Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef Commission Act
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef on the bone
Beef-on-the-bone
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Chopped beef
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Minced beef
Regular ground beef
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewed extra-lean minced beef
Stewed minced beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Traduction de «Minced beef » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché


Stewed extra-lean minced beef

ragoût de bœuf haché extra-maigre


stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

uf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]




Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]

Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In Sweden, X sells a meat preparation under the name 'nötfärs' (minced beef) which consists of 98% minced meat plus salt, ascorbic acid and seasonings. It also sells 'lövbiff' (thinly sliced steak) consisting of 97% beef plus seasoned brine, sodium acetate, trisodium acetate, ascorbic acid and sodium ascorbate.

En Suède, X commercialise sous la dénomination de viande de bœuf hachée («Nötfärs») une préparation de viande contenant 98% de viande hachée, du sel, de l’acide ascorbique et des épices, et sous l’appellation de steak minute («Lövbiff») un produit en tranche composé de viande de bœuf (97%), d’une saumure aromatisée, d’acétate de sodium, de citrate de trisodium, d’acide ascorbique et d’ascorbate de sodium.


In Sweden, X sells a meat preparation under the name 'nötfärs' (minced beef) which consists of 98% minced meat plus salt, ascorbic acid and seasonings. It also sells 'lövbiff' (thinly sliced steak) consisting of 97% beef plus seasoned brine, sodium acetate, trisodium acetate, ascorbic acid and sodium ascorbate.

En Suède, X commercialise sous la dénomination de viande de bœuf hachée («Nötfärs») une préparation de viande contenant 98% de viande hachée, du sel, de l’acide ascorbique et des épices, et sous l’appellation de steak minute («Lövbiff») un produit en tranche composé de viande de bœuf (97%), d’une saumure aromatisée, d’acétate de sodium, de citrate de trisodium, d’acide ascorbique et d’ascorbate de sodium.


Because I can tell the honourable Member that if a consumer buys minced beef in a butcher’s shop in Austria, he has the piece of meat minced in front of his own eyes, and in that case there are no problems either with origin or anything else.

Je puis vous assurer, Monsieur le Député, que lorsqu'un consommateur autrichien achète de la viande hachée chez un boucher, il fait hacher la viande devant lui, ce qui ne pose aucun problème, ni pour l'origine, ni pour quoi que ce soit.


(b) definition of the minced beef, beef trimmings or cut beef referred to in Article 14.

b) la définition de la viande bovine hachée, des résidus de parage de viande bovine ou de la viande bovine découpée visés à l'article 14,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b)definition of the minced beef, beef trimmings or cut beef referred to in Article 14.

b)la définition de la viande bovine hachée, des résidus de parage de viande bovine ou de la viande bovine découpée visés à l'article 14,


(29) For operators or organisations producing and marketing minced beef who may not be in a position to provide all the information required under the compulsory beef labelling system, exceptions ensuring a certain minimum number of indications must be provided.

(29) Il convient de prévoir des dérogations assurant la mention d'un certain nombre minimal d'indications pour les opérateurs ou les organisations produisant ou commercialisant de la viande de boeuf hachée, qui pourraient ne pas être en mesure de fournir toutes les informations requises par le système d'étiquetage obligatoire de la viande bovine.


For operators or organisations producing and marketing minced beef who may not be in a position to provide all the information required under the compulsory beef labelling system, exceptions ensuring a certain minimum number of indications must be provided.

Il convient de prévoir des dérogations assurant la mention d'un certain nombre minimal d'indications pour les opérateurs ou les organisations produisant ou commercialisant de la viande de bœuf hachée, qui pourraient ne pas être en mesure de fournir toutes les informations requises par le système d'étiquetage obligatoire de la viande bovine.


By way of derogation from Article 13(2)(b) and (c) and from Article 13(5)(a)(i) and (ii), an operator or organisation preparing minced beef shall indicate on the label the words ‘prepared (name of the Member State or third country)’, depending on where the meat was prepared, and ‘origin’ where the State or States involved are not the State of preparation.

Par dérogation à l'article 13, paragraphe 2, points b) et c), et paragraphe 5, point a) i) et ii), les opérateurs ou les organisations élaborant de la viande bovine hachée font apparaître sur l'étiquette les mentions «Élaboré (nom de l'État membre ou du pays tiers)» suivant le lieu où la viande a été élaborée et «Origine» lorsque le ou les États concernés ne sont pas les mêmes que l'État d'élaboration.


For operators or organisations producing and marketing minced beef, beef trimmings or cut beef and operators or organisations exporting beef from third countries to the Community, who may not be in a position to provide all the information required under the compulsory beef labelling system, exceptions ensuring a certain minimum number of indications must be provided.

Il convient de prévoir des dérogations assurant la mention d'un certain nombre minimum d'indications pour les opérateurs ou organisations produisant ou commercialisant de la viande de bœuf hachée, des résidus de parage de viande de bœuf ou de la viande de bœuf découpée et pour les opérateurs ou organisations exportant de la viande bovine provenant de pays tiers dans la Communauté, qui pourraient ne pas être en mesure de fournir toutes les informations requises par le système d'étiquetage obligatoire de la viande bovine.


By way of derogation from Article 13(2), the first three indents of Article 13(5) and Article 13(6), an operator or organisation producing minced beef, beef trimmings or cut beef shall at least indicate on the label the Member States, regions or de-boning halls, or third countries, where production of the beef took place.

Par dérogation à l'article 13, paragraphe 2, et à l'article 13, paragraphes 5 et 6, trois premiers tirets, les opérateurs ou organisations produisant de la viande de bœuf hachée, des résidus de parage de viande de bœuf ou de la viande de bœuf découpée font au moins apparaître sur l'étiquette les États membres, régions, ateliers de désossage ou pays tiers ou la viande bovine a été produite.


w