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Albumin
Animal protein
CAP
CGA protein
CRP
Catabolite activator protein
Catabolite gene activator protein
Collagenous protein
Cyclic AMP receptor protein
Hydrolysed collagen protein
NPN
Non-collagenous protein
Non-protein nitrogen
Non-protein-nitrogen
Non-structural viral protein
Nonprotein nitrogen
Protein component of milk
Protein fraction of milk
Protein products
Protein proportion of milk
Proteins
Vegetable protein

Traduction de «Non-collagenous protein » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






protein products [ albumin | proteins(UNBIS) ]

produit protéique [ albumine ]


catabolite activator protein | catabolite gene activator protein | CGA protein | cyclic AMP receptor protein | CAP [Abbr.] | CRP [Abbr.]

protéine CAP | protéine crp


protein component of milk | protein fraction of milk | protein proportion of milk

fraction protéique du lait | matière azotée du lait | partie protéique du lait


non-protein nitrogen [ NPN | non-protein-nitrogen | nonprotein nitrogen ]

azote non protéique


animal protein

protéine animale [ ovalbumine | ovo-albumine ]


vegetable protein

protéine végétale [ protéagineux ]


non-structural viral protein

protéine virale non structurale | protéine virale non structurelle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
collagen/protein ratio: ≤ 13 %,

— rapport collagène/protéines: ≤ à 13 %,


The collagen/meat protein ratio is expressed as the percentage of collagen in meat protein.

Le rapport collagène sur protéines de viande est exprimé en pourcentage de collagène par rapport aux protéines de viande.


The collagen/meat protein ratio is expressed as the percentage of collagen in meat protein.

Le rapport collagène sur protéines de viande est exprimé en pourcentage de collagène par rapport aux protéines de viande.


The collagen/meat protein ratio is expressed as the percentage of collagen in meat protein.

Le rapport collagène sur protéines de viande est exprimé en pourcentage de collagène par rapport aux protéines de viande.


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With a collagen/protein ratio of no more than 0,35 (16) and containing by weight the following percentages of bovine meats (excluding offal and fat):

avec un rapport collagène/protéine ne dépassant pas 0,35 (16) et contenant en poids les pourcentages suivants de viande bovine (à l'exclusion des abats et de la graisse):


1. For the purposes of this Regulation, an A-product shall mean a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 and containing by weight at least 20 % of lean meat excluding offal and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

1. Aux fins du présent règlement, on entend par «produit A» un produit transformé relevant des codes NC 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 ou 1602 50 80, ne contenant pas d'autre viande que celle d'animaux de l'espèce bovine, présentant un rapport collagène/protéines ne dépassant pas 0,45 et contenant au moins 20 % de viande maigre en poids à l'exclusion des abats et des matières grasses, la viande et la gelée comptant pour 85 % au moins du poids total net.


2. An A product means a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 %(9) and containing by weight at least 20 %(10) of lean meat excluding offal(11) and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

2. Par "produit A", on entend un produit transformé relevant des codes NC 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 ou 1602 50 80, ne contenant pas d'autre viande que celle d'animaux de l'espèce bovine, présentant un rapport collagène/protéines ne dépassant pas 0,45 %(9) et contenant au moins 20 %(10) de viande maigre en poids à l'exclusion des abats(11) et des matières grasses, la viande et la gelée comptant pour 85 % au moins du poids total net.


‘Gelatine’ means natural, soluble protein, gelling or non-gelling, obtained by the partial hydrolysis of collagen produced from bones, hides and skins, tendons and sinews of animals.

«gélatine»: la protéine naturelle et soluble, gélifiée ou non, obtenue par hydrolyse partielle du collagène produit à partir des os, peaux, tendons et nerfs des animaux.


Collagen’ means the protein-based product derived from animal bones, hides, skins and tendons manufactured in accordance with the relevant requirements of this Regulation.

«collagène»: le produit à base de protéines dérivé des os, peaux et tendons des animaux, fabriqué conformément aux exigences pertinentes du présent règlement.


7.7. ‘Gelatine’ means natural, soluble protein, gelling or non-gelling, obtained by the partial hydrolysis of collagen produced from bones, hides and skins, tendons and sinews of animals.

7.7. «gélatine»: la protéine naturelle et soluble, gélifiée ou non, obtenue par hydrolyse partielle du collagène produit à partir des os, peaux, tendons et nerfs des animaux;




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Date index: 2022-09-09
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