Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply the study of beer styles from around the world
Barrel beer
Bitter
Bitter ale
Bitter apple
Bitter beer
Bitter cucumber
Bitter gourd
Bitter stout
Bitterness-free beer
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Cask beer
Colocynth
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Lager beer
Low fermentation beer
Near beer
Non-alcoholic beer
Non-bitter beer
Slight ale
Specify the flavour of different beers

Translation of "Non-bitter beer " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
non-bitter beer [ bitterness-free beer ]

bière sans amertume


bitter | bitter ale | bitter beer | bitter stout | slight ale

bière bitter | bitter | bitter ale | bière anglaise | bitter stout




bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bière basse | bière blonde | bière blonde allemande | bière de fermentation basse


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

décrire le caractère olfactif et gustatif de différentes bières


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bière à la pression


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

mener une étude approfondie des types de bières du monde entier


bitter apple | bitter cucumber | bitter gourd | colocynth

coloquinte | concombre amer




Non-Potable Intoxicating Substances, Stomach Bitters and Rubbing Alcohol Regulation

Non-Potable Intoxicating Substances, Stomach Bitters and Rubbing Alcohol Regulation
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
These subheadings include a liquid described as a “malt beer base” with an alcoholic strength by volume of 14 % and obtained from brewed beer which has been clarified and then subjected to ultrafiltration, by which the concentration of ingredients such as bitter substances and proteins has been reduced (see judgment of the Court of Justice of the European Union in Case C-196/10)’.

Ces sous-positions comprennent un liquide décrit comme une “base de bière de malt”, ayant un titre alcoométrique volumique de 14 % et obtenu à partir d’une bière brassée, décantée, puis soumise à une ultrafiltration par laquelle a été réduite la concentration d’ingrédients tels que des substances amères et des protéines (voir arrêt de la Cour de justice de l’Union européenne dans l’affaire C-196/10)».


gravity 10 %, medium-fermented beer with a golden colour and medium bitterness and sharpness,

bière moyennement fermentée, d'une teneur en alcool de 10 %, de couleur dorée, d'une amertume et d'une âpreté moyennement prononcées,


Although the world beer production is rising (by about 1.9% per year) world alpha acid needs are falling (-0.66%) as a result of technological progress and the shift in consumer tastes to less bitter beers.

Bien que la production mondiale de bière augmente d'environ 1,9 % par an, les besoins mondiaux en acide alpha diminuent (-0,66 %) en raison des progrès technologiques et du goût croissant des consommateurs pour les bières moins amères.


Consumer taste is moving to decreasingly bitter beers requiring ever less hops.

Le goût des consommateurs évolue vers des bières de moins en moins amères, pour lesquelles il faut toujours moins de houblon.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Producers are growing varieties with an ever higher alpha-acid content (the bitter constituent of hops that gives beer its bitter taste) and increasingly higher yields, which implies that smaller areas are needed to produce the same quantity.

Les producteurs continuent de cultiver des variétés de plus en plus riches en acide alpha (la composante amère du houblon qui confère à la bière son goût amer) et ayant des rendements de plus en plus élevés, de sorte que des surfaces de plus en plus petites suffisent pour produire les mêmes quantités.


In discussing hop use in beer the most important terms are alpha acid (a bitter component of lupulin) and hopping rate (amount of alpha used per hectolitre of beer).

L'utilisation du houblon pour la bière s'exprime en termes de consommation d'acide alpha (qui est un composant amer de la lupuline) et en termes d'houblonnage (grammes d'alpha nécessaires par hectolitre de bière).


Although hops are important for conferring bitterness and flavour and for preservation of the beer, very small quantities are required: between 40 and 200 grams of hops per hectolitre of beer, depending on the alpha content of the hops (up to 14% for super alpha varieties) and the hopping rate chosen.

Bien que le houblon soit un composant important qui confère l'amertume, la saveur et la conservation de la bière, il en faut de très petites quantités entre 40 et 200 g de houblon par hectolitre de bière; tout dépend bien sûr du pourcentage d'alpha contenu dans le houblon (pouvant aller jusque 14 % pour les variétés super alpha) et du houblonnage.




Others have searched : bitter beer     barrel beer     bitter     bitter ale     bitter apple     bitter cucumber     bitter gourd     bitter stout     bitterness-free beer     bottom fermentation beer     bottom fermented beer     cask beer     colocynth     draft beer     draught beer     lager beer     low fermentation beer     near beer     non-alcoholic beer     non-bitter beer     slight ale     Non-bitter beer     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Non-bitter beer' ->

Date index: 2021-08-19
w