Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Card skimming
Clean-up device
Creaming
Credit card skimming
DSM
Dried milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Dried skim milk
Dried skimmed milk
Electronic component
Electronic tube
Fat content of between 14 % and 16 %
Integrated circuit
Liquid skimmed milk
Market skimming
Market-skimming pricing policy
Microchip
Microprocessor
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Oil skimmer
Oil skimming device
Oil slick licker
Oil slick remover
Partly skimmed-milk powder
Partly-skimmed milk powder
Pick-up device
Pickup device
Powdered skim milk
Processed skimmed milk
S.M.P.
SFMP
SMP
Semi-conductor
Semi-fat milk powder
Skim milk powder
Skimmed milk
Skimmed milk powder
Skimmed-milk powder
Skimmer
Skimmer device
Skimming
Skimming component
Skimming device
Skimming policy
Skimming price policy
Slick licker
Slick-licker
Slicklicker
Transistor

Translation of "Skimming component " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
skimmer [ oil skimmer | oil skimming device | skimming device | skimmer device | pickup device | pick-up device | clean-up device | skimming component | oil slick remover | oil slick licker | slick licker | slick-licker | slicklicker ]

récupérateur [ écrémeur | écrémeuse | dispositif de ramassage | système d'écrémage | écrémeuse de nappe de pétrole | écrémeuse de pétrole | racleuse de nappe de pétrole | racleuse de pétrole | lèche-nappe | écumoire ]


market-skimming pricing policy [ skimming price policy | skimming policy | market skimming | skimming | creaming ]

écrémage du marché [ écrémage | politique d'écrémage ]


dried skim milk | dried skimmed milk | skimmed milk powder | skimmed-milk powder | DSM [Abbr.] | SMP [Abbr.]

lait écrémé en poudre | lait en poudre écrémé | poudre de lait écrémé | LEP [Abbr.]


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | lait demi-écrémé en poudre: | lait en poudre partiellement écrémé | poudre de lait partiellement écrémé Note:


skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]

lait écrémé [ lait écrémé liquide | lait écrémé transformé ]


card skimming | credit card skimming | skimming

copiage de carte


partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]

lait demi-écrémé en poudre | lait en poudre partiellement écrémé | lait partiellement écrémé en poudre


skimmed milk powder [ dried milk(UNBIS) ]

lait écrémé en poudre


electronic component [ electronic tube | integrated circuit | microchip | microprocessor | semi-conductor | transistor ]

composant électronique [ circuit intégré | composant de mémoire | microprocesseur | puce électronique | semi-conducteur | transistor | tube électronique ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Modified milk ingredients include a number of specific milk constituents, such as calcium-reduced skim milk, casein, milk serum proteins, whey butter, and any other component of milk whose chemical state has been altered from that found in milk.

Les ingrédients du lait modifiés comprennent également un certain nombre de constituants précis tels que le lait écrémé à teneur réduite en calcium, la caséine, les protéines lactosériques et le beurre de lactosérum et tout autre constituant du lait dont l'état chimique a été modifié par rapport à celui du lait.


Skimmed-milk powder may not be put through any process, either before or after denaturing, that will weaken or neutralise the effects of the denaturing, in particular by using deodorising agents, changing the taste and smell by eliminating the components responsible for gustatory and/or olfactory perception, or adding ingredients giving a taste and smell that mask those of the fish meal.

Il n'est pas permis de soumettre le lait écrémé en poudre, en l'état ou après dénaturation, à un procédé quelconque susceptible d'affaiblir ou de neutraliser les effets de la dénaturation, notamment en ce qui concerne les agents désodorisants, ou modifiant le goût et l'odeur par élimination des composants responsables de la perception gustative et/ou olfactive ainsi que par adjonction d'ingrédients donnant un goût et une odeur se superposant à ceux de la farine de poisson.


WHEREAS THE MOST USUAL INGREDIENTS OF COMPOUND FEEDING-STUFFS AND THOSE HAVING MOST EFFECT ON PRICE FORMATION ARE CEREAL PRODUCTS AND MILK PRODUCTS ; WHEREAS , THEREFORE , PROVISION SHOULD BE MADE FOR CALCULATING THE LEVY ON THESE FOODSTUFFS ON THE BASIS OF THEIR STARCH AND MILK PRODUCT CONTENT ; WHEREAS , HOWEVER , A STARCH CONTENT OF NOT MORE THAN 10 % NEED NOT BE TAKEN INTO ACCOUNT ; WHEREAS , WITH THIS METHOD OF CALCULATION , FEEDING-STUFFS MUST BE GROUPED UNDER TARIFF HEADINGS ACCORDING TO THE CONTENTS REFERRED TO ABOVE AND A STANDARD STARCH AND MILK PRODUCT CONTENT MUST BE TAKEN INTO ACCOUNT FOR EACH TARIFF HEADING ; WHEREAS THE LOWEST POSSIBLE STARCH CONTENT AND THE HIGHEST POSSIBLE MILK PRODUCT CONTENT SHOULD BE USED FOR THIS PU ...[+++]

CONSIDERANT QUE LES COMPOSANTS LES PLUS HABITUELS DES ALIMENTS COMPOSES ET LES PLUS DETERMINANTS POUR LA FORMATION DE LEUR PRIX SONT , D'UNE PART , LES PRODUITS CEREALIERS ET , D'AUTRE PART , LES PRODUITS LAITIERS ; QU'IL CONVIENT , DES LORS , DE PREVOIR DES DISPOSITIONS PERMETTANT LE CALCUL DU PRELEVEMENT APPLICABLE A CES ALIMENTS EN FONCTION DE LEUR TENEUR EN AMIDON ET DE LEUR TENEUR EN PRODUITS LAITIERS ; QU'IL PARAIT , TOUTEFOIS , POSSIBLE DE NE PAS PRENDRE EN CONSIDERATION UNE TENEUR EN AMIDON NE DEPASSANT PAS 10 % ; QUE CE SYSTEME DE CALCUL ENTRAINE LA REPARTITION DES ALIMENTS DANS DES POSITIONS TARIFAIRES D'APRES LES TENEURS VISEES CI-DESSUS ET LA PRISE EN CONSIDERATION , POUR CHAQUE POSITION TARIFAIRE , D'UNE TENEUR EN AMIDON ET ...[+++]


Given the relative increase in the value of the protein component of milk it is proposed to fix the intervention buying-in price for skim milk powder according to its protein content.

Étant donné le relatif accroissement de la valeur des lactoprotéines, il est proposé de fixer le prix d'achat du lait écrémé en poudre à l'intervention sur la base de la teneur en protéines de ce produit.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Skimming component' ->

Date index: 2022-10-15
w