Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
AC broth
APHA m-Endo broth
APHA-compliant m-Endo broth
All culture broth
All-culture broth
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Bouillon
Cold meats
Consommé
Corned beef
Fish broth
Fish stock
Foie gras
Frogs' legs
Game
Game meat
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
Lauryl sulfate tryptose broth
Lauryl sulphate tryptose broth
M-Endo broth APHA
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat broth
Meat extract
Meat paste
Meat product
Meat stock
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products
Wild game meat
Wild-game meat

Translation of "Meat broth " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
meat broth (1) | meat stock (2) | bouillon (3) | consommé (4)

bouillon de viande | consommé de viande


APHA-compliant m-Endo broth [ APHA m-Endo broth | m-Endo broth APHA ]

bouillon m-endo recommandé par l'APHA [ bouillon m-endo APHA | bouillon APHA M-Endo ]


all-culture broth [ all culture broth | AC broth ]

bouillon toutes cultures [ bouillon AC ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


lauryl sulfate tryptose broth [ lauryl sulphate tryptose broth ]

bouillon tryptosé au lauryl-sulfate


wild game meat (1) | wild-game meat (2) | game meat (3) | game (4)

gibier


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in category 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.2: Processed meat; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Émulsions d’huiles aromatisantes utilisées dans les catégories 01.8: succédanés de produits laitiers, y compris blanchisseurs de boissons, 04.2.5: confitures, gelées, marmelades et produits similaires, 04.2.5.4: beurres de fruits à coque et pâtes à tartiner à base de fruits à coque, 08.2: viandes transformées, 12.5 soupes, potages et bouillons, et 14.1.5.2: autres, uniquement café instantané et thé et plats prêts à consommer à base de céréales.


(m) where the addition of water to a meat product is permitted in Column III of an item of this Schedule, the addition of ice and meat broth is also permitted;

m) lorsqu’il est permis d’ajouter de l’eau à un produit de viande selon la colonne III de l’annexe, il est également permis d’ajouter de la glace et du bouillon gras;


Flavouring-oil emulsions used in categories 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.3: Meat products; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Émulsions d'huiles aromatisantes utilisées dans les catégories: 01.8 “Succédanés de produits laitiers, y compris blanchisseurs de boissons”; 04.2.5 “Confitures, gelées, marmelades et produits similaires”; 04.2.5.4 “Beurres de fruits à coque et pâtes à tartiner à base de fruits à coque”; 08.3 “Produits à base de viande”; 12.5 “Soupes, potages et bouillons”; 14.1.5.2 “Autres”, uniquement le café instantané, le thé et les plats prêts à consommer à base de céréales.


Boneless (naming the poultry) shall be canned poultry meat from which the bones and skin have been removed, shall contain not less than 50 per cent of the named poultry meat, as determined by official method FO-39, Determination of Meat in Boneless Poultry, October 15, 1981, and may contain broth having a specific gravity of not less than 1.000 at a temperature of 50°C.

La (nom de la volaille) désossée doit être de la viande de volaille en conserve, débarrassée des os et de la peau; elle doit renfermer au moins 50 pour cent de viande de la volaille nommée, déterminé selon la méthode officielle FO-39, Détermination de viande dans la volaille désossée, 15 octobre 1981, et elle peut renfermer du bouillon dont la densité est d’au moins 1,000 à la température de 50 °C.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Broth that is used in canned (naming the poultry) shall be the liquid in which the poultry meat has been cooked.

Le bouillon utilisé dans la (nom de la volaille) en conserve doit être le liquide dans lequel on a fait cuire la viande de volaille.


Excludes: land and sea snails (01.1.3); lard and other edible animal fats (01.1.5); soups, broths and stocks containing meat (01.1.9).

Non compris: escargots et limaces de mer (liparis) (01.1.3); lard et autres graisses animales comestibles (01.1.5); soupes, potages et bouillons contenant de la viande (01.1.9).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Meat broth ' ->

Date index: 2023-03-30
w