouses, cutting plants and butchers holding SRM are concerned, the fact that there is trade in meat products between Member States is plain from the existence of various market organisations in the sector, which are listed in recital 124.

En ce qui concerne les entreprises d’équarrissage, les éleveurs et les abattoirs, les ateliers de découpe et les bouchers détenant des MRS, le fait qu’il y ait des échanges de produits de la viande entre États membres est bien démontré par l’existence de plusieurs organisations communes de marché dans le secteur, énumérées au considérant 124.


3.14. The Commission will present a report by 31 December 2003 concerning the availability of originally reared livestock with a view to presenting a proposal, if appropriate, to the Standing Committee aimed at ensuring that all organic meat production should come from animals that were born and raised on organic-production holdings.

3.14. La Commission présentera un rapport, d'ici au 31 décembre 2003, sur l'offre d'animaux provenant du mode d'élevage biologique, en vue de présenter, le cas échéant, une proposition au comité permanent, destinée à assurer que toute la viande issue du mode de production biologique provienne d'animaux nés et élevés dans des exploitations en agriculture biologique.




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Date index: 2021-03-16
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