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Camembert cheese manufactured from raw milk
Cheese made from raw milk
Cheese made from sheep's milk
Cheese of sheep's milk
Cheese products
Cream products
Crude milk
Dairy products
Ewe's milk cheese
From raw milk
Keep raw milk
Manufactured from raw milk
Milk products
Raw milk
Raw milk cheese
Raw milk soft cheese
Sheep cheese
Sheep's milk cheese
Stock pile raw milk
Store raw milk
Warehouse raw milk

Translation of "Raw milk cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
raw milk cheese | cheese made from raw milk

fromage au lait cru




stock pile raw milk | warehouse raw milk | keep raw milk | store raw milk

stocker du lait cru


cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

fromage de brebis


raw milk soft cheese

fromage au lait cru à pâte molle


Camembert cheese manufactured from raw milk

camembert fabriqué à partir de lait cru


sheep's milk cheese [ sheep cheese | ewe's milk cheese ]

fromage de lait de brebis [ fromage de brebis ]


manufactured from raw milk | from raw milk

à base de lait cru




cheese products | cream products | dairy products | milk products

produits laitiers
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For consistency and simplification, the Parties recommended replacing, in Chapter 8 on ‘Milk and milk products for human consumption’ of Section 3 of Annex V to the Agreement, the subtypes ‘Soft raw milk cheeses’ and ‘Hard raw milk cheeses (Parmesan)’ with a new subtype ‘Unpasteurised milk products (excluding raw milk)’ set to a ‘Yes-1’ status without any special conditions.

Par souci de cohérence et de simplification, les parties ont recommandé de remplacer, à l'annexe V, section 3, chapitre 8, «Lait et produits laitiers destinés à la consommation humaine», de l'accord, les sous-types «fromages à pâte molle au lait cru» et «fromages à pâte dure au lait cru (parmesan)» par un nouveau sous-type «produits laitiers non pasteurisés (à l'exclusion du lait cru)» avec un statut «Oui (1)» sans conditions particulières.


As I described, France, generally supported by the EEC, believes that raw milk soft cheese can be produced safely, at the same level of safety as that given by making soft cheese from pasteurized milk, if you go through this whole number of steps: veterinary oversight of the herd, very good hygienic practices on the farm, very hygienic practices with respect to the milk collection, standards for the raw milk, strict restrictions as to the hygienic conditions for the raw milk cheese production, and perhaps also an additional label that says this cheese was made from raw milk.

Comme je l'ai déjà expliqué, la France, qui bénéficie généralement de l'appui de la CEE, soutient que le fromage de lait cru à pâte molle peut être produit en toute sécurité, tout autant que s'il était fabriqué à partir de lait pasteurisé, si on prend les précautions suivantes: surveillance du troupeau par des vétérinaires; respect de règles d'hygiène strictes à la ferme, notamment au moment de la traite; application de normes pour le lait cru; imposition de restrictions rigoureuses concernant les règles d'hygiène à respecter dans le processus de fabrication du fromage de lait cru; et, peut-être, obligation d'imprimer sur l'emballage du fromage une mise en garde ...[+++]


Comments related to: the need to define a variety of heat treatments equivalent to the one proposed; the requirement for a test in addition to record-keeping to determine whether a given cheese was manufactured from heat-treated milk; the need to permit technologies other than pasteurization and heat treatment; the disruption of the imported raw milk cheese trade if the proposal were to be implemented; serious financial loss if the inventory of raw milk cheeses presently being aged would have to be destroyed; loss of flavour of hard cheeses due to pasteurization and heat treatment of milk; heat treatment or pasteurization is not ne ...[+++]

Des observations ont été formulées sur divers aspects de cette question: la nécessité de définir un certain nombre de procédés de traitement thermique équivalents à celui proposé; l'obligation de vérifier par des analyses, en plus de consigner ce renseignement dans un registre, si tel ou tel fromage a été fabriqué à partir de lait ayant subi un traitement thermique; la nécessité d'autoriser d'autres techniques que la pasteurisation et le traitement thermique; les perturbations créées au niveau des importations de fromage de lait cru si la proposition était appliquée; les lourdes pertes financières qui résulteraient de l'éventuelle ob ...[+++]


With respect to compliance problems associated with imported raw milk cheeses, Canadian disease statistics, although limited in the number of persons reportedly made ill, indicate a higher relative risk associated with raw milk cheese than with pasteurized milk cheese.

En ce qui concerne la conformité aux exigences réglementaires dans le cas des fromages de lait cru importés, je vous signale que les statistiques canadiennes sur la morbidité, bien qu'elles ne fassent état que d'un nombre limité de cas déclarés de maladies, indiquent que la consommation de fromage de lait cru présente un risque relativement plus élevé pour la santé que la consommation de fromage à base de lait pasteurisé.


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In the 1990s, micro cheese-makers started offering a wide variety of artisanal cheese throughout the different regions of Quebec, including several raw-milk cheeses.

Dans les années 1990, des micro-fromageries voient le jour dans différentes régions du Québec pour nous offrir une panoplie de fromages artisanaux, dont plusieurs fabriquent des fromages crus.


–Hard raw milk cheeses (Parmesan type) | Regulations (EC) No 852/2004, (EC) No 853/2004 and (EC) No 854/2004 | Food Act 1981 Health Act 1956 | E | | | Food Act 1981 Animal Products Act (1999) | Regulations (EC) No 853/2004 and (EC) No 854/2004 2004/438/EC | E | | |

–Fromages à pâte dure au lait cru (type parmesan) | Règlements (CE) no 852/2004, (CE) no 853/2004 et (CE) no 854/2004 | Food Act 1981 Health Act 1956 | E | | | Food Act 1981 Animal Products Act 1999 | Règlements (CE) no 853/2004 et (CE) no 854/2004 2004/438/CE | E | | |


–Soft raw milk cheeses | Regulations (EC) No 852/2004, (EC) No 853/2004 and (EC) No 854/2004, | Food Act 1981 Health Act 1956 | E | | | Food Act 1981 Animal Products Act (1999) | Regulations (EC) No 853/2004 and (EC) No 854/2004 2004/438/EC | E | | |

–Fromages à pâte molle au lait cru | Règlements (CE) no 852/2004, (CE) no 853/2004 et (CE) no 854/2004 | Food Act 1981 Health Act 1956 | E | | | Food Act 1981 Animal Products Act 1999 | Règlements (CE) no 853/2004 et (CE) no 854/2004 2004/438/CE | E | | |


permitting the use, with the authorisation of the competent authority, of raw milk not meeting the criteria laid down in Annex III, Section IX, as regards plate count and somatic cell count of the manufacture of cheeses with an ageing or ripening period of at least 60 days, and dairy products obtained in connection with the manufacture of such cheeses, provided that this does not prejudice the achievement of the objectives of this Regulation.

permettant, avec l'autorisation de l'autorité compétente, l'utilisation de lait cru ne respectant pas les critères prévus à l'annexe III, section IX, pour ce qui est de la teneur en germes et en cellules somatiques, pour la fabrication de fromages d'une durée de vieillissement ou de maturation d'au moins soixante jours, et de produits laitiers obtenus dans le cadre de la fabrication de ces fromages, pour autant que cela ne compromette pas la réalisation des objectifs du présent règlement.


In addition, whenever the standard M is exceeded in the case of cheese made from raw milk and from thermized milk or soft cheese testing must be carried out for the possible presence of toxins in such products by means of a method to be determined in accordance with the procedure laid down in Article 31 of this Directive.

En outre, pour ce qui concerne les fromages au lait cru et au lait thermisé et les fromages à pâte molle, tout dépassement de la norme M doit entraîner une recherche de la présence éventuelle de toxines dans ces produits suivant une méthode à fixer selon la procédure de l'article 31 de la présente directive.


When we talked about raw milk cheese, during the previous parliament, I tried to get information on available raw milk cheese import quotas.

À l'époque où on parlait du fromage au lait cru, au cours de l'autre législature, j'ai tenté de savoir quels étaient les quotas disponibles pour l'importation de fromage au lait cru.




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'Raw milk cheese' ->

Date index: 2021-09-18
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