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Basic cream filling
Biscuit
CPCG
Cake making
Cake-making
Canadian Pastry Chefs Guild Inc.
Canadian Pastry Chefs Guild of Ontario Inc.
Chocolate
Chocolate product
Cocoa product
Confectioner's custard
Confectionery product
Crème patissière
Custard filling
Decision-making
Decision-making process
Industrial pastry-making
Pastry cook
Pastry cooking
Pastry cream
Pastry maker
Pastry making
Pastry making equipment
Pastry product
Pastry production operator
Pastry production worker
Pastry shell
Pastry-making
Patty shell
Puff pastry shell
Sablé
Sablé pastry
Shortbread dough
Shortbread pastry
Sweets
Toffee

Translation of "Pastry-making " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
pastry-making [ industrial pastry-making ]

pâtisserie [ pâtisserie industrielle ]


pastry-making | pastry making | cake making | cake-making | pastry cooking

pâtisserie


pastry making equipment

matériel de fabrication de pâtisseries


pastry production operator | pastry production worker | pastry cook | pastry maker

chef pâtissier | pâtissière-chocolatière | pâtissier/pâtissière | pâtissière de restaurant


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

produit de confiserie [ biscuit | bonbon | chocolat | produit de cacao | produit de chocolat | produit de pâtisserie ]


basic cream filling [ pastry cream | crème patissière | confectioner's custard | custard filling ]

crème pâtissière


Canadian Pastry Chefs Guild Inc. [ CPCG | Canadian Pastry Chefs Guild of Ontario Inc. ]

Canadian Pastry Chefs Guild Inc. [ CPCG | Canadian Pastry Chefs Guild of Ontario Inc. ]


shortbread dough | shortbread pastry | sablé pastry | sablé

pâte sablée


patty shell | puff pastry shell | pastry shell

vol-au-vent | vidé


decision-making [ decision-making process ]

prise de décision [ procédure de décision | processus décisionnel | processus de décision ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Similarly in the past, certainly when Ontario had a crop of wheat badly affected by fusarium, over 100,000 tonnes of wheat from the U.S., primarily from the great plains states and the Pacific northwest, entered Ontario basically for making pastry and biscuits.

Il en a été de même par le passé. Certainement, lorsque la récolte de blé de l'Ontario a été lourdement touchée par le fusarium, plus de 100 000 tonnes de blé des États-Unis, provenant surtout des États des grandes plaines et de la région de la côte nord-ouest du Pacifique ont été acheminées sur l'Ontario, en réponse aux besoins du secteur de la pâtisserie et de la biscuiterie.


Chapters 1704 (confectionery), 1806 (chocolates), 1902 (pasta) and 1905 (pastry making) will benefit from a reduction of 50 percent of the customs duties for unlimited quantities, reducing the duty to 12.5 percent on average.

Les chapitres 1704 (sucreries), 1806 (chocolat), 1902 (pâtes alimentaires) et 1905 (produits de la pâtisserie) bénéficieront d'une réduction de 50 % des droits de douane sans limitation de quantité, ce qui ramènera ces droits à 12,5 % en moyenne.


A pilot project for livestock farming and a bread and pastry-making project are also planned.

Un projet pilote d’élevage et un projet de boulangerie/pâtisserie sont également prévus.


Some of them are concerned with stability and shelf life, but often it's the dough texture, if you're making pastries, and often it's stability.

Certains fabricants sont préoccupés par la stabilité et la durée de vie du produit, mais souvent c'est une question de texture de la pâte, dans le cas de pâtisseries, et de stabilité.


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WHEREAS DIFFICULTIES MAY ARISE IN CONNECTION WITH THE CLASSIFICATION IN THE NOMENCLATURE OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF OF PRODUCTS CONTAINING 65 % OR MORE OF MILKFATS IN ADDITION TO OTHER FATS SUCH AS LARD , SUET OR COCONUT OIL AND HAVING THE CONSISTENCY AND APPEARANCE OF PASTE , WHICH PRODUCTS ARE NORMALLY USED IN THE FINE PASTRY AND BISCUIT-MAKING INDUSTRIES ;

CONSIDERANT QUE LE CLASSEMENT DANS LA NOMENCLATURE DU TARIF DOUANIER COMMUN DE PRODUITS D'UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT EGALE OU SUPERIEURE A 65 %, ADDITIONNES D'AUTRES MATIERES GRASSES TELLES QUE SAINDOUX, SUIF OU HUILE DE COCO, QUI ONT UN ASPECT PATEUX ET HOMOGENE ET QUI SONT NORMALEMENT UTILISES DANS L'INDUSTRIE DE LA PATISSERIE ET DE LA BISCUITERIE, PEUT DONNER LIEU A DES DIFFICULTES ;


PRODUCTS CONTAINING 65 % OR MORE BY WEIGHT OF MILKFATS AND CONTAINING OTHER FATS SUCH AS LARD , SUET OR COCONUT OIL AND BEING NORMALLY USED IN THE FINE PASTRY AND BISCUIT-MAKING INDUSTRIES SHALL FALL WITHIN THE FOLLOWING SUB-HEADINGS OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF :

LES PRODUITS AYANT UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT EGALE OU SUPERIEURE A 65 %, ADDITIONNES D'AUTRES MATIERES GRASSES TELLES QUE SAINDOUX, SUIF, OU HUILE DE COCO ET QUI SONT NORMALEMENT UTILISES DANS L'INDUSTRIE DE LA PATISSERIE ET DE LA BISCUITERIE, RELEVENT, DANS LE TARIF DOUANIER COMMUN, DES SOUS-POSITIONS :




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'Pastry-making' ->

Date index: 2023-01-22
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