Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Arrange launches of new food products
Coordinate launches of new food products
Creative design project
Diet food
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Engage in the development of new food products
Foods for particular nutritional uses
Join in the development of new food products
Look for new food ingredients
NFP
New Alliance for Food Security and Nutrition
New Alliance for Food and Nutrition Security
New food equation
New food product
New food products
New product programme
New product project
New product work
Parnuts
Participate in the development of a new food product
Participate in the development of new food products
Promote launches of new food products
Regulate launches of new food products
Research new food ingredients
Research of new food ingredients
Researching new food ingredients

Traduction de «New food product » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
new food products | NFP [Abbr.]

nouveaux produits alimentaires | NAP [Abbr.]




arrange launches of new food products | regulate launches of new food products | coordinate launches of new food products | promote launches of new food products

coordonner le lancement de nouveaux produits alimentaires


engage in the development of new food products | join in the development of new food products | participate in the development of a new food product | participate in the development of new food products

participer à l’élaboration de nouveaux produits alimentaires


look for new food ingredients | researching new food ingredients | research new food ingredients | research of new food ingredients

étudier de nouveaux ingrédients alimentaires




New Alliance for Food and Nutrition Security | New Alliance for Food Security and Nutrition

Nouvelle Alliance pour la sécurité alimentaire et la nutrition | NASAN [Abbr.]


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

produit diététique [ aliment de régime | aliment diététique ]


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Code ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux


new product project [ new product programme | new product work | creative design project ]

projet de produit nouveau
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Novel food: food not used for human consumption to a significant degree in the EU before 15 May 1997. This covers a wide range of products, such as food with a new or intentionally modified molecular structure, food using a new food production process (bread treated with UV-light to increase vitamin D content) or produced from microorganisms, fungi or algae (e.g. the use of the micro-algae Schizochytrium sp in foods such as cereal bars, cooking fats, etc. as an alternative source of Docosahexaenoic acid).

Nouvel aliment: denrée alimentaire dont la consommation humaine est restée négligeable dans l’UE avant le 15 mai 1997; Cette définition couvre un large éventail de produits, notamment les denrées alimentaires avec une structure moléculaire nouvelle ou délibérément modifiée, les denrées alimentaires produites à partir d’un procédé de production nouveau (pain traité par lumière UV pour augmenter sa teneur de vitamine D) ou de micro-organismes, de champignons ou d’algues (comme l’utilisation de microalgues Schizochytrium sp dans les denrées alimentaires telles que les barres de céréales, les graisses de cuisson, etc., en tant qu’autre sour ...[+++]


Novel food: food not used for human consumption to a significant degree in the EU before 15 May 1997. This covers a wide range of products, such as food with a new or intentionally modified molecular structure, food using a new food production process (bread treated with UV-light to increase vitamin D content) or produced from microorganisms, fungi or algae (e.g. the use of the micro-algae Schizochytrium sp in foods such as cereal bars, cooking fats, etc. as an alternative source of Docosahexaenoic acid).

Nouvel aliment: denrée alimentaire dont la consommation humaine est restée négligeable dans l’UE avant le 15 mai 1997; Cette définition couvre un large éventail de produits, notamment les denrées alimentaires avec une structure moléculaire nouvelle ou délibérément modifiée, les denrées alimentaires produites à partir d’un procédé de production nouveau (pain traité par lumière UV pour augmenter sa teneur de vitamine D) ou de micro-organismes, de champignons ou d’algues (comme l’utilisation de microalgues Schizochytrium sp dans les denrées alimentaires telles que les barres de céréales, les graisses de cuisson, etc., en tant qu’autre sour ...[+++]


Food, nutrition, agriculture || Preparation of Communication on Sustainable Food Implement Markets in Financial Instruments (MIFID) and Market Abuse Directive (MAD) Proposals on the reform of the Common Agriculture Policy, including promoting sustainable agricultural production, addressing production capacity and climate change. The European Innovation Partnership "Agricultural Productivity and Sustainability" Organic food labelling || Contribution to the Agricultural Market Information System (AMIS) Implementation of the Monitoring Agricultural Resources (MARS) and GEO-GLAM ...[+++]

Alimentation, nutrition, agriculture || Élaboration d’une communication sur l’alimentation durable Mise en œuvre des directives concernant les marchés d'instruments financiers (MIFID) et les abus de marché (DAM) Propositions de réforme de la politique agricole commune, notamment la promotion d'une production agricole durable, la question de la capacité de production et le changement climatique Partenariat européen d’innovation «productivité et développement durable de l’agriculture» Étiquetage des produits alimentaires biologiques || Contribution au système d'information sur les marchés agricoles (SIMA) Mise en œuvre de MARS (surveillanc ...[+++]


13. Welcomes the provisions in the new Food Information to Consumers Law which provides for mandatory place of origin labelling for beef, pigmeat, poultrymeat and sheepmeat; calls on the Commission to put forward, as soon as possible, legislative proposals to improve traceability in the food chain by introducing mandatory labelling for those meat products specifying place of birth, place of rearing and place of slaughter where those places are different; calls, in addition, for legislative proposals on mandatory place of origin labe ...[+++]

13. se félicite des dispositions de la nouvelle législation sur l'information des consommateurs concernant les denrées alimentaires, qui prévoit l'étiquetage obligatoire du lieu d'origine pour la viande de bœuf, de porc, de volaille et de mouton; invite la Commission à présenter dès que possible des propositions législatives pour améliorer la traçabilité dans la chaîne alimentaire en rendant obligatoire, pour ces produits à base de viande, l'étiquetage des lieux d'origine, d'élevage et d'abattage s'ils sont différents; plaide en outre en faveur de propositions législatives sur l'étiquetage obligatoire du lieu d'origine pour le lait et ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I fully agree that it is essential to uphold the precautionary principle. However, I would also like to point out that in 12 years only 86 applications have been submitted, 28 new food products have been licensed and 3 rejected.

Je suis tout à fait d’accord pour dire qu’il faut respecter le principe de précaution mais je signale toutefois qu’en 12 ans, 86 demandes seulement ont été introduites; 28 nouveaux aliments ont été brevetés et 3 demandes ont été refusées.


- Optimising innovation in the European food industry through the integration of advanced technologies into traditional food production, key process technologies to enhance the functionality of food, the development of new ingredients and products, preservation methods and technologies and organoleptic aspects in the production of foods and new food components, the development and demonstration of high-tech, eco-efficient processing and packaging, smart control applications and more efficient management of by-products, wastes and ener ...[+++]

- Optimisation de l'innovation dans le secteur alimentaire européen, grâce à l'intégration de technologies avancées dans la production alimentaire traditionnelle, de technologies de traitement essentielles pour améliorer la fonctionnalité des aliments; le développement d'ingrédients et de produits nouveaux, de méthodes et de technologies de conservation et d'aspects organoleptiques dans la production d'aliments et de nouveaux éléments alimentaires; le développement et la démonstration de méthodes de traitement et d'emballage à haute technologie et éco- efficaces, d'applications de contrôle intelligentes et de méthodes plus efficaces de ...[+++]


- Optimising innovation in the European food industry through the integration of advanced technologies into traditional food production, key process technologies to enhance the functionality of food, the development of new ingredients and products, preservation methods and technologies and organoleptic aspects in the production of foods and new food components, the development and demonstration of high-tech, eco-efficient processing and packaging, smart control applications and more efficient management of by-products, wastes and ener ...[+++]

- Optimisation de l’innovation dans le secteur alimentaire européen, grâce à l’intégration de technologies avancées dans la production alimentaire traditionnelle, de technologies de traitement essentielles pour améliorer la fonctionnalité des aliments; le développement d’ingrédients et de produits nouveaux, de méthodes et de technologies de conservation et d’aspects organoleptiques dans la production d’aliments et de nouveaux éléments alimentaires; le développement et la démonstration de méthodes de traitement et d’emballage à haute technologie et éco- efficaces, d’applications de contrôle intelligentes et de méthodes plus efficaces de ...[+++]


D. whereas the White Paper on Food Safety (COM(1999) 719) has enabled the European Union to adopt an overall approach to these problems, covering all aspects of food products from producer to consumer, or 'from farm to table', whereas the Commission proposed in the White Paper that more than 80 different measures should be taken within five years, whereas the new food safety legislation will thus cover the whole food chain, including the production of feed, and be aimed at assuring consumers of a high level of health protection,

D. considérant que le Livre blanc sur la sécurité alimentaire (COM(1999) 719) a permis à l'UE d'établir sur la question une stratégie d'ensemble qui couvre tous les aspects liés aux produits alimentaires, du producteur au consommateur, "de la ferme à la table"; que dans son Livre blanc, la Commission propose l'adoption de plus de quatre-vingts mesures distinctes dans un délai de cinq ans; que la nouvelle législation en matière de sécurité alimentaire couvrira de ce fait l'ensemble de la chaîne alimentaire, y compris la production d'aliments pour animaux, et vise à instaurer un niveau élevé de protection de la santé des consommateurs,


- Impact of food on health: The objective is to provide the scientific basis for improving health through diet, and the development of new health-promoting foods, considering for instance new products, products resulting from organic farming, functional foods, products containing genetically modified organisms, and those arising from recent biotechnology developments, by means of an improved understanding of food metabolism and by harnessing the opportunities now available from proteomics and biotechnology.

- Impact de l'alimentation sur la santé: L'objectif est de fournir la base scientifique pour une amélioration de la santé par le biais de l'alimentation, et de la mise au point de nouveaux aliments sains - en prenant notamment en considération les nouveaux produits, les produits provenant de l'agriculture biologique, les aliments fonctionnels, les produits contenant des organismes génétiquement modifiés et les produits issus des récents progrès de la biotechnologie - grâce à une meilleure compréhension du métabolisme alimentaire et à une exploitation des possibilités maintenant offertes par la protéomique et les biotechnologies.


Biotechnology has opened a vast new field of exploration into new modes of agricultural production and innovative food products such as "functional" foods (foods with a health benefit in addition to the physiological value of the nutrients they contain).

La biotechnologie a ouvert un vaste champ d'exploration de nouveaux modes de production agricole et d'inventions nutritionnelles, tels que les aliments dits « fonctionnels » (denrées alimentaires dotées d'un effet favorable sur la santé au-delà de la valeur physiologique des nutriments qu'elles contiennent).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'New food product' ->

Date index: 2021-10-08
w