Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Avocado oil meal
Corn oil cake
Corn oil meal
Expeller oil meal
Mind equipment for oil extraction
Oil meal
Oil meal extracted
Rape oil cake
Rape oil meal
Rape-seed oil meal
Residues of oil manufacture
Sesame meal
Sesame oil meal
Solvent process oil meal
Soya bean meal
Soybean meal
Soybean oil meal
Tend equipment for oil extraction
Tend equipment for the extraction of oil
Watch equipment for oil extraction

Traduction de «Oil meal extracted » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


expeller oil meal | solvent process oil meal | residues of oil manufacture

tourteau de graines oléagineuses | résidus d'huilerie | farines d'extraction | résidu d'huilerie


rape oil meal | rape-seed oil meal | rape oil cake

tourteau de navette | tourteau de Colza


soya bean meal | soybean oil meal | soybean meal

farine de soja


sesame oil meal [ sesame meal ]

tourteau de sésame [ farine de sésame ]




corn oil cake [ corn oil meal ]

tourteau de germes dégraissés






tend equipment for the extraction of oil | watch equipment for oil extraction | mind equipment for oil extraction | tend equipment for oil extraction

utiliser des machines servant à extraire l’huile
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Maize extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated (or Corn extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented maize extractives with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented corn extractives with germ meal and bran dehydrated) (IFN 5-09-333) is the product obtained by drying condensed fermented corn extractives on the germ meal and bran remaining after extraction of the larger po ...[+++]

Extraits fermentés et condensés de maïs, de germes et de son de maïs, déshydratés (NIA 5-09-333) — produit obtenu par le séchage d’extraits fermentés et condensés de maïs, de germe et de son de maïs après extraction de la plus grande partie de l’amidon, du gluten, du son et de l’huile par les procédés de moutures humides employés pour la fabrication de l’amidon ou du sirop de maïs.


Maize extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated (or Corn extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented maize extractives with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented corn extractives with germ meal and bran dehydrated) (IFN 5-09-333) is the product obtained by drying condensed fermented corn extractives on the germ meal and bran remaining after extraction of the larger po ...[+++]

Extraits fermentés et condensés de maïs, de germes et de son de maïs, déshydratés (NIA 5-09-333) — produit obtenu par le séchage d’extraits fermentés et condensés de maïs, de germe et de son de maïs après extraction de la plus grande partie de l’amidon, du gluten, du son et de l’huile par les procédés de moutures humides employés pour la fabrication de l’amidon ou du sirop de maïs.


Canola meal prepress solvent extracted low erucic acid low glucosinolates (or Canola meal) (IFN 5-06-145) consists of the meal obtained after the removal of most of the oil, by a prepress solvent extraction process, from whole seeds of the species Brassica napus or Brassica campestris the oil component of which seed contains less than two percent erucic acid and the solid component of which seed contains less than 30 micromoles of any one or any mixture of 3-butenyl glucosinolate, 4-pentenyl glucosinolate, 2-hydroxy-3-butenyl glucosinolate and 2-hydroxy-4-pentenyl glucosinolate per gram of air dry, oil free solid (GLC method of the Canadian Grain Commission) ...[+++]

Tourteau de canola, d’extraction par solvant et pressage, à faible teneur en acide érucique et en glucosinolates (ou Tourteau de canola) (NIA 5-06-145) — constitué du tourteau obtenu après extraction de la plus grande partie de l’huile, par un procédé de pressage avec extraction par solvant, de graines entières des espèces Brassica napus ou Brassica campestris, la partie huileuse de la graine ayant une teneur de mois de deux pour cent d’acide érucique et la partie solide ayant une teneur de moins de 30 micromoles de 3-butényle glucosinolate, 4-pentényle glucosinolate, 2-hydroxy-3-butényle glucosinolate ou 2-hydroxy-4-pentényle glucosinol ...[+++]


Canola meal solvent extracted low erucic acid low glucosinolates (or Canola meal) (IFN 5-06-146) consists of the meal obtained after the removal of most of the oil, by a direct solvent extraction process, from whole seeds of the species Brassica napus or Brassica campestris the oil component of which seed contains less than two percent erucic acid and the solid component of which seed contains less than 30 micromoles of any one or any mixture of 3-butenyl glucosinolate, 4-penteny1 glucosinolate, 2-hydroxy-3-butenyl glucosinolate and 2-hydroxy-4-pentenyl glucosinolate per gram of air dry, oil free solid (GLC method of the Canadian Grain Commission).

Tourteau de canola, extrait par solvant, à faible teneur en acide érucique et en glucosinolates (ou Tourteau de canola) (NIA 5-06-146) — constitué du tourteau obtenu après extraction de la plus grande partie de l’huile, par un procédé d’extraction directe par solvant, de graines entières des espèces Brassica napus ou Brassica campestris, la partie huileuse de la graine ayant une teneur de moins de deux pour cent d’acide érucique, et la partie solide ayant une teneur de moins de 30 micromoles de 3-butényle glucosinolate, 4-pentényle glucosinolate, 2-hydroxy-3-butényle glucosinolate ou 2-hydroxy-4-pentényle glucosinolate, ou d’un mélange de ceux-ci, par gramme de matière sèche, huile extraite ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Canola meal prepress solvent extracted low erucic acid low glucosinolates (or Canola meal) (IFN 5-06-145) consists of the meal obtained after the removal of most of the oil, by a prepress solvent extraction process, from whole seeds of the species Brassica napus or Brassica campestris the oil component of which seed contains less than two percent erucic acid and the solid component of which seed contains less than 30 micromoles of any one or any mixture of 3-butenyl glucosinolate, 4-pentenyl glucosinolate, 2-hydroxy-3-butenyl glucosinolate and 2-hydroxy-4-pentenyl glucosinolate per gram of air dry, oil free solid (GLC method of the Canadian Grain Commission) ...[+++]

Tourteau de canola, d’extraction par solvant et pressage, à faible teneur en acide érucique et en glucosinolates (ou Tourteau de canola) (NIA 5-06-145) — constitué du tourteau obtenu après extraction de la plus grande partie de l’huile, par un procédé de pressage avec extraction par solvant, de graines entières des espèces Brassica napus ou Brassica campestris, la partie huileuse de la graine ayant une teneur de mois de deux pour cent d’acide érucique et la partie solide ayant une teneur de moins de 30 micromoles de 3-butényle glucosinolate, 4-pentényle glucosinolate, 2-hydroxy-3-butényle glucosinolate ou 2-hydroxy-4-pentényle glucosinol ...[+++]


as protein components: — lupin, field bean and pea middlings, post-extraction soya meal, post-extraction rapeseed meal, rapeseed oil cake, fodder yeast or dried green fodder.

à titre d’éléments protéiques: les graines de lupin, de féverole et de pois égrugées, les remoulages de soja et de colza, les tourteaux de colza, les levures fourragères et les fourrages verts séchés.


1.2.3.4.5 // area glucosinolate TMS area allyl glucosinolate TMS from added internal standard // × // micromoles allyl glucosinolate g oil-extracted air-dry meal // = // micromoles glucosinolate g oil-extracted air-dry meal

1.2.3.4.5 // Surface de la zone de glucosinolate TMS Surface de la zone de glucosinolate d'allyle TMS résultant de l'addition d'étalon interne // × // Micromoles de glucosinolate d'allyle gramme de farine déshuilée séchée à l'air // = // Micromoles de glucosinolate gramme de farine déshuilée séchée à l'air


The areas for the individual glucosinolate TMS derivatives obtained in the analysis with added internal standard are each in turn divided by the area attributable to allyl glucosinolate added as internal standard, then multiplied by the micromoles of allyl glucosinolate added per g of oil-extracted air-dry meal to obtain the micromoles glucosinolate per g oil-extracted air-dry meal:

Les surfaces des zones des divers dérivés de glucosinolate TMS, obtenues dans l'analyse avec addition d'étalon interne, sont chacune successivement divisées par la surface de la zone imputable au glucosinolate d'allyle ajouté en tant qu'étalon interne, puis multipliées par les micromoles de glucosinolate d'allyle ajouté par gramme de farine déshuilée séchée à l'air, ce qui donne les micromoles de glucosinolate par gramme de farine déshuilée séchée à l'air:


1.2.3.4.5 // micromoles glucosinolate oil-extracted air-dry meal // × // 100 - % oil 100 // = // micromoles glucosinolate g air-dry seed

1.2.3.4.5 // Micromoles de glucosinolate g de farine déshuilée séchée à l'air // × // 100 - % d'huile 100 // = // Micromoles de glucosinolate g de graines séchées à l'air


The products covered are oilseeds and oleaginous fruits and flours and meals thereof, vegetable fats and oils, margarine, oil cake and residues resulting from the extraction of oil, and fats and oils of fish and marine mammals.

Les produits concernés sont: les graines et fruits oléagineux ainsi que leur farines, les graisses et huiles végétales, les margarines, les tourteaux et résidus d'extraction de l'huile, les graisses et huiles de poisson et de mammifères marins.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Oil meal extracted' ->

Date index: 2023-08-19
w